Επιλεγέντες, Τμήματα και Πρόγραμμα Σεμιναρίων Σχολικών Συμβούλων Α΄ Αθήνας, Φεβρουαρίου – Απριλίου 2014

Οι επιλεγέντες εκπαιδευτικοί, τα Τμήματα και το Πρόγραμμα των Επιμορφωτικών Σεμιναρίων Φεβρουαρίου – Απριλίου που διοργανώνουν οι Σχολικοί Σύμβουλοι  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Α΄ Αθήνας.

Ωρα έναρξης μαθημάτων 17.30

Κατεβάστε τον κατάλογο κληρωθέντων  εκπαιδευτικών (.pdf)

Κατεβάστε το Πρόγραμμα ανά Τμήμα (.pdf) 

Ενότητες Σεμιναρίων (.pdf)

 

Ενημερώνουμε ότι υποβλήθησαν  530 αιτήσεις εκπαιδευτικών και για αυτό το λόγο ήταν αναγκαίο να πραγματοποιηθεί δημόσια κλήρωση, όπως είχε ανακοινωθεί εκ των προτέρων. Μετά την κλήρωση δημιουργήθηκε κατάλογος προτεραιότητας για όλους τους δηλώσαντες τα σεμινάρια. Με βάση τον κατάλογο, δημιουργήθηκαν τα τμήματα των επιλεγέντων και οι αναπληρωματικοί .

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας και την υπομονή σας.

 

 

Κατηγορίες: Σεμινάρια | Ετικέτες: , , , | Γράψτε σχόλιο

Ο ανθολογημένος Καβάφης

Εισήγηση της Χρ. Αργυροπούλου με τίτλο: «Στοιχεία ποιητικής του Κ.Π.Καβάφη και η ανθολογημένη ποίησή του στο γυμνάσιο και το λύκειο με ενδεικτικές και εναλλακτικές διδακτικές προτάσεις» (από την σχετική  ημερίδα που οργάνωσε η Μ. Δεδούλη). Κατεβάστε σε αρχείο .pdf

Κατηγορίες: ΔΕΔΟΥΛΗ, Σεμινάρια, Φιλολογικά | Ετικέτες: , | Γράψτε σχόλιο

Η Ιστορία ως ατραπός διεξόδου σε καιρούς αδιεξόδων

Κατεβάστε σε αρχείο .pdf την ομιλία της κ. Μ Ευθυμίου κατά την βράβευσή της, με τίτλο:  Η ιστορία ως ατραπός διεξόδου σε καιρούς αδιεξόδων

Κατηγορίες: Σεμινάρια, Φιλολογικά | Ετικέτες: | Γράψτε σχόλιο

Κεντρικά σημεία για την παγκόσμια ιστορία

Υλικό της κ. Μ. Ευθυμίου για τα 16 Μαθήματα Παγκόσμιας Ιστορίας, στο πλαίσιο επιμορφωτικού σεμιναρίου, το οποίο πραγματοποιείται στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων στην Γκράβα και οργανώθηκε από τη Σχολ. Σύμβουλο ΠΕ2 Μαρίνα Δεδούλη.

Κατεβάστε το υλικό σε αρχείο .pdf

 

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

Κύκλοι Σεμιναρίων Σχολικών Συμβούλων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Α΄ Αθήνας

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ευχόμαστε το νέο έτος 2014 να είναι όσο το δυνατόν καλύτερο για εσάς και τις οικογένειές σας.

Στις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε όλοι μας, πιστεύουμε ότι είναι αναγκαία, όσο ποτέ άλλοτε,  η συνεργασία των εκπαιδευτικών μεταξύ τους σε όλα τα επίπεδα.

Έτσι, οι Σχολικοί Σύμβουλοι Δ/θμιας Εκπ/σης της Α΄ Αθήνας οργανώνουμε   με  την υποστήριξη του 1ου και του 2ου  ΠΕΚ Αθήνας, κύκλους επιμορφωτικών-βιωματικών σεμιναρίων, με βασικό σκοπό τη συζήτηση και επεξεργασία σημαντικών θεμάτων της καθημερινότητας των σχολείων.

Το πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει τρεις θεματικές ενότητες – Α, Β, Γ- των 12 διδακτικών ωρών η καθεμία  (τέσσερις τρίωρες επιμορφωτικές συναντήσεις)

Καταληκτική προθεσμία για υποβολή δηλώσεων: Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2014. Συνέχεια

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | 1 σχόλιο

Συνεργαζόμαστε για την εκπαίδευση!

Το παρόν blog δημιουργήθηκε με σκοπό την προβολή των κοινών δράσεων των Σχολικών Συμβούλων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Α΄ Αθήνας.

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | 2 σχόλια