ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ BLOG

ΕΥΡΩΠΗ-Δ.Ν.Τ. ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Κάτω από: ΓενικάΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ στις 12:05 πμ στο Σάββατο, 1 Μαΐου, 2010

akropoli.jpg

Φωτ. http://greece-foto.blogspot.com/2009/04/blog-post_168.html

 

Κατοχή χωρίς πόλεμο; Σχέδιο Ευρώπης – Δ.Ν.Τ.

Σημεία των Καιρών; Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός και οι προφητείες του; Γέροντας π. Παΐσιος επαληθεύεται;

Εγερτήριο σάλπισμα τού π. Νεκταρίου Μουλατσιώτη.

Ευρισκόμεθα εις την 12ην.

Αφύπνισις

Παρακαλώ διαβάσετε κατωτέρω τά μηνύματα από το Τρίκορφο.

Νικόλαος Γ. Σαββόπουλος

 

 

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ

Αν δεν ξυπνήσουμε έστω και τώρα σε λίγο θα είναι αργά

 

 

Η αλήθεια για τα νέα μέτρα και όσα δεν σας λένε τα Μ.Μ.Ε.

 

Η οικονομική κρίση είναι «τεχνητή», είναι σαν την γρίπη των χοίρων με τα εμβόλια… που μας επέβαλαν να κάνουμε, αφού πιο πριν μας τρομοκράτησαν μέσα από τα Μ.Μ.Ε. με κατευθυνόμενες όπως πάντα ειδήσεις. Το ίδιο ισχύει και τώρα, θέλουν να περάσουν όλα τα μέτρα εξευρωπαϊσμού και προσαρμογής της χώρας μας στα ευρωπαϊκά δεδομένα, που έχουν υπογράψει στις συνθήκες ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ, ΣΕΝΓΚΕΝ, ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ, ΛΙΣΑΒΩΝΑΣ κτλ., με τελικό όριο εφαρμογής τους εκ μέρους μας το 2010. Γι’ αυτό το λόγο μας τρομοκρατούν τώρα τα Μ.Μ.Ε. λέγοντας ότι είναι άδικα μεν τα μέτρα, αλλά αναγκαία, θέλοντας να μας καθηλώσουν. Γι’ αυτό μη μιλάτε. Μην αντιδράτε! Έτσι πιστεύουν ότι θα εφαρμοστούν ανώδυνα και στην Ελλάδα όσα η Ε.Ε. έχει ζητήσει για την πλήρη συμμετοχή μας σ’ αυτήν.

 

Αν διαβάσετε το περιοδικό της Μονής μας, «Ορθόδοξη Μαρτυρία», τεύχος 143 του 2008, θα δείτε ότι από τότε το είχαμε γράψει, ότι το 2010 θα γίνουν πράγματα στην Ελλάδα που ούτε τα φανταζόμασταν τότε… Και ήλθαν, διότι προβλέπονταν από τις Ευρωπαϊκές Συνθήκες που τόσα χρόνια υπογράφανε όλοι οι πολιτικοί μας, ότι πρέπει να εφαρμοσθούν έως το 2010… Φρόντισαν δε, να φύγει η Ν.Δ. από Κυβέρνηση, διότι εάν ήταν Κυβέρνηση τώρα, το ΠΑΣΟΚ θα σήκωνε και τα πεζοδρόμια… Έτσι παρέδωσε η Ν.Δ. στο ΠΑΣΟΚ την βόμβα που έσκασε στα χέρια τους. Γνωρίζοντας ότι είναι υποχρεωμένοι να τα εφαρμόσουν, τώρα η Ν.Δ. λέει συνεχώς προς το ΠΑΣΟΚ… πάρτε και άλλα μέτρα, γι’ αυτό άλλωστε συμφωνεί με τα μέτρα αυτά και δεν ξεσηκώνει τον λαό. Είναι ελληνικέ λαέ όλα προσχεδιασμένα από ετών… Ας ξυπνήσουμε… Μας ξεπουλούν όλους εμάς, αφού αυτοί θησαύρισαν πιο πριν εις βάρος μας.

 

Ερωτούμε και ας μας απαντήσουν:

Πώς έρχονται από την Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ. να ελέγξουν το Υπουργείο Οικονομικών και άλλα ελληνικά Υπουργεία μας, αν αυτό δεν προκύπτει από κάποια συμφωνία;

Πώς μας βάζουν υπό επιτήρηση, εάν αυτό δεν προβλέπεται στις ανωτέρω συμφωνίες καθώς και ότι αν τις παραβιάσουμε, τότε τον έλεγχο θα τον έχει η Ε.Ε.;

Πολιτικοί γάμοι, αποποινικοποίηση μοιχείας, γάμος ομοφυλοφίλων, χωρισμός Κράτους – Εκκλησίας, αποχριστιανοποίηση της Ελλάδας, ηλεκτρονική παρακολούθηση, ηλεκτρονικές ταυτότητες, διαβατήρια, κατάργηση μονιμότητας Δημοσίων Υπαλλήλων, ελεύθερες απολύσεις, ιδιωτικοποιήσεις όλων των δημοσίων φορέων, (ώστε να μπορούν όλοι οι ξένοι μεγάλοι επιχειρηματίες και κερδοσκόποι να αγοράσουν όλη την Ελλάδα – δρόμους – λιμάνια – αεροδρόμια – ΟΤΕ – ΔΕΗ – ύδρευση – ώστε όλα να τα πάρουν ιδιωτικές εταιρείες όπου εκείνες μετά με τον τρόπο τους θα κυβερνούν τη Χώρα μας. Αυτό δεν ισχύει και στην Ευρώπη; Οι κρατικοποιήσεις ανήκουν στο ανατολικό μπλοκ. Η Δύση έχει ιδιωτικά κεφάλαια) ακολουθούν διακοπή δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα, διακοπή επιδόματος αδείας και όλα όσα ακόμη έρχονται… τα έχουμε αποδεχθεί από ετών με τις συνθήκες (εν αγνοία του λαού) και είχαμε συμφωνήσει ότι θα τα εφαρμόζαμε έως το 2010, τελευταία ημερομηνία εξευρωπαϊσμού της χώρας μας…

 

Όλα αυτά που εφαρμόζονται σήμερα στην Ελλάδα, στην Ευρώπη ισχύουν από ετών. Αφού θέλουμε να είμαστε μέλος της Ε.Ε. είναι αναγκαία η προσαρμογή μας.

Αν δεν τα κάνει η Ελληνική Κυβέρνηση, θα αναλάβει μόνη της η Ευρώπη μέσω του Δ.Ν.Τ. να τα εφαρμόσει. Διαφορετικά, δεν έχει δάνεια. Εκβιασμός ωμός! Ή κάνετε ό,τι έχουμε συμφωνήσει ή θα πεινάσετε!!

Έτσι τρομοκρατούν μέσω των Μ.Μ.Ε. τον κόσμο, ώστε ανώδυνα και χωρίς φασαρίες και αντιδράσεις να περάσουν όλα τα ευρωπαϊκά νομοσχέδια και τις ευρωπαϊκές εντολές που έχει στείλει η Ευρώπη από ετών στην χώρα μας…

Αυτά προς στιγμή. Περισσότερα θα πούμε αργότερα.

 

 

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ

 

ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ;

 

Από καιρό μας προετοιμάζουν μέσα από τους δημοσιογράφους, ότι τελικά θα φτάσει στην Ελλάδα το Δ.Ν.Τ., το οποίο θα επιβάλλει δυναμικά όσες συμφωνίες έχουμε υπογράψει και όσες Κοινοτικές εντολές έχουν αποσταλεί από την Ε.Ε. και δεν εφαρμόστηκαν τόσο καιρό. Τώρα μας λέγουν ότι: ή κάνετε ότι έχετε συμφωνήσει ως Ελληνικές Κυβερνήσεις ή δεν έχει άλλα δάνεια… οπότε χωρίς χρήμα τελειώσατε.. ως κράτος.

 

Η Κυβέρνηση δεν τολμά, όπως κανείς δεν τόλμησε έως σήμερα να εφαρμόσει, όσα έχουν εν αγνοία του Ελληνικού Λαού, συμφωνήσει και υπογράψει οι πολιτικοί. Έτσι φέρνουν με αίτησή τους στην Πατρίδα μας το Δ.Ν.Τ., το οποίο θα επιβάλλει το ίδιο όλα τα συμφωνηθέντα μέτρα!!!

 

Οι πολιτικοί πούλησαν και πρόδωσαν την Ελλάδα μας, στους ξένους.

Εμείς ψηφίσαμε Ελληνική Κυβέρνηση να μας κυβερνά κι αυτοί φέρνουν τους ξένους πάλι μέσα στην χώρα μας για να μας κυβερνήσουν εκείνοι για πολλά έτη.

Θα βρεθούμε υπό κατοχή! Οι ξένοι ως αφεντικά πλέον και «κατακτητές», θα αναλάβουν την διοίκηση της χώρας μας, όπως έγινε και στην Γερμανική κατοχή!

 

Σήμερα οι πόλεμοι δεν γίνονται μόνο με τα όπλα. Έχουν βρει νέους τρόπους να κατακτούν τους λαούς.

Οι πολιτικοί μας ίσως πάνε να υποδεχτούν τους «κατακτητές» της χώρας μας, στο αεροδρόμιο.

Μήπως ο λαός πρέπει να αρνηθεί την είσοδο των «κατακτητών»; Οι Έλληνες ποτέ δεν υποδέχτηκαν κατακτητές, αμύνθηκαν και έπεσαν μαχόμενοι υπέρ πίστεως και πατρίδος.

 

Θα τους υποδεχτούμε λοιπόν ή θα φωνάξουμε έξω οι νέοι «κατακτητές»; Εσύ τι θα κάνεις;

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ

Η Δύση πέτυχε την διάλυση της Σερβίας με πόλεμο. Τότε όλοι λέγαμε έρχεται η δική μας η σειρά… Φύλαξε ο Θεός και ο πόλεμος δεν ήλθε… Η Δύση όμως δεν άλλαξε σχέδια για την Ελλάδα.
Ο αγωγός Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη – Ηγουμενίτσα με τις συμφωνίες που είχαν υπογραφτεί, απέτρεπαν τον διαμελισμό της Ελλάδας, διότι η συμφωνία προέβλεπε δυναμική επέμβαση Ρωσίας σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας μας κινδύνευε ο αγωγός της.
Η Δύση όμως πέτυχε και ο αγωγός σχεδόν σταμάτησε…Έτσι όλα τα πεδία είναι ανοικτά πάλι. Ο διαμελισμός της Ελλάδος με πόλεμο δεν είναι τόσο εφυκτός… Έτσι βρήκε η Δύση τον τρόπο.
Δημιουργούν 13 κρατίδια (σχέδιο Καλλικράτη) με ανάλογες Κυβερνήσεις, περιορισμένων δυνατοτήτων τώρα στην αρχή…για να μην αντιδράσει ο λαός μας. Όμως όλες οι κυβερνήσεις, οι νόμοι και τα δικαιώματα που έχουν αλλάζουν στο διάβα του χρόνου…
Κάποτε π.χ. οι Βασιλείς είχαν τεράστια δύναμη, αλλά στην πάροδο του χρόνου έγιναν μόνο διακοσμητικά στοιχεία…
Τι θα συμβεί σε 5, 10, 20, χρόνια με τα σημερινά νέα κρατίδια; Τι θα γίνει όταν η Δύση δώσει εντολή στους Κυβερνώντες την χώρα μας, να παραχωρήσουν κι άλλα δικαιώματα στα κρατίδια; Θα αρνηθούν; Θα πάνε σπίτι τους, όπως η προηγούμενη κυβέρνηση. Όποιος αντιδρά βγαίνει από την μέση…και η Δύση ξέρει τον τρόπο και τις μεθόδους…
Έτσι τώρα βάζουν τις «βάσεις», στην Ελλάδα μας, δημιουργούν 13 κρατίδια και σε λίγα χρόνια… θα μιλάμε για αυτονομία του κρατιδίου της Μακεδονίας, της Θράκης (όπου έχει πολλούς μουσουλμάνους), της Κρήτης κτλ. κτλ.
Το πιο σοβαρό είναι ότι σήμερα, στη βάση του σχεδίου (είμαι σίγουρος ότι είναι πρόταση της Δύσης και προσυμφωνήθηκε πριν τις εκλογές), συμφωνούν και τα δυο μεγάλα φιλοδυτικά κόμματα.
Τυχαίο; Είμαστε εξάλλου υπάκουα παιδιά. Προσωπικά βλέπω ότι η Δύση ξεκίνησε τον διαμελισμό της Ελλάδος έξυπνα και ανώδυνα. Αλλά όλοι δεν τρώμε κουτόχορτο…

 

ΘΑ ΠΑΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΙ ΕΠΑΘΕ ΚΑΙ Ο ΛΙΒΑΝΟΣ;

 

Ο Λίβανος ήταν ανέκαθεν χώρα χριστιανική και μάλιστα ορθόδοξη, αυτό μαρτυρεί και η ύπαρξη του ορθοδόξου Πατριαρχείου Αντιοχείας. Εκεί έζησαν μεγάλοι Άγιοι όπως ο Αγ. Ιωάννης ο Χρυσόστομος κ.α. Οι κυβερνήσεις της ήταν πάντοτε χριστιανικές. Η μετανάστευση όμως πολλών μουσουλμάνων εντός της χώρας του Λιβάνου και η σύντομη μεγάλη αύξησις του μουσουλμανικού πληθυσμού λόγω και της αυξημένης τεκνοποιήσεώς τους, δεν άργησε να φέρει την αλλοίωση του πληθυσμού. Έτσι μέχρι το 1932 και λίγο μετά, την χώρα την κυβερνούσαν οι χριστιανοί.

 

Σήμερα πλεόνασαν οι μουσουλμάνοι και φυσικά η Κυβέρνηση έγινε μουσουλμανική, το 60% του πληθυσμού είναι σήμερα μουσουλμάνοι και το 40% χριστιανοί. Και ο Λίβανος μέσα σε 30 σχεδόν χρόνια μετατράπηκε σε μουσουλμανική χώρα.

Η υπογεννητικότητα των Ελλήνων και η μεγάλη είσοδος μουσουλμανικού στοιχείου στη χώρα μας, είναι σίγουρο και βέβαιο ότι θα φέρει και στην Ελλάδα την ίδια ανατροπή εντός των προσεχών ετών.

 

Δεν είμαστε μία χώρα σαν την Γαλλία η την Γερμανία με 70 εκατ. πληθυσμό, ώστε να μην διατρέχουμε άμεσο κίνδυνο από την είσοδο 2 η 3 εκατομμυρίων μουσουλμάνων στη χώρα μας. Είμαστε μία μικρή χώρα 9 εκατομ. Ελλήνων με μεγάλη υπογεννητικότητα, στην οποία ήδη έχουν εισέλθει, εκτός των μουσουλμάνων της Θράκης που ήδη υπήρχαν και έχουν αυξηθεί πάρα πολύ λόγω της αυξημένης γεννητικότητάς του, ακόμη 1,5 με 2 εκατομμύρια μουσουλμάνων νομίμων η παρανόμων μεταναστών.

 

Που βαδίζουμε λοιπόν και ποιό θα είναι το μέλλον των Ελλήνων στη χώρα τους; Εάν δεν απαιτήσουμε από τις Κυβερνήσεις μας να λάβουν τώρα μέτρα, το μέλλον μας θα είναι ίδιο με αυτό του Λιβάνου.

 

Από: www.freemonks.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια »

Χωρίς σχόλια ακόμα.

RSS κανάλι για τα σχόλια του άρθρου.

Αφήστε μια απάντηση

© 2024 ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ BLOG   Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση