ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ

Καρδίτσα 21-1-2011

 ΠΡΟΣ:  Τα Μέλη του Συλλόγου μας

    Συναδέλφισσες -Συνάδελφοι:

     Σας ενημερώνουμε ότι, την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 7.00 μ.μ., στα Γραφεία του Συλλόγου, θα πραγματοποιηθεί έκτακτο διευρυμένο Δ. Σ. με θέμα: «Αναμοριοδότηση σχολικών μονάδων του νομού – Μοριοδότηση αποσπάσεων-Αναμόρφωση Π.Δ. για μεταθέσεις». Στο  Δ.Σ. θα συμμετάσχουν οι αιρετοί του ΠΥΣΠΕ και θα τεθούν προτάσεις για τα παραπάνω θέματα.   Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν μπορούν να παραβρεθούν και να καταθέσουν τις απόψεις τους.

        ΘΕΜΑ 1ο:  συνδρομή στο συλλογο 

        Πολλοί συνάδελφοι- μέλη του Συλλόγου, που ανήκουν οργανικά στο 1ο και 3ο Γραφείο Π.Ε. Ν. Καρδίτσας, δεν έχουν ακόμα τακτοποιηθεί οικονομικά στο σύλλογο. (Δεν έγινε η κράτηση της Α΄ δόσης συνδρομής (25 €),από τους Εκκαθαριστές των Γραφείων).

     Παρακαλούμε τους Διευθυντές και Προϊσταμένους των σχολείων να συγκεντρώσουν τις συνδρομές των συναδέλφων  και  να τις παραδώσουν, στον  Ταμία του Συλλόγου Βασιλάκο Κωνσταντίνο κατόπιν επικοινωνίας μαζί του. (τηλ. επικοινωνίας: 6932211889).

      ΘΕΜΑ 2ο: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΘΗΤΗ

       Μαθητής του Δημοτικού Σχολείου Μαγουλίτσας, υπέστη σοβαρό ατύχημα στο χώρο του σχολείου. Υποβλήθηκε και χρειάζεται να υποβληθεί εκ νέου σε δύσκολη και δαπανηρή χειρουργική επέμβαση και η οικογένειά του αντιμετωπίζει σοβαρές οικονομικές δυσκολίες.

      Καλούμε όσους συναδέλφους επιθυμούν να βοηθήσουν την οικογένεια του μαθητή, να   επικοινωνήσουν με τον Προϊστάμενο του Δημ. Σχ. Μαγουλίτσας κ. Ευάγγελο Κουτσοχρήστο (τηλέφωνο σχολείου: 24410 34283).

                                                  Από το Δ.Σ.

Δημοσιεύθηκε στην Κύρια Θέματα και χαρακτηρίσθηκε . Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση