raniap's blog

Παρέχεται από το Blogs.sch.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΣΧ.ΕΤΟΥΣ 2017-2018

Οκτ 201729

 

  • Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την έναρξη του προγράμματος «Οργάνωση και λειτουργία σχολικών κέντρων αντισταθμιστικής εκπαίδευσης ως προς την ενισχυτική διδασκαλία για το σχολικό έτος 2017-2018», η Ενισχυτική Διδασκαλία μαθητών Γυμνασίου περιλαμβάνει τα μαθήματα:

  • Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία
  • Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία
  • Μαθηματικά
  • Φυσική
  • Χημεία
  • Αγγλικά

    Κριτήριο για την επιλογή-συμμετοχή των μαθητών/τριών στην ενισχυτική διδασκαλία αποτελεί η επίδοσή τους στο αντίστοιχο μάθημα.

    Οι γονείς των μαθητών, που επιθυμούν τα παιδιά τους να συμμετάσχουν στο φετινό πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας, πρέπει να επιστρέψουν συμπληρωμένη την αίτηση δήλωσης μαθημάτων, που παρέλαβαν οι μαθητές, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017. Μπορείτε να επιλέξετε από ένα ως και όλα τα μαθήματα.

  • ΦΕΚ 3638 B_16-10-17
  • Αίτηση-δήλωση μαθημάτων 2017-2018
  • Οκτωβρίου 2, 2017

    4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, 2 Οκτωβρίου 2017

    Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα υιοθέτησης ενός πιο δραστήριου τρόπου ζωής των παιδιών και εφήβων και στην προσπάθεια να παρακινήσει τους μαθητές να συμμετάσχουν σε οποιοδήποτε είδος φυσικής δραστηριότητας με απώτερο στόχο τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, την καλλιέργεια και ενίσχυση της ευεξίας, υιοθετεί το σύνθημα για την φετινή 4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού :

    «Αθλούμαι – ΧαράΖω το μέλλον»

    Με άξονα τα παραπάνω, το 1ο Γυμνάσιο Φιλιππιάδας διοργάνωσε μια ημέρα γεμάτη δράσεις και δραστηριότητες , όπου οι μαθητές μπόρεσαν να συμμετάσχουν ,να διασκεδάσουν και να μάθουν.

    Χωρίς το άγχος της νίκης ή της πρωτιάς τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί ευχαριστήθηκαν την ημέρα και συμμετείχαν ενεργά.

    Ευχαριστούμε τον κ. Περικλή Αναστασιάδη που είχε την ευθύνη της διοργάνωσης και όλους τους εκπαιδευτικούς που στήριξαν τις δράσεις της ημέρας.

    Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές του Γυμνασίου μας για τη συμμετοχή, τη συνεργασία, το ομαδικό πνεύμα και τη ζωντάνια τους.

    Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

    ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΝΑΣΤΟΣ

ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2017-18

 

 

 

Την Δευτέρα 11/09/2017 θα πραγματοποιηθεί αγιασμός στο χώρο του σχολείου και στη συνέχεια θα δοθούν τα σχολικά βιβλία στους μαθητές.

Οι μαθητές θα πρέπει να προσέλθουν στο σχολείο στις 8:20 και να έχουν μαζί τους την σχολική τσάντα προκειμένου να μπορούν να παραλάβουν τα βιβλία τους.

Μετά την παράδοση των βιβλίων οι μαθητές θα αποχωρήσουν.

Την Τρίτη 12/09/2017 τα μαθήματα ξεκινούν. Το κουδούνι του σχολείου χτυπάει στις 08:15 κατά συνέπεια οι μαθητές θα πρέπει να βρίσκονται στον προαύλιο χώρο του σχολείου  5 – 10 λεπτά νωρίτερα.

 

 

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΣΧ.ΕΤΟΥΣ 2017-2018    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

RSS ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

1 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ

1 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΞΗ

η-τάξη

η-τάξη

Ο καιρός

Ο καιρός

ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ

ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων