Η επίσκεψη του κ. Φ. Μανδηλαρά στο σχολείο μας!!!

Ο κ. Φίλιππος Μανδηλαράς

Ο κ. Φίλιππος Μανδηλαράς

Στις 22/2/16 το πρωί ο κ. Φίλιππος Μανδηλαράς ήλθε στο σχολείο μας για να ξεκινήσουμε μαζί την εβδομάδα βιβλιοφιλίας!!!!

Συγκεντρωθήκαμε αρχικά η Στ΄τάξη και στη συνέχεια η Ε΄για να τον γνωρίσουμε και να του πάρουμε συνέντευξη για τη ζωή του και φυσικά τη συγγραφική του δράση.20160222_084101

Ο κ. Μανδηλαράς ήταν προσιτός και άνετος με τους μαθητές, απάντησε όλες τις ερωτήσεις με ιδιαίτερο κέφι και χιούμορ και μάλιστα ανέλαβε ο ίδιος το κρατά το δημοσιογραφικό μαγνητόφωνο για την ηχογράφηση των ερωταπαντήσεων!!!

Οι ερωτήσεις της Στ΄ τάξης επικεντρώθηκαν κυρίως στο συγγραφικό του έργο ενώ η Ε΄ τάξη τον ρώτησε και πιο προσωπικές ερωτήσεις για την οικοιγένειά του, για το πώς περνούσε τον ελεύθερο χρόνο του όταν ήταν παιδί ή τι ήθελε να γίνει όταν μεγαλώσει και φυσικά όλοι τον ρώτησαν για το βιβλίο του ” Ο παππούς μας άφησε”.

20160222_091223

 20160222_093516

Η εκδήλωση αυτή άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στους μαθητές μας, ενώ η συνέντευξη του κ. Μανδηλαρά θα μεταδοθεί από το European School Radio στις εκπομπές του σχολείου μας την Κυριακή 13/3/16 στις 11.00 και 11.30πμ. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον κ. Μανδηλαρά να υπογράφει βιβλία με αφιερώσεις για τους μαθητές μας αλλά και με μια αφιέρωση για το Λεύκωμα του σχολείου μας όπου υπογράφουν όλοι οι συγγραφείς που μας επισκέπτονται!!!

Σας ευχαριστούμε πολύ κ. Φίλιππε Μανδηλαρά για την επίσκεψή σας και την εμπειρία που μας χαρίσατε!!! Σας ευχόμαστε να συνεχίσετε να μας ταξιδεύετε με τα ωραία και ενδιαφέροντα βιβλία σας!!!

Με αγάπη

Ε΄ και Στ΄ τάξεις του 6ου ΔΣ Νίκαιας

Ο κ. Μανδηλαράς υπογράφει τα βιβλία των μαθητών

Ο κ. Μανδηλαράς υπογράφει τα βιβλία των μαθητών

Ο κ. Μοίρας δίνει στον κ. Μανδηλαρά το Λεύκωμα του σχολείου

Ο κ. Μοίρας δίνει στον κ. Μανδηλαρά το Λεύκωμα του σχολείου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *