Τη ∆ευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018 το Σ∆Ε Κέρκυρας πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη με θέμα τα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα της Κέρκυρας (κουμ κουάτ, μάντολα, μαντολάτο, συκομαΐδα) στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ποτοποιίας Λάζαρης. Ευχαριστούμε πολύ τον τεχνίτη του εργαστηρίου Μιχάλη Μεταλληνό για την ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και κατατοπιστική παρουσίαση των διεργασιών παρασκευής του γλυκού κουμ κουάτ, της μάντολας, του μαντολάτου και της συκομαΐδας.
Φεβ 05 2018
Επίσκεψη σε εργαστήριο παρασκευής παραδοσιακών προϊόντων
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Επίσκεψη σε εργαστήριο παρασκευής παραδοσιακών προϊόντων