ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

0

Συγγραφέας: ΤΖΙΤΖΗ ΘΩΜΑΗ | Κατηγορία ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ, ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ | , στις 24-05-2018


Την Πέμπτη 24 Μαïου ,οι μαθητές της ΣΤ΄τάξης ,ενημερώθηκαν σε θέματα σεξουαλικής αγωγής από την κυρία Κληματσούδα,γυναικολόγο-μαιευτήρα.

Τίτλος της παρουσίασης, ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΔΙΚΤΥΟ

0

Συγγραφέας: ΤΖΙΤΖΗ ΘΩΜΑΗ | Κατηγορία ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ, ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ | , στις 23-05-2018

Την Τετάρτη 23 Μαΐου,η ΣΤ΄τάξη ενημερώθηκε σε θέματα ασφάλειας στο διαδίκτυο από την   Δρ. Γιαννακού Μαρία Αστυνόμο Β’ – Ψυχολόγο ΕΛ.ΑΣ».

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

0

Συγγραφέας: ΤΖΙΤΖΗ ΘΩΜΑΗ | Κατηγορία ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ, ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ | , στις 22-05-2018

Την Τρίτη 22 Μαΐου οι τάξεις Α΄,Β΄και Γ΄ενημερώθηκαν σε θέματα Κυκλοφοριακής Αγωγής από τον  κ.Χαϊδά  Αντώνιο , Υπαστυνόμο Α΄, του Γραφείου  Τροχαίας Λάρισας.

 

19 ΜΑΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ-ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ

0

Συγγραφέας: ΤΖΙΤΖΗ ΘΩΜΑΗ | Κατηγορία ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΙΣΤΟΡΙΑ, ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ | , στις 19-05-2018

Μπορεί να μην είμαστε Πόντιοι αλλά και τι έγινε;Σήμερα είναι μια μέρα μνήμης.Μια μέρα ΠΙΚΡΗΣ ΜΝΗΜΗΣ για τον Ελληνισμό.Κάτι τέτοιες μνήμες θα πρέπει να καίνε μέσα μας.Δεν είμαστε Πόντιοι ,το ξαναλέω,αλλά η γενοκτονία των Ποντίων μας γεμίζει δέος.Όλα άρχισαν το 1915…..Δεν έμεινε τίποτα…έκαψαν,έσφαξαν,βίασαν, ατίμασαν….
Οι Πόντιοι είναι κομμάτι του Έθνους μας και μάλιστα σημαντικό!Είναι άνθρωποι δραστήριοι και έξυπνοι(ναι υπάρχουν πολλά ανέκδοτα ,αλλά αυτό δεν έχει καμιά σχέση, αφού οι ίδιοι τα βγάζουν).
Όπου υπάρχουν Πόντιοι, είναι άνθρωποι απλοί επί το πλείστον, αλλά νοικοκύρηδες και τίμιοι και εργατικοί.Και δεν ξεχνάνε την παράδοσή τους.Και καλά κάνουν.Έχουν περάσει τόσα πολλά ….Τιμή και δόξα λοιπόν κι ας μην είμαστε Πόντιοι….

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ(ΤΑΙΝΙΑ)

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ(ΤΑΙΝΙΑ)

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ…!!!

Σήμερα,19 Μαιου  ημέρα μνήμης για όλο τον ελληνικό λαό, είναι η αποφράς ημέρα του Ποντιακού ελληνισμού. Είναι η ημέρα που ο Μουσταφά Κεμάλ ,ο επονομαζόμενος Ατατούρκ αποβιβάζεται στη Σαμψούντα 19 Μαίου 1919, δήθεν για να ειρηνεύσει την περιοχή και αντί να προστατέψει τους Έλληνες κατοίκους από τη δολοφονική μανία των Τσέτων, συμμάχησε με αυτούς και τον υποκινητή τους Τοπάλ Οσμάν και με το σύνθημα «Η Τουρκία στους Τούρκους» έθεσε σε εφαρμογή το σχέδιο των Νεότουρκων για την τελειωτική εξόντωση του ελληνικού πληθυσμού σε όλο τον Πόντο με θύματα 353,000 Έλληνες Ποντίους.
Το 1908, οι Νεότουρκοι, φορέας του παντουρκισμού, με Γερμανούς συμβούλους αναλαμβάνουν την εξόντωση των Ελλήνων και των Αρμενίων. Μόνον όσοι αλλαξοπιστούν και προσαρμόζονται στην νέα τάξη πραγμάτων, μόνον αυτοί έχουν το δικαίωμα ζωής. Έτσι οι αγροτικοί πληθυσμοί υποφέρουν από αβάστακτες φορολογίες και γίνονται Μουσουλμάνοι για να σώσουν τη ζωή τους.

 

Τον Οκτώβριο του 1911 στη Θεσσαλονίκη οι Νεότουρκοι – ως κυβέρνηση πλέον της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας – αποφάσισαν σε συνέδριό τους την εξόντωση των μη μουσουλμανικών εθνοτήτων και τη βίαιη Tουρκοποίηση των – πολυεθνικής καταγωγής – μουσουλμανικών πληθυσμών.

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΣΠΑΡΜΟ ΟΛΥΜΠΟΥ

0

Συγγραφέας: ΤΖΙΤΖΗ ΘΩΜΑΗ | Κατηγορία ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ, ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ, ΕΚΔΡΟΜΕΣ | , στις 18-05-2018

                  

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΣΠΑΡΜΟ ΟΛΥΜΠΟΥ

Την Πέμπτη 18 Μαΐου οι τάξεις Ε΄και ΣΤ΄πήγαν εκδρομή στην όμορφη Ελασσόνα,στον Σπαρμό Ολύμπου ,στο Πλατανόδασος!!

ΗΡΕΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ

0

Συγγραφέας: ΤΖΙΤΖΗ ΘΩΜΑΗ | Κατηγορία ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ, ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ | , στις 17-05-2018

Ήρεμοι γονείς σημαίνει ευτυχισμένα παιδιά σύμφωνα με τους ειδικούς. Οι 6 λόγοι που το αποδεικνύουν

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ HELMEPA

0

Συγγραφέας: ΤΖΙΤΖΗ ΘΩΜΑΗ | Κατηγορία ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ | , στις 16-05-2018

 

Την Τετάρτη 16 Μαΐου οι τάξεις Δ΄και Ε΄επισκέφτηκαν εργοστάσιο ανακύκλωσης στην ΒΙ.ΠΕ Λάρισας και στη συνέχεια συμμετέχοντας  στη δράση της Helmepa :ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ,ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ,καθάρισαν  ένα κομμάτι από το πάρκο του Αλκαζάρ,χωρίζοντας  και καταγράφοντας τα σκουπίδια σε ανακυκλώσιμα και σε  μη ανακυκλώσιμα!

 

 

http://www.kizoa.com/Animated-Collage/d1c192193423k9299403o1

ΤΡΙΒΙΖΑΣ-ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΑ

0

Συγγραφέας: ΤΖΙΤΖΗ ΘΩΜΑΗ | Κατηγορία ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ, ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ | , στις 13-05-2018

ΤΡΙΒΙΖΑΣ-ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΑ

ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ-2η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ

0

Συγγραφέας: ΤΖΙΤΖΗ ΘΩΜΑΗ | Κατηγορία ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ, ΓΙΟΡΤΕΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΕΥΧΕΣ | , στις 13-05-2018

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ….


Η ημέρα της μητέρας ή όπως έχουμε συνηθίσει να την λέμε «γιορτή της μητέρας» είναι η παγκόσμια γιορτή που τιμούμε τις μανούλες όλου του κόσμου. Είναι δηλαδή κινητή εορτή όπως και η γιορτή του πατέρα. Φυσικά τους γονείς μας τους τιμούμε και τους αγαπάμε κάθε μέρα του χρόνου αλλά οι παγκόσμιες ημέρες αυτές μας δίνουν τη ευκαιρία να τους πούμε και να τους δείξουμε για μία ακόμα φορά πόσο τους αγαπάμε!

ΔΙΔΑΞΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΥΤΧΙΑ ,ΟΧΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΜΑΝΙΑ

0

Συγγραφέας: ΤΖΙΤΖΗ ΘΩΜΑΗ | Κατηγορία ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ, ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ | , στις 12-05-2018

ΔΙΔΑΞΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΥΤΧΙΑ ,ΟΧΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΜΑΝΙΑ