Ιούν 23 2015

Ημερίδα Απολογισμού & Ευαισθητοποίησης στη Λευκίμμη

Συντάκτης: κάτω από Ημερίδες

ΣΔΕ πρόσκλησηn 24/6/2015 στη Λευκίμμη

Πρόσκληση

Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015 
Ώρα 19:00-21:00
2ο Δημοτικό Λευκίμμης (Ριγγλάδες)
αίθουσα πολλαπλών χρήσεων
Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κέρκυρας διοργανώνει την πρώτη Ημερίδα Απολογισμού & Ευαισθητοποίησης για την Εκπαίδευση Ενηλίκων και την Απονομή Απολυτηρίων Τίτλων που διοργανώνεται στη Λευκίμμη.
Θα γίνει βράβευση εκπαιδευομένων μας από το Wikimedia Foundation (για τη συμμετοχή τους στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Wikimedia Foundation, οργανισμού που αναπτύσσει και συντηρεί τη γνωστή ελεύθερη διαδικτυακή εγκυκλοπαίδεια Wikipedia, και τηδημιουργία λημμάτων για τα χωριά της Λευκίμμης στη Wikipedia) και θα παρουσιαστούν δράσεις των εκπαιδευόμενων μας.
Επιπλέον το ΣΔΕ Κέρκυρας ενημερώνει ότι θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση Απολογισμού & Ευαισθητοποίησης καθώς και Απονομή Απολυτηρίων Τίτλων στην έδρα του, στην πόλη της Κέρκυρας, την Παρασκευή 26/6/2015. Θα υπάρξει νεότερη σχετική ανακοίνωση.
Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ημερίδα Απολογισμού & Ευαισθητοποίησης στη Λευκίμμη
Λυπούμαστε αλλά δεν επιτρέπεται η προσθήκη σχολίων προς το παρόν.