Έκπληξη!!! “Το δικό μου Ψάρι”

Την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου οι μαθητές όλου του σχολείου βρέθηκαν μπροστά σε μια ευχάριστη έκπληξη!!!

Ενώ ήταν στην τάξη τους και περίμεναν υπομονετικά το κουδούνι για το πρώτο διάλειμμα μπήκε στην τάξη μας ένα περίεργα ντυμένος άνθρωπος με βαμμένα μπλε χείλια που έκανε ακροβατικά. Έμοιαζε με ψάρι!!!

Η συνέχεια εκτυλίχτηκε στο διάλειμμα και στην αίθουσα Εκδηλώσεων του σχολείου μας όπου οι μαθητές μας παρακολούθησαν την μουσικο-χορευτική παράσταση με ηλεκτρονική αφήγηση και “παντομίμα” Το δικό μου Ψάρι της ομάδας Κινητήρας.

Την παράσταση την πρόσφερε δωρεάν στους μαθητές του σχολείου μας η Οργάνωση Πάνος και Χρυσηίδα – Βοήθεια στα Παιδιά και τους ευχαριστούμε θερμά γι΄ αυτό. Διαβάστε τι έγραψαν στην ιστοσελίδας τους οι κυρίες του ΔΣ της παραπάνω οργάνωσης αφού επισκέφτηκαν το σχολείο μας και παρακολούθησαν μαζί μας την παράσταση “Διαδραστική παράσταση στο 6ο ΔΣ Νίκαιας”

Φωτογραφίες από την παράσταση στο σχολείο μας:

pizap.com14553855361161 pizap.com14553862707821

 

Οι μαθητές μας μετά την παράσταση ζωγράφισαν και έγραψαν λόγα λόγια για την έκπληξη που έζησαν ενώ τη συμπεριέλαβαν και στην 3η τους εκπομπή “Τα νέα και οι δράσεις του Ε1”  στο European School Radio που θα μεταδοθεί στις 14/2/2016

Διαβάστε στο παρακάτω ηλεκτρονικό βιβλίο τις εντυπώσεις τους και ακούστε την εκπομπή μας είτε ζωντανά είτε στο ιστορικό εκπομπών του σχολείου μας στην πλατφόρμα του ESR!!!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *