Ανακοινώσεις Λήξης Σχολικού Έτους 2012-2013

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε για τα κάτωθι θέματα:

1) Μετά το Πάσχα, θα πραγματοποιηθεί και το σεμινάριο με τίτλο «Animation» από συναδέλφους εκπαιδευτικούς. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν, θα συμπληρώσουν και πάλι το αντίστοιχο επισυναπτόμενο.

2) Όσον αφορά στις επαναφοιτήσεις των νηπίων, θα χρειαστεί να στείλετε με φαξ τις Υπεύθυνες Δηλώσεις των Γονέων και το Πρακτικό του Συλλόγου Διδασκόντων στο οποίο θα αναγράφεται και η ημερομηνία γέννησης του μαθητή.

3) Ο τρίτος και τελευταίος κύκλος του σεμιναρίου «Γραμματισμός στο Νηπιαγωγείο», που διοργανώνεται από τον Επίκουρο Καθηγητή του ΤΕΕΑΠΗ του Πανεπιστημίου Πατρών, κ. Ν. Στελλάκη, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013. Θα σας ανακοινωθεί η ώρα. Μάλλον πρωί.

4) Την επόμενη ημέρα, Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013, θα πραγματοποιηθεί στο κινηματοθέατρο Άρτεμις του Δήμου Μαρκόπουλου-Μεσογαίας, η ημερίδα που οργανώνει για σας η Σχολική Σύμβουλος, κ. Ελένη Μέλλου (PhD), για τη λήξη του σχολικού έτους. Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος θα χαρούμε να παρουσιάσετε τις καινοτομίες που πραγματοποιείτε στην τάξη. Μπορείτε να συμπληρώσετε το έντυπο δήλωσης συμμετοχής που επισυνάπτεται μέχρι και το Σάββατο 27 Απριλίου 2013. Θέλουμε επίσης να μας ενημερώσετε για τους εκπαιδευτικούς που συνταξιοδοτούνται για να τους δοθεί έπαινος για την προσφορά τους στην Προσχολική Αγωγή, την ημέρα της ημερίδας.

Όλες οι δηλώσεις συμμετοχής να σταλούν με mail. Εναλλακτικά, ο/η ενδιαφερόμενος/η θα μπορεί να μας δηλώνει συμμετοχή και τηλεφωνικά στο 210 – 35.76.081.

Η Σχολική Σύμβουλος

Μέλλου Ελένη (PhD)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *