Αρχείο για Αύγουστος, 2014

Με την ευγενική υποστήριξη του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος, το animasyroς 7.0 πραγματοποιεί ένα αφιέρωμα στο μεγάλο Γάλλο δημιουργό ταινιών animation Jacques-Rémy Girerd, ιδρυτή του περίφημου στούντιο Folimage, με την προβολή των ταινιών του «Tante Hilda», και το επίσης υπέροχο «Mia et Migou».

Comments 0 σχόλια »

Στο φεστιβάλ κινουμένων σχεδίων Animasyros 2014 θα πραγματοποιηθεί ένα αφιέρωμα στον μεγάλο Γάλλο δημιουργό Ζακ Ρεμί Ζιρέρ (Jacques-Rémy Girerd ), το οποίο θα ανοίξει σίγουρα την όρεξη των φίλων  της ευρωπαϊκής σχολής κινούμενων σχεδίων.

 Η θεία Hilda  πασχίζει να σώσει τον κόσμο από μια επικείμενη οικολογική καταστροφή.

Comments 0 σχόλια »

Με ένα εξαιρετικά πλούσιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει πρεμιέρες, αφιερώματα και υπαίθριες προβολές ετοιμάζονται να υποδεχτούν το κοινό οι διοργανωτές του 7ου διεθνούς φεστιβάλ και φόρουμ κινούμενων σχεδίων aniμαsyros που θα πραγματοποιηθεί στην Ερμούπολη από 2 έως 6 Οκτωβρίου.
Όμως, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το aniμαsyros είναι δομημένο γύρω από δύο διαγωνιστικά μέρη, το διεθνές και το φοιτητικό. Η εναρκτήρια ταινία του διεθνούς διαγωνιστικού μέρους θα είναι το πολυαναμενόμενο «Boxtrolls» από το στούντιο LAIKA που θα προβληθεί με την υποστήριξη της Αμερικανικής Πρεσβείας και παρουσία εκπροσώπου του στούντιο. Για τους λιγότερο ενημερωμένους σε σχέση με τις εξελίξεις στον θαυμαστό κόσμο των κινούμενων σχεδίων, το «Boxtrolls», το οποίο βασίζεται σε βιβλίο του Άλαν Σνόου, πραγματεύεται την ιστορία μιας κοινότητας φιλήσυχων και γλυκύτατων τεράτων που μεγαλώνουν ένα ορφανό παιδί στην πόλη Τσίζμπριτζ τη βικτωριανή εποχή. Τα συμπαθή Μπόξτρολς θα δεχτούν επίθεση από τον κακό της υπόθεσης, Άρτσιμπαλντ Σνάτσερ, ενώ σε βοήθειά τους θα σπεύσει ο Εγκς, ο θετικός ήρωας της ιστορίας.

tospirto.net

Comments 0 σχόλια »

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων