Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Kατερίνης & 5η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας (ΕΒΕΠ2013)

 

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.) Κατερίνης, σημαντικός θεσμός δια βίου μάθησης κι εκπαίδευσης ενηλίκων, έδωσε εφέτος για δεύτερη χρονιά ραντεβού με τους συμπολίτες μας στην 5η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας [27/9-2/10].

Οι χιλιάδες επισκέπτες της Έκθεσης συνομίλησαν στο περίπτερο του σχολείου με τον διευθυντή Θ. Παπαγεωργίου, τον εκπαιδευτή Ι. Πλιάκα, την σύμβουλο σταδιοδρομίας Ε.Γιαϊλτσίδου και τους ενήλικες εκπαιδευομένους για την ταυτότητα, τη λειτουργία και τα οφέλη που προκύπτουν από τη φοίτηση σε αυτό. Επίσης, αξιοποίησαν το υπάρχον πληροφοριακό υλικό και τα βίντεο από τις δράσεις, τις εκπαιδευτικές επισκέψεις και τις ποικίλες βιωματικές δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο σχολικό έτος. Αντίστοιχα, οι συμμετέχοντες στο Σ.Δ.Ε. είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν με τους ντόπιους επιχειρηματίες, τους εκπροσώπους των εμπορικών και οικονομικών φορέων και των ομάδων εθελοντικής δράσης, ώστε να συσφίξουν τις σχέσεις τους και να διευρύνουν τους ορίζοντές τους.

Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Πιερίας για την έμπρακτη στήριξή του, καθώς διέθεσε τμήμα του εκθεσιακού χώρου για προβολή του εκπαιδευτικού έργου μας και τη σχετική ενημέρωση των επισκεπτών. Επίσης, συγχαίρουμε το σύνολο των διοργανωτών της έκθεσης για τη συνολικότερη επιτυχία της και αναμένουμε τους ενήλικες συμπολίτες μας να ενταχθούν στη οικογένεια του σχολείου.

 

EKTHESI2014DSCF5514-33FDSCF5523-33

 

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση