Πατήστε εδώ για να δείτε το βίντεο!
Ελπίζω να τα πήγα καλά! 😆
-
-
Πρόσφατα άρθρα
-
Kατηγορίες
-
Άρθρα
-
Χρήσιμοι σύνδεσμοι
Πατήστε εδώ για να δείτε το βίντεο!
Ελπίζω να τα πήγα καλά! 😆
Εάν θέλετε να δείτε το βίντεο με τις φωτογραφίες από το Μόναχο πατήστε εδώ και θα σας οδηγήσει στη σελίδα του dropbox! Κατεβάστε το αρχείο που θα σας εμφανίσει (το όνομα του αρχείου είναι München.swf) και τέλος ανοίξτε το με τον internet explorer (μόνο ανοίγοντάς το με τον internet explorer θα μπορέσετε να το δείτε) !
Für den Biskuitboden: | |
140 g | Kuvertüre, Zartbitter |
75 g | Butter |
6 | Ei(er) |
180 g | Zucker |
100 g | Mehl |
50 g | Speisestärke |
2 TL | Backpulver |
Für den Belag: | |
800 g | Kirschen (Sauerkirschen aus dem Glas), Abtropfgewicht |
500 ml | Saft (Kirschsaft) |
4 EL | Speisestärke, gestrichen |
2 EL | Zucker |
100 ml | Kirschwasser |
800 ml | Sahne |
3 Pck. | Vanillezucker |
17 | Kirschen, kandiert |
100 g | Schokolade, Raspel- oder Borkenschokolade, halbbitt |
Καλωσήρθατε στο Blogs.sch.gr. Αυτή είναι η πρώτη σας δημοσίευση. Αλλάξτε την ή διαγράψτε την και αρχίστε το “Ιστολογείν”!