Μπελεσιώτης Βασίλειος

Επώνυμο: Μπελεσιώτης
Όνομα: Βασίλειος
Ιδιότητα – Θέση Ομιλητή: ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕ19-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, ΔΔΕ Α΄ ΑΘΗΝΑΣ
Σύντομο Βιογραφικό: Σχολικός Σύμβουλος ΠΕ19-Πληροφορικής, Δ/νσης ΔΕ Α΄ ΑΘήνας και συντονιστής της ομάδας υποστήριξης του μαθήματος ΤΠΕ των ΔΣ με ΕΑΕΠ.
Διδάσκων στο Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς (άνω των 10 ετών) μεταξύ των άλλων και τα μαθήματα Διδακτική και Διδακτική Πληροφορικής, στο ΕΚΔΔΑ (ΙΝΕΠ και ΕΣΔΔ) κ.ά.
Συγγραφέας 13 βιβλίων για Πληροφορική και Διδακτική Πληροφορικής, μεταξύ των οποίων τέσσερα πανεπιστημιακά ενεργά συγγράμματα και δύο διδακτικά πακέτα που διδάσκονται στο ΓΕΛ/ΕΠΑΛ. Διοργανωτής του συνεδρίου CIE (Conference on Informatics in Education – Η Πληροφορική στην Εκπαίδευση).»
Επικοινωνία: vbelesiotis@sch.gr

www.belesiotis.gr

Λίστα Σεμιναρίων

Top
 
Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων