ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

Αγαπητές/τοί Συνάδελφοι,

Με αφορμή την έναρξη του νέου σχολικού έτους, καθώς και της ανάληψης των καθηκόντων μου στη θέση του Σχολικού Συμβούλου Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης στην 8η Περιφέρεια, θα ήθελα να σας απευθύνω εγκάρδιους χαιρετισμούς και ευχές για Δημιουργική Σχολική Χρονιά!

Μέσα στην πολύπλευρη κρίση που βιώνει η ελληνική κοινωνία αλλά και τις γνωστές σ’ όλους μας δυσκολίες στο χώρο της εκπαίδευσης, καλείται ο εκπαιδευτικός, να περιφρουρήσει την ποιότητα του έργου του, αντιμετωπίζοντας με αξιοπρέπεια τις ποικίλες δυσκολίες.

Έχοντας γνώση της δυσκολίας των καθηκόντων που αναλαμβάνω, εκφράζω τη βεβαιότητα για μια γόνιμη συνεργασία μ’ όλους τους εκπαιδευτικούς φορείς της περιφέρειάς μας. Ιδιαίτερα θα ήθελα να απευθυνθώ στους εκπαιδευτικούς των Τμημάτων Ένταξης, των Παράλληλων Στηρίξεων και σε όλους όσους  εργάζονται στα Ειδικά Σχολεία και στα ΚΕΔΔΥ, καθώς και στους συλλόγους γονέων και ΑΜΕΑ, λέγοντας ότι θα σταθώ δίπλα τους, για να ενδυναμώσουμε τα παιδαγωγικά μας αντανακλαστικά και να υποστηρίξουμε τους μαθητές μέσα στην γενική τάξη, που αποτελεί το φυσικό χώρο εκπαίδευσης, καθώς και στα Τμήματα Ένταξης και στις αυτόνομες ΣΜΕΑΕ.

Ημέρα συνεργασίας και επικοινωνίας του Σχολικού Συμβούλου της 8ης ΕΑΕ με γονείς και εκπαιδευτικούς : Τετάρτη 09.30 -13.30 στο Γραφείο 511 της Διεύθυνσης Α΄Θμιας Εκπαίδευσης Καβάλας, Κτίριο Περιφερειακής Ενότητας, πρώην Διοικητήριο. Παρακαλώ για την εύρυθμη λειτουργία το κινητό τηλέφωνο να το χρησιμοποιείτε σε εξαιρετικές περιπτώσεις και η επικοινωνία μας να γίνεται στο τηλέφωνο του γραφείου, τη δηλωθείσα ημέρα, αλλά και όλες τις άλλες ημέρες που θα βρίσκομαι εκεί.

                                                     Ο ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Τοζακίδης Ανανίας

                                                                                                 Δάσκαλος ΕΑΕ

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Ένα σχόλιο στο ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

Τα σχόλια έχουν κλείσει.