Καταγγέλουμε τον αυταρχισμό και την αδιαλλαξία των υποτελών της τρόικας και όσων τους υπερασπίζονται.

afisaki

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Για άλλη μια φορά η κρατική – αστυνομική βία έβγαλε τη μάσκα της. Την ώρα που ο εκλεκτός της ΝΟΔΕ Καρδίτσας, κ. Μητσοτάκης, μαζί με «ανέμελους» συμπολίτες μας γιόρταζαν στο «Θεσσαλικό Grand» την κοπή της πίτας τους, οι αστυνομικές δυνάμεις , με πρωτοφανή βιαιότητα, απέκλειαν την προσέλευση σε διαμαρτυρόμενους εκπαιδευτικούς, σχολικούς φύλακες και εργαζόμενους στον ΟΤΑ, απ’ όλους του Θεσσαλικούς νομούς.

Δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν ακόμα και χημικά, προκειμένου να αποτρέψουν τους «τρομοκράτες» να πορευτούν ειρηνικά ως το ξενοδοχείο και να επιδώσουν υπόμνημα με τα αιτήματά τους ενάντια στις διαθεσιμότητες και τις απολύσεις.

Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ο Υ Μ Ε

στον λαό της Καρδίτσας, τη χρήση βίας, την υποκριτική στάση των υπευθύνων και τον αποκλεισμό του οδικού άξονα προς Μητρόπολη, για πάνω από πέντε ώρες. Κυρίως όμως, τον αυταρχισμό και την αδιαλλαξία των υποτελών της τρόικας και όσων τους υπερασπίζονται.

Το δίκαιο και η οργή, για όλους όσους λεηλάτησαν τις ζωές μας, θα στοιχειώνουν στο πέρασμά τους. Ας μην πιστεύουν πως θα είναι για πάντα στο απυρόβλητο.

 

ΕΛΜΕ Καρδίτσας – Σύλλογος Εκπ/κών Α/θμιας – Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Καρδίτσας Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚαρδίτσαςDSC_0008 (1)DSC_0009 (1)unnamedDSC_0015 (1)unnamed (1)

Κατηγορίες: Δράσεις Συλλόγου, Κύρια Θέματα, Προβαλλόμενα. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.