ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΝΟ ΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ

Καλκούτα 10 Φεβρουαρίου 2007
 

Στην Ινδία προσπαθήσαμε να δώσουμε έμπρακτα τη μαρτυρία της αγάπης μας και να σταθούμε αρωγοί των πτωχών και ασθενών που πλεονάζουν σε αυτή τη χώρα.

Έτσι αναπτύχθηκε , με τη χάρη του Θεού, ένα αξιόλογο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ.

Δυστυχώς ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ και μεγάλου ΧΡΕΟΥΣ στον εργολάβο σταμάτησαν οι εργασίες αποπεράτωσης του κτηρίου που προοριζόταν για : ΟΙΚΟ ΚΑΙ ΣΧΟΛΗ ΤΥΦΛΩΝ

Αυτό το μεγάλο κτίριο, αν βοηθήσει ο Θεός και τελειώσει, προορίζεται τελικά να γίνει ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ. Το κόστους λειτουργίας της είναι πολύ μικρότερο από ότι για ένα οικοτροφείο και σχολή τυφλών, ενώ η αναγκαιότητα για μια τέτοια κλινική στη περιοχή αυτή είναι μεγαλύτερη. Μια στατιστική αναφέρει ότι υπάρχουν περίπου 6.000.000 τυφλοί στη Δυτική Βεγγάλη διότι ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ για ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗ.

Για την λειτουργία των ως άνω προγραμμάτων, την αποπεράτωση των υπό ανέγερση κτιρίων και την κάλυψη των πολλαπλών αναγκών της Ορθόδοξης ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ μας, όπως μαντρότοιχοι, χώροι υγιεινής, απολύτως αναγκαία και άμεση επισκευή κτιρίων, πριν αρχίσει η περίοδος των Μουσώνων, αποτολμώ να κάνω έκκληση στα φιλάνθρωπα αισθήματά σας και να σας ζητήσω να σταθείτε και πάλι αρωγοί στη ταπεινή μας προσπάθεια. Έχουμε άμεση ανάγκη οικονομικής ενίσχυσης ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΥΠΑΡΧΟΝ ΧΡΕΟΣ ( 72.000 ευρώ ), να διατηρήσουμε και να συνεχίσουμε το όλο έργο. Ακόμα και η ελάχιστη συμβολή σας θα είναι για εμάς πολύτιμη.

Πάνω από όλα να προσεύχεσθε στο Κύριο να μας οπλίζει με υπομονή και κουράγιο, να μας φωτίζει στην επίλυση των πολλαπλών προβλημάτων, να μας στηρίζει σε αυτό το δύσκολο αγώνα, ώστε να δοξάζεται το Πανάγιο Όνομά Του και να σώζονται ψυχές…
Με εκτίμηση και αγάπη Χριστού
Μοναχή Νεκταρία

Το Ορθόδοξο κλαμπ Χριστιανισμός , σε συνεργασία με όλους τους Ορθόδοξους Συλλόγους , αναλαμβάνει ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, για την ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ της ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ στη Δυτική Βεγγάλη στην Ινδία. Δεν έχουμε τις μεγάλες οικονομικές δυνατότητες, αλλά κάνουμε έκκληση σε όλα τα μέλη, σε όλους τους Ορθοδόξους Χριστιανούς που μπαίνουν στο pathfinder και σε άλλες ορθόδοξες ιστοσελίδες.

Η όποια ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ μας να κατατεθεί στους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς και στη συνέχεια η ταχυδρομική απόδειξη να σταλεί στον αντίστοιχο Ορθόδοξο Σύλλογο με την ένδειξη :
ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ

1. Πανελλήνιο Χριστιανικό Όμιλο Ορθοδόξου Ιεραποστολής ( http://www.ierapostoli.gr/about.php )( http://www.ierapostoli.gr/images/periodiko/97/Ierapostolikos_Taxidromos_97.pdf )
Εθνική Τράπεζα 143/540.033-38

2. ( http://www.greekorthodoxchurch.org/ierapostoli/first_text.html ) H Αδελφότητα Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής Θεσσαλονίκης, η οποία δέχεται ξεχωριστά βοήθεια για την ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ και έχει αποστείλει ένα μικρό ποσό:

1. ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ : 80765011
2. ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ : 215-04-0043 33-71
3. ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ : 256/480006-09
4. EUROBANK : 206/0101157390
3. ( http://www.hellasindia.gr/contact.html )
4. ( http://www.iersyn.gr/support.html )
5. ( http://www.apostoliki-diakonia.gr/gr_main/mission/ierapostolh.asp?content=content&main=periodiko.htm

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση