1η Συνάντηση του προγράμματος “European Folk Tales: Hidden treasures” στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας

Πέντε εκπαιδευτικοί του 11ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης συμμετείχαν στην πρώτη συνάντηση του προγράμματος Erasmus+, Δράση ΚΑ2/Στρατηγικές Συμπράξεις μεταξύ Σχολείων που υλοποιεί το σχολείο με τίτλο European Folk Tales: Hidden Treasures /Ευρωπαϊκά Λαϊκά Παραμύθια: Κρυμμένοι Θησαυροί, η οποία πραγματοποιήθηκε στο St Damians National School του Δουβλίνου της Ιρλανδίας. τον Νοέμβριο του 2016.

Το πρόγραμμα θα διαρκέσει 2 χρόνια και σε αυτό συμμετέχουν σχολεία από 6 χώρες, την Ελλάδα (Αλεξανδρούπολη-11ο Δ.Σ), την Ιταλία (Ρώμη), την Πολωνία (Βαρσοβία), την Ρουμανία (Μπρανέστι), την Ιρλανδία (Δουβλίνο) και την Τουρκία (Άγκυρα).

Οι εκπαιδευτικοί ήρθαν σε επαφή με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου της Ιρλανδίας αλλά και με τους Ευρωπαίους συναδέλφους τους και τους δόθηκε η ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να ενημερωθούν πάνω σε εκπαιδευτικά θέματα. Διοργανώθηκε επίσης European Market place όπου έγινε παρουσίαση παραδοσιακών προϊόντων της κάθε χώρας καθώς και μνημείων και αντικειμένων τους.

Οι διοργανωτές της συνάντησης φρόντισαν επίσης να ξεναγήσουν τους φιλοξενούμενους εκπαιδευτικούς σε χώρους πολιτιστικού και ιστορικού ενδιαφέροντος τόσο μέσα στο Δουβλίνο όσο και στην ευρύτερη περιοχή.

ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΦΙΑ 321 ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΦΙΑ 328 ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΦΙΑ 330 ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΦΙΑ 382 ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΦΙΑ 388 ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΦΙΑ 393 ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΦΙΑ 407 ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΦΙΑ 408 ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΦΙΑ 410 ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΦΙΑ 435 ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΦΙΑ 443 ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΦΙΑ 466 ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΦΙΑ 482 ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΦΙΑ 488

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων