Εκπαιδευτική Ρομποτική

Κωδικός Σεμιναρίου: 2014003.
Ημερομηνία και Ώρα Σεμιναρίου: Τρίτη 29/4/14 19:00-20:30.
Αξιολόγηση Διάλεξης

Αφίσα Σεμιναρίου

Video Ιστοδιάλεξης

Παρουσίαση Α. Λούβρη - Παρουσίαση Α. Βοβού
Βίντεο από κανάλι YouTube του 44ου Δημοτικού Σχολείου Πάτρας  

18webinar

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΜΙΛΗΤΗ – ΔΙΑΛΕΞΗΣ
Ομιλητές:: Α Βωβός – Α. Λούβρης
ΙδιότηταΘέση Ομιλητή: Καθηγητής Πληροφορικής ΠΕ19 –
Τίτλος Διάλεξης: Εκπαιδευτική Ρομποτική
Περίληψη: Η εκπαιδευτική ρομποτική αποτελεί μία σχετικά πρόσφατη μαθησιακή προσέγγιση. Τα παιδιά μέσα από την κατασκευή των ρομπότ καλλιεργούν την φαντασία τους, αναπτύσσουν τις κινητικές τους δεξιότητες, μαθαίνουν να είναι δημιουργικά, να επιλύουν προβλήματα, να επικεντρώνουν την προσοχή τους και να λειτουργούν ομαδικά. Πέρα όμως από τις ικανότητες που προσφέρει η Εκπαιδευτική Ρομποτική στους μαθητές μας, τους φέρνει σε επαφή με έναν τομέα της τεχνολογίας που θα δούμε ραγδαίες εξελίξεις τα επόμενα χρόνια.
Α. Βοβός
Α. Λούβρης
E-mail: avovos@sch.gr

1 σχόλιο

    • Αφροδίτη Κόντου στο 10/05/2014 στις 12:45 πμ
    • Απάντηση

    Σας ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση πάνω σε ένα θέμα που δεν το γνώριζα και νομίζω ότι μου δώσατε το κίνητρο και το ερέθισμα να αρχίσω την ενασχόλησή μου με αυτό. Θα είμαστε σε επαφή γιατί είμαι σίγουρη ότι στο εγγύς μέλλον θα σας χρειαστώ…
    Επίσης, θα ήθελα να επισημάνω ότι αν και κάπως καθυστερημένα ανακάλυψα τις ιστοδιαλέξεις αυτές και πραγματικά ενθουσιάστηκα με την ποικιλία των θεμάτων και την άρτια διαδικασία και οργάνωση.
    Συγχαρητήρια σε όλους σας κι ελπίζω να συνεχίσετε την τόσο καλή δουλειά που κάνετε και να μας βοηθάτε στο δύσκολο έργο μας!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση