Κήρυξη 3ωρης στάσης εργασίας για το μπλοκάρισμα σεμιναρίου με θέμα την αυτοαξιολόγηση.

 

 

Ημερομηνία 17-1-2014

 

Π Ρ Ο Σ:   1. Μ.Μ.Ε.

              2. Τα Μέλη του Συλλόγου μας

 

    ΒΑΛΒΗ 3Α – 43100 ΚΑΡΔΙΤΣΑ

       ΤΗΛ.& FAX: 24410 26074

     Email: Sekpekar@otenet.gr

 

 

 

Θέμα: «Κήρυξη 3ωρης στάσης εργασίας»

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας υλοποιώντας την απόφασή του, αλλά και της ΔΟΕ, για αποτροπή πραγματοποίησης δράσεων που αφορούν τη διαδικασία της λεγόμενης αξιολόγησης  μέρος της οποίας αποτελεί  η αυτοαξιολόγηση της σχολικής μονάδας, η γενικευμένη εφαρμογή της οποίας προωθείται  με αυταρχικό και αντιεκπαιδευτικό τρόπο, και η οποία  έχει διωκτικό χαρακτήρα και στοχοποιεί τον εκπαιδευτικό,

κηρύσσει τρίωρη στάση εργασίας για την Πέμπτη  23/01/2014

από ώρα 11:00π.μ. έως 2:00 μ.μ.

προκειμένου οι συνάδελφοι να μπορέσουν να συμμετέχουν στην κινητοποίηση για μπλοκάρισμα της ενημέρωσης από τους σχολικούς συμβούλους στους Διευθυντές και προϊσταμένους  των Δημοτικών Σχολείων της Καρδίτσας. Καλούμε όλους τους συναδέλφους να δώσουν δυναμικό παρόν στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας  στις 11:30 π.μ.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας θα συνεχίσει με δυναμικές και αποφασιστικές ενέργειες για να υπερασπίσει τόσο τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών και το δημόσιο χαρακτήρα της εκπαίδευσης όσο και τα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών. Καλούμε όλους τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων να μη συμμετέχουν στην ενημέρωση των σχολικών  συμβούλων. Όλοι μαζί μπορούμε να αγωνιστούμε ενάντια στον επιθεωρητισμό που προωθεί το Υπουργείο για να διεκδικήσουμε το σχολείο που θα ανταποκρίνεται στις μορφωτικές ανάγκες των μαθητών μας.

 

            Το Δ.Σ. του Συλλόγου

 

 

Κατηγορίες: Προβαλλόμενα. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.