Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

photo.jpg

Σε αναζήτηση νέων ταλέντων στη φωτογραφία βρίσκεται η Ευρωπαϊκή Ένωση, που προκήρυξε ένα πρωτότυπο διαγωνισμό με θέμα «Το ευρώ και  τι σημαίνει για μας». Νέοι και νέες (14- 18 ετών) από όλα τα κράτη – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης καλούνται να δουλέψουν σε ομάδες δύο έως τριών ατόμων με επικεφαλής έναν ενήλικα και να αποτυπώσουν με τη φωτογραφική τους μηχανή και τη φαντασία τους τι σημαίνει για αυτούς το ευρώ μέχρι τις 31 Μαρτίου 2010.

Ο στόχος είναι διπλός: οι νικητές αφενός θα έχουν τη δυνατότητα να δουν με δημιουργική ματιά το κοινό νόμισμα και αφετέρου θα κερδίσουν πλούσια δώρα, όπως ένα ταξίδι στην έδρα της ΕΕ στις Βρυξέλλες και ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές. 

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί σε δύο γύρους. Ο πρώτος γύρος θα  γίνει τοπικά στα κράτη – μέλη, όπου θα βραβευτεί η νικήτρια ομάδα κάθε χώρας από τοπική κριτική επιτροπή.  Στη συνέχεια οι 7 καλύτερες ομάδες από τα όλα τα κράτη -μέλη της Ευρώπης θα ταξιδέψουν στις Βρυξέλλες όπου θα παραστούν στην τελετή απονομής του βραβείου στην καλύτερη ομάδα από ολόκληρη την ΕΕ, θα έχουν την ευκαιρία να  περιηγηθούν στην πόλη των Βρυξελλών και να γνωρίσουν από κοντά  στα κτίρια των ευρωπαϊκών οργάνων.  

Αν πιστεύετε ότι έχετε ταλέντο στη φωτογραφία και θέλετε κι εσείς να εκπροσωπήσετε τη χώρα μας στο εξωτερικό, πάρτε μέρος στο διαγωνισμό ακολουθώντας τα παρακάτω απλά βήματα:

  1. Μπείτε στο site του διαγωνισμού www.euroinphoto.eu
  2. Συμπληρώστε την αίτηση εγγραφής που θα βρείτε μέσα στο site
  3. Επιστρατεύστε το ταλέντο και τη φαντασία σας για να τραβήξετε την πιο έξυπνη και αντιπροσωπευτική φωτογραφία του ευρώ.
  4. Στείλτε τη φωτογραφία σας μαζί με λεζάντα που θα επεξηγεί το θέμα της φωτογραφίας και την απαραίτητη αίτηση υποψηφιότητας, που θα βρείτε στο site του διαγωνισμού,  στο e-mail: ellada@euroinphoto.gr.

 

Οι εγγραφές έχουν ήδη αρχίσει!

Οι υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές μέχρι 31 Μαρτίου 2010.

Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό, καθώς και για τους όρους συμμετοχής βρίσκονται στο site: www.euroinphoto.eu ή στα τηλέφωνα 211 7501217, 211 7501226, 210 7249000.

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων