Μαθηματικών Τερπνά και Ωφέλιμα

Χ. Τριάντης

Τρίτη 9 Μαΐου λήγουν τα μαθήματα στα Λύκεια

Συγγραφέας: ΒΛΑΧΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ στις 4 Απριλίου 2017

Την Τρίτη 9 Μαΐου 2017 λήγουν τα μαθήματα του διδακτικού έτους 2016-2017 στα Ημερήσια και Εσπερινά Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια. Αυτό  αναφέρει η υπουργική απόφαση που υπέγραψε σήμερα ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΗΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ | Δε βρέθηκαν σχόλια »

Έκδοση αποτελεσμάτων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας εξεταστικής περιόδου Νοεμβρίου 2016

Συγγραφέας: ΚΑΣΒΙΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ στις 28 Ιανουαρίου 2017

Έκδοση αποτελεσμάτων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας, εξεταστικής περιόδου Νοεμβρίου 2016 για τις γλώσσες Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική, Ισπανική και Τουρκική.

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας Νοεμβρίου 2016, για τις γλώσσες : Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική, Ισπανική και Τουρκική για τα επίπεδα :

α)   Β   (Β1 «μέτρια γνώση», Β2 «καλή γνώση») σε ενιαία διαβαθμισμένη δοκιμασία (test) στις γλώσσες Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική, Ισπανική και Τουρκική.

β) Γ (Γ1 «πολύ καλή γνώση», Γ2 «άριστη γνώση») σε ενιαία διαβαθμισμένη δοκιμασία (test) στις γλώσσες Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική και Ισπανική.

γ)   Γ1 «Πολύ καλή γνώση» στην Τουρκική γλώσσα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τα αποτελέσματα από :

  1. το διαδίκτυο στην ιστοσελίδα: https://kpgresults.it.minedu.gov.gr/

Στην παραπάνω ιστοσελίδα αναρτώνται οι καταστάσεις με την αναλυτική βαθμολογία ανά ενότητα καθώς και τη συνολική βαθμολογία κάθε υποψηφίου. Οι υποψήφιοι μπορούν να έχουν πρόσβαση με τη χρήση του κωδικού τους, που αναγράφεται στη καρτέλα υποψηφίου καθώς και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες των ονομαστικών τους στοιχείων (Επώνυμο, Όνομα, Όνομα πατρός, Όνομα μητρός).

  1. τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όπου είχαν υποβληθεί οι αιτήσεις των υποψηφίων (το τηλέφωνο της κάθε υπηρεσίας αναγράφεται στο Δελτίο Εξεταζομένου).

Οι επιτυχόντες αναμένεται ότι θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα πιστοποιητικά τους από τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, όπου είχαν υποβάλει την αίτηση συμμετοχής στις εξετάσεις, εντός διμήνου, έχοντας μαζί τους το δελτίο εξεταζομένου ή το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας. Σε περίπτωση παραλαβής πιστοποιητικού από τρίτο πρόσωπο, απαιτείται εξουσιοδότηση θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής και η ταυτότητα του.

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ | Με ετικέτα: | Δε βρέθηκαν σχόλια »

Dynamic Maurer roses

Συγγραφέας: Χρήστος Τριάντης στις 25 Ιανουαρίου 2017


Μετάβαση στο scratch.mit.edu

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ | Με ετικέτα: | Δε βρέθηκαν σχόλια »

Α΄ Γυμνασίου: Οι Φυσικοί Αριθμοί

Συγγραφέας: Χρήστος Τριάντης στις 25 Ιανουαρίου 2017

 

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ | Δε βρέθηκαν σχόλια »

Ενημέρωση Στοιχείων Μητρώου Επιμορφωτών Β΄ Επιπέδου Τ.Π.Ε.

Συγγραφέας: Χρήστος Τριάντης στις 25 Ιανουαρίου 2017

Κατηγορία ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ, ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ Β’ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΠΕ | Με ετικέτα: | Δε βρέθηκαν σχόλια »

Διάλεξη του Ν. Λυγερού: «Το σκάκι ως εργαλείο ανάπτυξης της σκέψης». Ηράκλειο, 11/12/2015

Συγγραφέας: Χρήστος Τριάντης στις 3 Δεκεμβρίου 2016

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ | Με ετικέτα: , | Δε βρέθηκαν σχόλια »

Η αντιστοίχιση ελληνικών τίτλων σπουδών με ευρωπαϊκούς

Συγγραφέας: Χρήστος Τριάντης στις 3 Δεκεμβρίου 2016

prosontaΗ ανάπτυξη του Εθνικού Πλαισίου Προσόντων και η αντιστοίχισή του με το Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Προσόντων παρουσιάστηκε σήμερα σε Ημερίδα που διοργανώθηκε στο υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) στο πλαίσιο της επικαιροποίησης της Έκθεσης Αντιστοίχισης του Εθνικού Πλαισίου με το Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Προσόντων, υπό την εποπτεία και το συντονισμό του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Εισηγήσεις πραγματοποίησαν διεθνείς εμπειρογνώμονες και στελέχη του CEDEFOP και του ΕΟΠΠΕΠ.

Χαιρετίζοντας, εκ μέρους του υπουργού Κώστα Γαβρόγλου, την εκδήλωση ο Γ. Γραμματέας Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς Παυσανίας Παπαγεωργίου τόνισε ότι η αντιστοίχιση του Εθνικού Πλαισίου Προσόντων της Ελλάδας με το Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Προσόντων σηματοδοτεί την κορύφωση μίας υποχρέωσης και μίας προσπάθειας που είχε ξεκινήσει το 2010 και που ολοκληρώθηκε το 2015 με τον καλύτερο τρόπο. Υπογράμμισε ακόμη ότι το Εθνικό Πλαίσιο Προσόντων αναμένεται να θεσμοθετηθεί με Προεδρικό Διάταγμα, το οποίο  θα εκδοθεί με πρόταση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, ύστερα από εισήγηση του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π..

Στον χαιρετισμό του ο Υφυπουργός Δημήτρης Μπαξεβανάκης επισήμανε ότι η αντιστοίχιση του Εθνικού με το Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Προσόντων δεν είναι ένα στατικό γεγονός, αλλά μια δυναμική διαδικασία που ναι μεν προσφέρει σημαντικά οφέλη για την Ελλάδα, αλλά ταυτόχρονα δημιουργεί και υποχρεώσεις. Σημείωσε ακόμη ότι το Εθνικό Πλαίσιο Προσόντων έρχεται να ενισχύσει τη συνολική προσπάθεια αναβάθμισης της ΕΕΚ (ΕΠΑΛ και ΙΕΚ) που έχει σχεδιαστεί και ξεκινήσει να υλοποιείται από το ΥΠΠΕΘ κατά τον τελευταίο χρόνο, με σημαντικούς άξονες:

  • Την ποιοτική αναβάθμιση της ΕΕΚ (π.χ. μέσω της ανάπτυξης σύγχρονων Προγραμμάτων & οδηγών Σπουδών ή την επικαιροποίηση και ενίσχυση του θεσμικού πλαισίου λειτουργίας της Αρχικής και Συνεχιζόμενης Κατάρτισης στην Ελλάδα)
  • Την επέκταση του θεσμού της μαθητείας σε ένα ξεκάθαρα και αυστηρά ρυθμισμένο περιβάλλον ώστε να εξασφαλίζεται η ποιοτική υλοποίησή της
  • Την επένδυση στις υλικοτεχνικές υποδομές της ΕΕΚ
  • Την ανάδειξη του Κοινωνικού ρόλου της ΕΕΚ

 

Στη ομιλία του ο κ. Παυσανίας Παπαγεωργίου ευχαρίστησε την υπηρεσία και τους συμβούλους του ΕΟΠΠΕΠ «που αγόγγυστα συμβάλουν σε κάθε πρόκληση και κάθε εργασία που φέρνει μπροστά τους το ΥΠΠΕΘ αλλά και οι ανάγκες της Ελληνικής κοινωνίας», τον πρόεδρο του οργανισμού Βασίλη Δαγδιλέλη και τον διευθύνοντα σύμβουλο Σταύρο Καργκούνη καθώς και το ΔΣ του οργανισμού «που υποστηρίζει την εφαρμογή πολιτικών απαραίτητων για την εξυγίανση της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης και για την καταπολέμηση της μάστιγας της ανεργίας».

Η εκδήλωση απευθύνθηκε σε εκπροσώπους φορέων εκπαίδευσης, κατάρτισης απασχόλησης και κοινωνικών εταίρων, εκπαιδευτικούς, συμβούλους σταδιοδρομίας, με στόχο την ευρύτερη αξιοποίηση του Εθνικού Πλαισίου Προσόντων προς όφελος των πολιτών, σε ότι αφορά την παρουσίαση και κατάταξη των προσόντων τους

Οι ελληνικοί τίτλοι σπουδών για τις τρεις βαθμίδες της τυπικής εκπαίδευσης (πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας) κατανέμονται σε οκτώ επίπεδα:

1  Απολυτήριο ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
Απολυτήριο ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
Πτυχίο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ, ΕΠΙΠΕΔΟΥ 3 (ΣΕΚ)
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ 1 – ΙΕΚ (προσόντα αυτού του τύπου δεν χορηγούνται πλέον)
Πτυχίο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ (ΕΠΑ.Σ.)
4  Απολυτήριο ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ
Απολυτήριο Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ.)
Πτυχίο Επαγγελματικής Ειδικότητας – ΕΠΑ.Λ.
Πτυχίο Επαγγελματικής Ειδικότητας, Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, Επιπέδου 5 (ΕΠΑ.Λ.-Τάξη Μαθητείας)
Δίπλωμα ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ, ΕΠΙΠΕΔΟΥ 5 – Ι.Ε.Κ.
5   Δίπλωμα ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΕΤΑΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ – Ι.Ε.Κ. (προσόντα αυτού του τύπου δεν χορηγούνται πλέον)
5  Δίπλωμα / Πτυχίο ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΣΧΟΛΩΝ
Πτυχίο / Δίπλωμα ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης
8  Διδακτορικό Δίπλωμα

 

Πηγή: https://www.minedu.gov.gr

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ | Με ετικέτα: | Δε βρέθηκαν σχόλια »

Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου: Εκδήλωση για τον Κώστα Τριανταφυλλίδη.

Συγγραφέας: Χρήστος Τριάντης στις 18 Νοεμβρίου 2016

 

 

image003

 

image004

 

 

 

Κατηγορία ΑΓΡΙΝΙΟ | Δε βρέθηκαν σχόλια »

Θέματα και ενδεικτικές λύσεις του 77ου διαγωνισμού στα Μαθηματικά “Ο Θαλής” 2016

Συγγραφέας: Χρήστος Τριάντης στις 13 Νοεμβρίου 2016

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016 ο 77ος Πανελλήνιος  μαθητικός διαγωνισμός στα Μαθηματικά “Ο Θαλής”.

Για τα θέματα του διαγωνισμού πατήστε εδώ.

Για ενδεικτικές λύσεις του διαγωνισμού πατήστε εδώ.


Πηγή:http://blogs.sch.gr/emeait/

 

Κατηγορία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ | Με ετικέτα: , | Δε βρέθηκαν σχόλια »

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων υποψηφίων αναπληρωτών & ωρομισθίων εκπ/κών σχ. έτους 2015-16 ορίζεται από 03-09-2015 έως και 11-09-2015.

Συγγραφέας: Χρήστος Τριάντης στις 2 Σεπτεμβρίου 2015

dt img 2Σε συνέχεια του από 27-08-2015 Δελτίου Τύπου με τίτλο «Ενημέρωση σχετικά με την υποβολή αιτήσεων υποψηφίων αναπληρωτών & ωρομισθίων εκπ/κών σχ. έτους 2015-16» και κατόπιν της υπ’ αριθ. 40/2015 έγκρισης της Επιτροπής της παρ.4 του άρθρου 28 του Ν.2190/1994, όπως ισχύει, του Συμβουλίου της Επικρατείας, το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων καλεί τους εκπαιδευτικούς των κλάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σύμφωνα με τις κάτωθι Υπουργικές Αποφάσεις: Διαβάστε την συνέχεια »

Κατηγορία ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ | Με ετικέτα: | Δε βρέθηκαν σχόλια »

Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων: Ενημέρωση των γονέων ακόμα και για παρατήρηση

Συγγραφέας: Χρήστος Τριάντης στις 29 Αυγούστου 2015

ΠΗΓΗ:http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=64241112

Το σχολείο οφείλει να ενημερώνει πάντα τους γονείς του μαθητή για κάθε θέμα που αφορά τη σχολική του κατάσταση και για κάθε τιμωρία ακόμα και αν πρόκειται για προφορική παρατήρηση, επειδή ενεπλάκη σε επεισόδιο με άλλα παιδιά.

Απόφαση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΑΠΠΔ) ξεκαθαρίζει τις υποχρεώσεις του σχολείου και των υπεύθυνων διευθυντών και καθηγητών απέναντι στους γονείς, τονίζοντας ότι αποτελεί παράβαση από την πλευρά του διευθυντή το να καταχωρίσει μια ποινή παρατήρησης στο σχολικό ποινολόγιο, αν δεν ενημέρωσε προηγουμένως τους γονείς του μαθητή.
Η προηγούμενη αυτή ενημέρωση είναι -κατά την ΑΠΠΔ- θεμελιώδης και αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα του μαθητή (και των γονέων του όταν είναι ανήλικος), καθώς από την εκπλήρωσή της εξαρτάται η δυνατότητά τους να πληροφορηθούν την κύρωση και να προβάλουν τις αντιρρήσεις τους προς το σχολείο ή να πετύχουν τη διαγραφή της, εφόσον η τιμωρία «πάσχει», δεν επιβλήθηκε νόμιμα κ.λπ.
Η υπόθεση
Η Αρχή απηύθυνε αυστηρή προειδοποίηση σε εκπαιδευτήριο, επειδή ο γυμνασιάρχης του όχι μόνο ενημέρωσε κατόπιν εορτής τον πατέρα μαθητή για την πειθαρχική κύρωση που του επέβαλε, αλλά και επειδή χωρίς να έχει την προηγούμενη συγκατάθεσή του γνωστοποίησε την ποινή σε γονέα άλλου παιδιού, που ενεπλάκη στο επεισόδιο.
Σε βάρος του γυμνασιάρχη υπήρξε δυσμενές πόρισμα ΕΔΕ για πλημμελή εκπλήρωση καθηκόντων, επειδή καταχώρισε την προφορική παρατήρηση στο βιβλίο κυρώσεων, χωρίς να καλέσει τους γονείς του μαθητή, αλλά ενημερώνοντας άλλους. Ωστόσο, λόγω της συνταξιοδότησής του, ο γυμνασιάρχης δεν είχε περαιτέρω συνέπειες από την απόφαση της Α.Π.Π.Δ.
Αλ. Αυλωνιτης

Κατηγορία ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ | Δε βρέθηκαν σχόλια »

Καθορισμός εξεταστέας − διδακτέας ύλης των πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων της Δ΄ τάξης του Εσπερινού Γενικού Λυκείου για το σχολικό έτος 2015 −2016

Συγγραφέας: Χρήστος Τριάντης στις 12 Αυγούστου 2015

Επιλέξτε τον σύνδεσμο: Ύλη Δ” Επσ ΓΕΛ 2015-16

Κατηγορία ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ | Δε βρέθηκαν σχόλια »

Η εγκύκλιος για τις προσλήψεις αναπληρωτών -ωρομισθίων των κλάδων ΠΕ16.01, ΠΕ16.02, ΠΕ17.13, ΠΕ17.14 και ΤΕ16 σχ. έτους 2015-16

Συγγραφέας: Χρήστος Τριάντης στις 4 Αυγούστου 2015

Το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων καλεί τους εκπαιδευτικούς των κλάδων ΠΕ16.01, ΠΕ16.02, ΠΕ17.13, ΠΕ17.14 και ΤΕ16 να υποβάλουν αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά προκειμένου να ενταχθούν στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών σχολικού έτους 2015-2016. Επίσης, καλεί τους ιδιώτες εμπειροτέχνες μουσικούς ΕΜ16 για ένταξη σε πίνακα ωρομισθίων μουσικών ειδικεύσεων για πρόσληψη στα Μουσικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2015 -2016.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ορίζεται από 5-8-2015 έως και 17-8-2015.

Οι Αιτήσεις-Δηλώσεις υποβάλλονται στις κατά τόπους Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Για την εγκύκλιο πατήστε εδώ

Για τα υποδείγματα αιτήσεων πατήστε εδώ

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ

Κατηγορία ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ, ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΙ | Δε βρέθηκαν σχόλια »

29-07-15 Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων:Όλως ενδεικτικοί πίνακες μοριοδότητησης

Συγγραφέας: Χρήστος Τριάντης στις 29 Ιουλίου 2015

Οι εν λόγω πίνακες δεν έχουν νομική ισχύ και γνωστοποιούνται ως προαιρετικό συμβουλευτικό εργαλείο για την υποβοήθηση των ενδιαφερόμενων εκπαιδευτικών κατά τη διαδικασία υποβολής αίτησης για τη θέση του αναπληρωτή / ωρομίσθιου τη σχολική χρονιά 2015-2016.

Οι πίνακες περιλαμβάνουν μόνο τους υποψηφίους που υπέβαλαν αίτηση αναπληρωτή τη σχολική χρονιά 2014-2015 (και δεν απενεργοποιήθηκε η αίτησή τους για οποιοδήποτε λόγο).

Για τους ενιαίους πίνακες πατήστε εδώ.

Για τους πίνακες μηδενικής προϋπηρεσίας πατήστε εδώ.

Κατηγορία ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ | Δε βρέθηκαν σχόλια »

Η εγκύκλιος για τις προσλήψεις αναπληρωτών -ωρομισθίων σχ. έτους 2015-16

Συγγραφέας: Χρήστος Τριάντης στις 24 Ιουλίου 2015

 

koukoubagia olokliri

Το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων καλεί τους εκπαιδευτικούς των κλάδων ΠΕ01, ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04, ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ07, ΠΕ08, ΠΕ09, ΠΕ10, ΠΕ11, ΠΕ12, ΠΕ13, ΠΕ14, ΠΕ15, ΠΕ17, ΠΕ18, ΠΕ19, ΠΕ20, ΠΕ32, ΠΕ33, ΠΕ34, ΠΕ40, ΠΕ60, ΠΕ70, ΤΕ01 και ΔΕ01 πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να υποβάλουν αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά προκειμένου να ενταχθούν στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών σχολικού έτους 2015-2016.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ορίζεται από 27-07-2015 έως και 07-08-2015.

Οι Αιτήσεις-Δηλώσεις υποβάλλονται στις κατά τόπους Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ

Για την εγκύκλιο πατήστε εδώ

Κατηγορία ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ, ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΙ | Με ετικέτα: | Δε βρέθηκαν σχόλια »