ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ/10-12-10

color_pens_640x250

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ                           

“Ν. ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ”

ΒΑΛΒΗ 3Α – 43100 ΚΑΡΔΙΤΣΑ

ΤΗΛ.& FAX: 24410 26074 

Προς:Τα Μέλη του Συλλόγου μας

Έδρες τους

        Συναδέλφισσες -Συνάδελφοι:

       H  Δ.Ο.Ε.  συμμετάσχει  στην  24ωρη απεργιακή κινητοποίηση στις 15 Δεκεμβρίου 2010, που αποφάσισαν οι δυο τριτοβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις (ΑΔΕΔΥ- ΓΣΕΕ), στο πλαίσιο συντονισμού της δράσης τους για την απόκρουση και την ακύρωση κάθε πολιτικής που πλήττει τον κόσμο της εργασίας, τους συνταξιούχους και τους ανέργους και αντιδρώντας στα νέα μέτρα, που περιλαμβάνονται στον κρατικό προϋπολογισμό του 2011. Προβλέπονται νέες περικοπές εισοδημάτων, νέα φορολογικά βάρη και νέα υποβάθμιση ασφαλιστικών και κοινωνικών δικαιωμάτων.

   Συνδρομή στο συλλογο

       Στους συναδέλφους- μέλη του Συλλόγου, που ανήκουν οργανικά στο 1ο και 3ο Γραφείο Π.Ε. Ν. Καρδίτσας, δεν έγινε η κράτηση της Α΄ δόσης συνδρομής (25 €) στο Σύλλογο,  από τους Εκκαθαριστές των Γραφείων.  Γι΄ αυτό το λόγο παρακαλούμε τους Διευθυντές και Προϊσταμένους των σχολείων της περιοχής του 1ου και 3ου Γραφείου να συγκεντρώσουν τις συνδρομές των συναδέλφων  και  να τα παραδώσουν μέχρι την Τετάρτη 22-12-2010, στον  Ταμία του Συλλόγου Βασιλάκο Κωνσταντίνο κατόπιν επικοινωνίας μαζί του. (τηλ. επικοινωνίας: 6932211889).

    Ιστοσελίδα του Συλλόγου

Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση της ιστοσελίδας του Συλλόγου μας, όπου μπορείτε να ενημερώνεστε, να σχολιάζετε, αλλά και να κάνετε δημοσιεύσεις αφού πρώτα επικοινωνείτε με την Πρόεδρο του Συλλόγου Σφήκα Αγγελική (τηλ. Επικοινωνίας 6973320780), είναι: http://www.sekpekar.gr

       Από το Δ.Σ.

              Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                       Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

      

Κατηγορίες: Κύρια Θέματα. Ετικέτες: , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *