rip-off2.jpgΠώς φαίνεται ότι οι υπεύθυνοι του προγράμματος επιμόρφωσης έχουν μείνει μεταξεταστέοι στη γλώσσα; Δεν μπορούν να αναγνωρίσουν τους υποθετικούς λόγους. Ιδιαίτερα έχουν πρόβλημα με τον υποθετικό λόγο του απραγματοποίητου. Αλλιώς πως να εξηγήσει κανείς ότι ζητούν αναβάθμιση εξοπλισμού από τα Κέντρα στήριξης επιμόρφωσης έως τις 25 Οκτωβρίου;  Είναι γνωστό σε όσους έχουν εμπλακεί στη διαδικασία επιμόρφωσης Β΄επιπέδου ότι έχουν αυτή τη συνήθεια να σου ζητούν το απραγματοποίητο. Ζητούν αιτήσεις κατά τη διάρκεια των διακοπών Χριστουγέννων ενώ η εγκύκλιος φτάνει στα σχολεία με το νέο έτος. Ζητούν διδασκαλίες μετά το Πάσχα, όταν τα σχολεία αποδεκατίζονται για τις εξετάσεις. Ζητούν, ζητούν, ζητούν αλλά δε δίνουν τίποτα σε αντάλλαγμα.

Πήραν ποτέ οι επιμορφούμενοι τα εγχειρίδια διδασκαλίας; Οχι δίνονται σε ηλεκτρονική μορφή μετακυλίοντας το κόστος εκτύπωσης στους παρακολουθούντες το πρόγραμμα.

Μήπως τα πήραν οι επιμορφωτές; μπα αφού είναι εισοδηματίες. Γιατί να μην ενισχύσουν αυτό το τόσο σημαντικό πρόγραμμα; Ακόμα δε περιμένουμε το υλικό της επιμόρφωσης στους διαδραστικούς σε ηλεκτρονική μορφή.

Παίρνουν μόρια οι επιμορφούμενοι από το πρόγραμμα; ε δε χρειάζεται να παίρνουν και οι επιμορφωτές… αρκεί η μεταλαμπάδευση των γνώσεων.

Γιατί επίσης να πληρωθούν οι επιμορφωτές; δεν είναι χαρά τους να μεταδίδουν τις γνώσεις τους; Ασε να τοκίζονται τα χρήματα δύο τρία χρόνια κι αφού τους μειώσουμε τους μισθούς τους δεν θα μπορούν να εισπράξουν λόγω πλαφόν. Τυχαίο δε νομίζω…

Γίνεται επικαιροποίηση του εκπαιδευτικού υλικού και χρειάζονται ημερίδες; Ασε τους να καλύψουν μόνοι τους τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής, αφού τους αρέσει να προσφέρουν.

Ειδεχθής λεπτομέρεια. Στις ημερίδες προσφερόταν μόνο καφές λόγω λιτότητας. Μάλλον της παρηγοριάς.

Υπάρχει μία ελληνική παροιμία που περιγράφει αυτήν την κατάσταση αλλά κωλύομαι λόγω κανόνων ΠΣΔ. Με -beep- δε βάφονται αβγά.

Αλλά για φιέστες την πετάμε τη σκούφια μας. Και πόσα άραγε ξοδεύτηκαν για τη μετακίνηση και διαμονή στη φιέστα της Λήμνου; Δείξτε μας λίγο διαφάνεια.. και δημοσιεύστε τις αποφάσεις μετακίνησης των στελεχών. Γιατί υπάρχει αυτή η σελίδα στο minedu; Γιατί πάω στοίχημα ότι όλοι οι νοματαίοι δεν πήγαν με το πλοίο της γραμμής κι επειδή ήταν και Παρασκευή κι έχει και καλό ψάρι…δεν γύρισαν τα μπρος πίσω. Αντε στις υγιές μας, να  το χαιρόμαστε το ψηφιακό σχολείο!

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων