greecegov.jpg Εστω ότι κάποιος πιστεύει στις εξαγγελίες της κυβέρνησης περί open government και άλλα τέτοια εκσυγχρονιστικά και θέλει να καταθέσει στον κόμβο του πρωθυπουργού τις απόψεις του, τις προτάσεις του για το μέλλον του τόπου, θα πάρει το εξής απαντητικό μήνυμα:

“Ο προσωπικός κόμβος παραμένει προσωπικός κόμβος και δεν επιτελεί έργο του Γραφείου του Πρωθυπουργού. Ο προσωπικός κόμβος του Προέδρου λειτουργεί ενημερωτικά και πληροφοριακά αποκλειστικά για τις δραστηριότητες του Προέδρου και ο παρών δίαυλος Επικοινωνίας λειτουργεί για τη κατάθεση απόψεων και όχι για ζητήματα κυβερνητικής λειτουργίας, άσκησης Διοίκησης ή για άλλα θέματα, όπως αποσαφηνίζεται και στη Σελίδα Έπικοινωνίας.

Για την κατάθεση των απόψεων/θεμάτων σας, προς τον Πρωθυπουργό, μπορείτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες που εμπεριέχονται στο δίαυλο επικοινωνίας στον επίσημο κόμβο του πρωθυπουργού –> www.primeminister.gr

 Από τον προσωπικό κόμβο του Γιώργου Παπανδρέου”

Οκ γράψε λάθος δεν έπρεπε να απευθυνθούμε στον προσωπικό του ιστότοπο τώρα που κατέχει το αξίωμα. Αν ακολουθήσουμε λοιπόν τις οδηγίες διαπιστώνουμε πόσο έχει προχωρήσει η ηλεκτρονική διακυβέρνηση:

Επειδή η κάθε είδους αλληλογραφία (επιστολές, κείμενα, υπομνήματα, αναφορές, μηνύματα, κλπ.), που αποστέλλεται με ηλεκτρονικό μέσο/τρόπο, μπορεί να περιέχει ευαίσθητα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα και συνεπώς δεν καλύπτεται από τις διατάξεις των παρ. 1 ως 5 του άρθρου 14 του Ν. 2672/98 (ΦΕΚ Α’ 290), για το λόγο αυτό, κάθε είδους γραπτής επικοινωνίας με τον Πρωθυπουργό, παρακαλούμε όπως γίνεται με τον συνήθη τρόπο του επιστολικού ταχυδρομείου, στις παρακάτω διευθύνσεις:

Πρωθυπουργός της Ελλάδος
κ. Γ. Α. Παπανδρέου
Βουλή των Ελλήνων
Πλατεία Συντάγματος
Τ.Κ. 100 21 ΑΘΗΝΑ

είπατε τίποτα; 

 

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων