ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ BLOG

ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ! ΝΕΚΡΟΘΑΠΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ Ο ΓΑΠ;

Κάτω από: ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ στις 12:42 μμ στο Τρίτη, 1 Νοεμβρίου, 2011

Στο Καστελόριζο έπρεπε να ανακοινώσετε δημοψήφισμα κ.Παπανδρέου

Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ

Λίγο αργά δεν θυμήθηκε ο πρωθυπουργός το δημοψήφισμα; Απελπιστικά αργά για τη χώρα ,το μέλλον της οποίας θέτει πλέον σε κίνδυνο.

Η φωτογραφία που [δεν]* βλέπετε είναι από την ημέρα -που υπάρχουν πολλές πιθανότητες να χακτηριστεί αποφράδα από τους ιστορικούς του μέλλοντος- που ο κ.Παπανδρέου από το πανέμορφο ακριτικό Καστελόριζο μας ανακοίνωσε ότι μπαίνουμε στο “μηχανισμό στήριξης”, στο ΔΝΤ και σ΄ ότι άλλο τέλος πάντων περιείχε εκείνο το “γεμάτο όπλο” που μας έλεγε ότι έχουμε στο τραπέζι,αν θυμάστε.

Εκείνη την ημέρα που όλοι οι Έλληνες πολίτες παγωμένοι άκουγαν τον πρωθυπουργό τους να τους ανακοινώνει το αδιανόητο θα ήταν λογικό να μας πει για δημοψήφισμα.Τώρα πως του ήρθε;

25 μήνες αυτή η κυβέρνηση έχει πάρει όχι απλά ένα γεμάτο όπλο,αλλά ένα πολυβόλο και “εκτελεί” το πληθυσμό της! Τα μέτρα που έχει λάβει έχουν εξοντώσει κυριολεκτικά τις ασθενέστερες τάξεις και έχουν οδηγήσει σε απόγνωση το πιο υγιές κομμάτι της λεγόμενης μεσαίας τάξης.

Έχει βγάλει στον κοινωνικό “ντάκο” τις περισσότερες επαγγελαμτικές ομάδες -δημοσίους υπαλλήλους,στρατιωτικούς,ελεύθερους επαγγελματίες- βάζοντάς τους όλους στο ίδιο τσουβάλι και προσπαθώντας να υποδαυλίσει έναν κοινωνικό εμφύλιο πόλεμο.Δυστυχώς σε πολλές περιπτώσεις το κατάφερε.

Κι ενώ έχει κατορθώσει με απίθανους πολιτικούς εκβιασμούς να περάσει και να ξαναπεράσει απίστευτα σκληρά μέτρα ,ενώ μόλις μας παρουσίασε ακόμη μία “συμφωνία σωτηρίας”…θυμήθηκε το δημοψήφισμα!!!

Όσο καλοπροαίρετος κι αν είναι κάποιος δεν μπορεί παρά να αντιμετωπίσει με απόλυτη καχυποψία την ανακοίνωση Παπανδρέου. Και η εκδοχή ότι απλά προσπαθεί να κρατηθεί στην εξουσία είναι ίσως η πιο ήπια.

http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=9466

*Υ.Γ. Επειδή θεωρώ προσβολή γιά τόν Ελληνικό Λαό τή φάτσα του ΓΑΠ, γι’ αυτό δέν τήν αναρτώ. Ν.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια »

Χωρίς σχόλια ακόμα.

RSS κανάλι για τα σχόλια του άρθρου.

Αφήστε μια απάντηση

© 2024 ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ BLOG   Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση