Εκτύπωσέ το Σελίδα

Γεια σας…

                                                                                                   Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η  ! 

    Ενημέρωση για την «Εκπαίδευση από απόσταση» στο link ΕΔΩ !

 

xelona

Προστατέψτε τη ζωή…

     Έφτιαξα αυτό το τόπο για να οργανώσω και να παρουσιάσω υλικό που έχω δημιουργήσει στη δουλειά μου. Υλικό που σχετίζεται με τη Φυσική και τη Χημεία.

  Επιπλέον δείχνω και μια δραστηριότητα που έχω αναπτύξει στη πληροφορική -αυτοδίδακτος ή πιο σωστά με λίγα σεμινάρια σε Access, ‘γλώσσα’  SQL  και  Visual Basic στο ΠΙΝΕΠ Θεσσαλονίκης.

Ιδιαίτερη η ενασχόληση μου με βάσεις δεδομένων. Η συμμετοχή μου στο ms-office/forum ήταν και είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και σπουδαία για μένα. Βοηθήθηκα και βοήθησα. (Τάσο Φιλοξενίδη έχεις την αγάπη μου).

skanz

Προστατέψτε το περιβάλλον…

Ασχολήθηκα και με ιστοσελίδες ΓΕΛ Καλινδοίων – (Joomla)   & blog (wordpress). Κράτησα σημειώσεις, τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε και να ξεκινήσετε την δική σας πορεία.

Μπορείτε επίσης να δείτε σημειώσεις μου σχετικές με την  υπηρεσία του Π.Σ.Δ «Ηλεκτρονική τάξη»  και όχι μόνο…

Δείτε επίσης σημειώσεις μου γιαι την internet υπηρεσία DropBox.

.

Φυτά και έντομα … (Hμέρα περιβάλλοντος)

.

Ο ήλιος και οι πλανήτες.

 

Από αριστερά προς τα δεξιά :

Ερμής – Αφροδίτη – Γη – Άρης – Δίας – Κρόνος – Ουρανός – Ποσειδών …

Κάποια στιγμή -σκέπτομαι- να γράψω για ό,τι βλέπουμε και για ό,τι υπάρχει στον ουρανό (ουράνια σφαίρα, γαλαξίες, άστρα,  νεφελώματα,  μελανές οπές, σκοτεινή ύλη, …), σκέφτομαι μια αναφορά στο σύμπαν της κίνησης, του χώρου, του χρόνου, της αλληλεπίδρασης, των θεμελιωδών σωματιδίων, των αρχών διατήρησης, μια αναφορά στην εξέλιξη … Έχω αρκετό υλικό.

Όμως !

Στα σχολεία σήμερα η πολιτεία  δεν νοιάζεται ούτε τι προσφέρεις ούτε τι σχεδιάζεις να προσφέρεις, με όποιες δεσμεύσεις. Έχεις μεταπτυχιακό;  Είσαι σπουδαίος! (να επιπλέον μισθοδοσία, να προνόμια για θέση ευθύνης δ/ντή, …μέχρι και η επιλογή σε  θέση υπεύθυνου εργαστηρίων φυσικών επιστημών, είναι θέμα τυπικών προσόντων!). Δεν συμφωνώ με αυτή την προνομιακή μεταχείριση. Προνόμια σημαίνει και υποχρεώσεις, ώστε η σχολική μονάδα να έχει ωφέλεια,  αλλά δεν κατάλαβα ποιες είναι αυτές οι υποχρεώσεις…

.

 

Τιμώ …

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/wnikdim/

Top
 
Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων