Εκτύπωσέ το Σελίδα

Γεια σας…

xelona

Προστατέψτε τη ζωή…

Έφτιαξα αυτό το τόπο για να οργανώσω και να παρουσιάσω υλικό που έχω δημιουργήσει στη δουλειά μου. Υλικό που σχετίζεται με τη Φυσική και τη Χημεία.  Βιολογίας υλικό ελάχιστο για μαθητές Β Γυμνασίου…

  Επιπλέον δείχνω και μια δραστηριότητα που έχω αναπτύξει στη πληροφορική -αυτοδίδακτος ή πιο σωστά με λίγα σεμινάρια σε Access, ‘γλώσσα’  SQL  και  Visual Basic στο ΠΙΝΕΠ Θεσσαλονίκης.

Ιδιαίτερη η ενασχόληση μου με βάσεις δεδομένων. Η συμμετοχή μου στο ms-office/forum ήταν και είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και σπουδαία για μένα. Βοηθήθηκα και βοήθησα. (Τάσο Φιλοξενίδη έχεις την αγάπη μου).

skanz

Προστατέψτε το περιβάλλον…

Ασχολήθηκα και με ιστοσελίδες ΓΕΛ Καλινδοίων – (Joomla)   & blog (wordpress). Κράτησα σημειώσεις, τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε και να ξεκινήσετε την δική σας πορεία.

Μπορείτε επίσης να δείτε σημειώσεις μου σχετικές με την  υπηρεσία του Π.Σ.Δ «Ηλεκτρονική τάξη»  και όχι μόνο…

Δείτε επίσης σημειώσεις μου γιαι την internet υπηρεσία DropBox.

.

Φυτά και έντομα … (Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017, ημέρα περιβάλλοντος)

.

… Οι ήχοι που με συγκινούν !  Το κλαρίνο, το βιολί, τα λαούτο και το ντέφι.   Αρμονία, βουνά και …μοιρολόι ακόμη και στις χαρές.  Η πολυφωνική που σε ανατριχιάζει. Ένα ποτήρι καλό κόκκινο κρασί και …αυτό είναι!

 

 

Αν έχετε διαθέσιμο χρόνο, ακούστε την άποψη του δασκάλου-ακαδημαϊκού  κ. Χρίστου Τσολάκη, περί «Ελληνικότητας της Μακεδονίας». Βέβαια, θετικό θα ήταν να τον άκουγαν όλοι όσοι -εκ θέσεως- έχουν σημαντική δυνατότητα  να διαμορφώνουν αποφάσεις.

Χρίστος Τσολάκης : Δάσκαλος με τεράστιο φιλολογικό έργο σε ποιότητα  και ποσότητα…  Ακούραστος εργάτης.

 

 

Να και μια άλλη αναφορά στο θέμα της Ελληνικότητας της Μακεδονίας

 

 

.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://blogs.sch.gr/wnikdim/

Top
...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων