deltio typou

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Βοήθημα εκπαιδευτικού μικρών παιδιών. Θεωρία – Πράξη»


1ος τόμος:        «Διαχείριση προβλημάτων στο Νηπιαγωγείο για την ομαλή μετάβαση στο                            Δημοτικό»

2ος τόμος:        «Γνωστικά Αντικείμενα – Αξιολόγηση»

3ος τόμος:        «Projects και Δημιουργικότητα»

Το τρίτομο συλλογικό έργο αποτελεί χρήσιμο Βοήθημα για τους εκπαιδευτικούς μικρών παιδιών και το επιμελήθηκε η Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής Μέλλου Ελένη (PhD), έχοντας υπόψη της ότι το Νηπιαγωγείο αποτελεί τη βάση όπου θα στηριχθεί όλη η μετέπειτα εκπαίδευση του παιδιού, τις ανάγκες των εκπαιδευτικών και την έλλειψη τέτοιου υποστηρικτικού υλικού στην ελληνική βιβλιογραφία. Το έργο αυτό μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί από γονείς, Σχολικούς Συμβούλους της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, φοιτητές παιδαγωγικών σχολών και υποψήφιους του διαγωνισμού Α.Σ.Ε.Π..

Στον πρώτο τόμο υπάρχουν κείμενα που αφορούν την προσωπική και κοινωνική ανάπτυξη του παιδιού. Στο δεύτερο τόμο, τα κείμενα αφορούν τις έξι υπόλοιπες μαθησιακές περιοχές του νέου Αναλυτικού Προγράμματος Σπουδών του Νηπιαγωγείου, όπως Γλώσσα, Μαθηματικά, Φυσικές Επιστήμες, Τεχνολογίες Πληροφοριών και Επικοινωνιών (Τ.Π.Ε.), Τέχνες και Φυσική Αγωγή. Στον τρίτο τόμο τα κείμενα αφορούν το Περιβάλλον και Εκπαίδευση για την Αειφόρο Ανάπτυξη, την Υγεία και τον Πολιτισμό.

Όλα τα έσοδα από την πώληση του βιβλίου θα δοθούν για την ενίσχυση του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Το εκπαιδευτικό Βοήθημα στοιχίζει 60 ευρώ και μπορείτε να το προμηθευτείτε από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», διεύθυνση: Στουρνάρη 16, Αθήνα, από 9:00 έως και 17:00, Δευτέρα έως Παρασκευή, τηλέφωνο: 2117801430.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *