hugochvez.jpgΛίγες μόλις μέρες μετά τη δημιουργία του νέου λογαριασμού του στο Twitter, που ήδη έχει γίνει πολύ δημοφιλής στη Βενεζουέλα –και όχι μόνο- ο πρόεδρος της χώρας Ούγκο Τσάβες ανακοίνωσε ότι έχει πάρει πολύ στα σοβαρά το ζήτημα της παρουσίας του στον χώρο των κοινωνικών δικτύων.

Γι’ αυτό δημιουργεί ειδικό γραφείο που θα χρηματοδοτείται από κρατικούς πόρους και θα απασχολεί προσωπικό 200 ατόμων, με σκοπό να διαβάζει και να απαντά στα μηνύματα που στέλνουν οι χρήστες του Twitter, σχολιάζοντας τα δικά του μηνύματα.

Ο λογαριασμός του Τσάβες, που ξεκίνησε στο τέλος Απριλίου, έχει ήδη γύρω στους 248.000 «πιστούς». Ο πρόεδρος πάντως προειδοποίησε, σύμφωνα με τα ξένα πρακτορεία, ότι δεν είναι πάντα διαθέσιμος για να…τιτιβίσει, δηλαδή να στείλει τα σύντομα μηνύματα των 140 χαρακτήρων (tweets).

«Μερικές φορές περνάνε τέσσερις ώρες χωρίς να στείλω μήνυμα, γιατί βρίσκομαι σε συσκέψεις, όπως αυτή εδώ», ανέφερε στο υπουργικό συμβούλιο.

«Έτσι, μην με συνηθίσετε, γιατί έχω πολλή δουλειά να κάνω και μπορεί να περάσει μια ολόκληρη μέρα, χωρίς να μπορέσω να στείλω ένα νέο μήνυμα», πρόσθεσε.

Η δημοφιλής υπηρεσία microblogging Twitter, όπως έχει ανακοινώσει, διαθέτει πλέον πάνω από 105 εκατ. μέλη-χρήστες σε όλο τον κόσμο.

ENET

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων