aman.jpgΚατά καιρούς διαβάζουμε άρθρα για το τάδε προϊόν -που είναι σατανική σύμπτωση, αλλά πάντα το χρησιμοποιούμε- ότι προκαλεί καρκίνους. Θυμάμαι πριν λίγα χρόνια λίστες με ένοχα σαμπουάν που περιείχαν παραμπένια με κυτταροστατικά στοιχεία. Λίγο καιρό πριν, τα υγρά πλύσεων στόματος με οινόπνευμα. Πριν λίγο έλαβα ένα e-mail για τα ανθιδρωτικά σπρέυ. Τα περισσότερα προιόντα που χρησιμοποιούμε είναι συνδυασμός ανθιδρωτικού με αποσμητικό. Για κοιτάξτε την ετικέτα, γράφει anti-perspirant;

Τα ανθιδρωτικά καταπιέζουν το μηχανισμό αποβολής τοξινών που διαθέτει ο ανθρώπινος οργανισμός στην περιοχή της μασχάλης. Αποτέλεσμα οι τοξίνες να μαζεύονται στα λεμφικά κέντρα και να έχουμε υψηλά ποσοστά εμφάνισης όγκων στο έξω και επάνω τέταρτο της περιοχής του στήθους.

Το ξύρισμα της περιοχής επιδεινώνει την κατάσταση καθώς απειροελάχιστες εγκοπές που δημιουργούνται στο δέρμα επιτρέπουν στα χημικά να εισχωρήσουν στο σώμα μας.

Μία σύντομη έρευνα σε επίσημους δικτυακούς τόπους για τον καρκίνο αποκαλύπτει κάποιες ενδείξεις. Οι επιστήμονες είναι επιφυλακτικοί. Αλλά εμείς καλύτερα ας πάρουμε τα μέτρα μας.

ΟΚ και τώρα θα μου πείτε τι; καλοκαιριάτικα θα κυκλοφορούμε με το κρι-κρι στις μασχάλες και την εσάνς της αμμωνίας;

Επιστήμονες επιτέλους λύστε τα προβλήματα της καθημερινότητάς μας, γιατί μας βλέπω όλες στις ουρές των λέιζερ. Τελικά μόνο η τεχνολογία βελτιώνει τη ζωή του ανθρώπου… Ωσπου να βγει μία έρευνα και για τα λέιζερ.

Διαβάστε για το τοξικό νεσεσέρ (PDF) και θα μου πείτε πόσο νεσενέρ (necessary) σας είναι μετά.

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων