Υπουργός Παιδείας: Δεν έχει υποβληθεί αίτημα στο Υπουργείο Παιδείας για τη μεταφορά των Τμημάτων που λειτουργούν στο Αγρίνιο σε άλλη πόλη.

Ο υπουργός Παιδείας για τα πανεπιστημιακά τμήματα στο Αγρίνιο Δεν έχει υποβληθεί αίτημα στο Υπουργείο Παιδείας για τη μεταφορά των Τμημάτων που λειτουργούν στο Αγρίνιο σε άλλη πόλη.
Τα παραπάνω αναφέρει ο υπουργός Παιδείας Αριστείδης Μπαλτάς απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή Κωνσταντίνου Καραγκούνη για το αν αληθεύουν οι πληροφορίες περί μεταφοράς των Τμημάτων στην Πάτρα.
Ο υπουργός Παιδείας γνωστοποιεί ότι σύμφωνα με το ΠΔ 97/2013 ορίστηκε η κατάργηση του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας και ενός μη λειτουργούντος Τμήματός του.
Με το ως άνω διάταγμα ορίστηκε ότι τα τρία εναπομείναντα Τμήματα του καταργηθέντος ιδρύματος, δηλαδή το Τμήμα Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών , το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων καθώς και το Τμήμα Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων εντάσσονται στη Σχολή Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και στην Πολυτεχνική Σχολή αντίστοιχα, με έδρα την Πάτρα, παραμένοντας ωστόσο στην πόλη του Αγρινίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *