Είναι κοινό μυστικό ότι αν έχεις χρόνο για χάσιμο, το facebook είναι η καλύτερη τράπεζα κατάθεσης πλεονάζοντος χρόνου. Αν δούμε τη μελέτη Nielsen για το Μ.Ο. του χρόνου που περνούν οι επισκέπτες στα κοινωνικά δίκτυα το Facebook ξεπερνάει κατά πολύ το Google ητο Yahoo.

Σύμφωνα με τη comScore, το Facebook έρχεται πρώτο και στο συνολικό χρόνο που διαθέτουν οι επισκέπτες σε ένα δικτυακό τόπο. Τον Αύγουστο οι αμερικανοί πέρασαν  41.1 εκατομμύρια λεπτά στο Facebook, το οποίο αποτελεί το 9.9% του συνολικού τους χρόνου online για εκείνο το μήνα. Την ίδια περίοδο διέθεσαν  39.8 εκατομμύρια λεπτά σε όλα τα παρακλάδια της Google, συμπεριλαμβανομένου και του Youtube.

Αν το facebook συνεχίσει να εξαπλώνεται με αυτούς τους εκθετικούς ρυθμούς σε ένα χρόνο θα έχει υποσκελίσει το google. Υπάρχουν περιθώρια ανάπτυξης του Facebook; Ο Mark Zuckerberg προβλέπει ότι η βάση των χρηστών του σύντομα θα αγγίξει το δισεκατομμύριο. Και δεν είναι υπερβολικός αν σκεφτούμαι ότι στο παιχνίδι δεν έχει μπει ακόμα η Κίνα και η Ρωσία.

Γενικώς τρέμε Google.

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων