«Απαράδεκτη» η επιστολή Διαμαντοπούλου περί αναπλήρωσης διδακτικών ωρών

Ως «απαράδεκτη» επιστρέφουν οι δάσκαλοι την επιστολή που τους έστειλε η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, με την οποία τους ζητά να προτείνουν τρόπους αναπλήρωσης του διδακτικού χρόνου που έχει χαθεί λόγω καταλήψεων ή απεργιών.

«Αντί άλλης απαντήσεως η εισήγηση μου προς το Δ.Σ. της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας», λέει ο πρόεδρος των δασκάλων, Κ. Μαντάς, «θα είναι η επιστροφή της επιστολής ως απαράδεκτης, γιατί αν μη τι άλλο ξεχειλίζει από υποκρισία».

Συγκεκριμένα, στην επιστολή του, ο πρόεδρος της ΔΟΕ, επισημαίνει:

«Η υπουργός Παιδείας, με την επιστολή που απέστειλε στις εκπαιδευτικές ομοσπονδίες, ανακάλυψε τον “ένοχο” για την απώλεια διδακτικών ωρών στις απεργιακές κινητοποιήσεις, που πραγματοποίησαν φέτος οι Εκπαιδευτικές Ομοσπονδίες και όχι στα εκατοντάδες κενά που υπάρχουν, με ευθύνη της, από την αρχή της χρονιάς στα σχολεία. Η αποστολή της επιστολής σήμερα, που οι εκπαιδευτικές ομοσπονδίες πήραν απόφαση για 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση στις 30 του Μάρτη, καθόλου τυχαία δεν είναι και έχει ως στόχο τον εκφοβισμό των συναδέλφων και τη συκοφάντηση του κινήματος των εκπαιδευτικών».

Πατήστε εδώ για να δείτε την επιστολή.

Κατηγορίες: Κύρια Θέματα, Προβαλλόμενα. Ετικέτες: . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *