Στον δικτυακό τόπο της Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης έχετε τη δυνατότητα να δείτε τηλεοπτικές παραγωγές που προβάλλονται στην τηλεοπτική ζώνη«DOC ON AIR» της ΕΡΤ (on demand), στο πλαίσιο της διεύρυνσης της συνεργασίας μας με την ΕΡΤ.

Στην τηλεοπτική ζώνη «DOC ON AIR» προβάλλονται ντοκιμαντέρ έρευνας και τεκμηρίωσης, καθώς και δραματοποιημένα ντοκιμαντέρ και τηλεταινίες που υπογράφουν σημαντικοί δημιουργοί και είναι όλα παραγωγές υψηλών τεχνικών και καλλιτεχνικών προδιαγραφών. Είναι ο καρπός της σταθερής συνεργασίας της ΕΡΤ στο τομέα των συμπαραγωγών με μεγάλα διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα, εταιρίες παραγωγής και σκηνοθέτες και αποτελούν βραβευμένα ντοκιμαντέρ και παραγωγές που έχουν διακριθεί σε σημαντικά διεθνή φεστιβάλ. Τα περισσότερα από αυτά έχουν προβληθεί στο ευρωπαϊκό τηλεοπτικό κοινό, μέσα από τις συχνότητες μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών όπως οι ARTE, FR3, ARD, ZDF, RAI.

Τα ντοκιμαντέρ και οι παραγωγές της ζώνης «DOC ON AIR» καλύπτουν ένα εντυπωσιακό θεματολογικό εύρος περιλαμβάνοντας όλες τις εκφάνσεις της ανθρώπινης ζωής και δραστηριότητας: Ιστορία, Κοινωνία, Πολιτική, Περιβάλλον, Επιστήμη, Ιατρική, Πολιτισμός. Aκόμη, ταινίες που εισχωρούν στο σύνθετο πλέγμα των ανθρώπινων σχέσεων στον σύγχρονο κόσμο, δημιουργικά ντοκιμαντέρ από σημαντικούς σκηνοθέτες αλλά και από ανερχόμενους Έλληνες δημιουργούς.

Αρχικά στον δικτυακό τόπο της Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης μπορείτε να βρείτε 8 επεισόδια της σειράς «Eight days of Health in Europe«, μια σειρά που εστιάζει σε θέματα υγείας (περισσότερα στη σχετική ιστοσελίδα Health in Europe) και ένα επεισόδιο της σειράς «Τόπων Μνήμες«.

via

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων