Δασκάλες-Δάσκαλοι

Ιαν 2011 07

Από τη ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Β’ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ παραλάβαμε την παρακάτω εγκύκλιο  με Αρ. Πρωτ.:1451/ ΙΘ/5-1-2011 που υπογράφει η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΛΙΝΑ ΨΑΡΡΑ

  ΘΕΜΑ:                  Αλλαγές προγραμματισμού σε επιμορφωτικά προγράμματα του ΙΝ.ΕΠ.
  ΣΧΕΤ: Το με αρ. πρωτ.  16551/ Φ.234.03 /21-12 -2010 έγγραφο του Ε.Κ.Δ.Δ.Α. –  ΙΝ.ΕΠ.
Σας ενημερώνουμε ότι στον ιστότοπο του Ε.Κ.Δ.Δ.Α. (www.ekdd.gr.) έχει αναρτηθεί η εγκύκλιος με αρ. πρωτ. 16551/ Φ.234.03 /21-12-2010 σύμφωνα με την οποία επέρχονται αλλαγές στον προγραμματισμό ολοκληρωμένης εκπαίδευσης υπαλλήλων των Δημοσίων Υπηρεσιών με σκοπό τη διασφάλιση της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών και την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη.

Σύμφωνα με την εν λόγω εγκύκλιο, ο προγραμματισμός των επιμορφωτικών δράσεων του ΙΝ.ΕΠ. αφορά όλη τη χώρα και έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο του Ε.Κ.Δ.Δ.Α. (www.ekdd.gr) κατά περιφέρεια, προκειμένου να ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι.

-Κάθε υπάλληλος μπορεί να επιλέγει μέχρι τέσσερα επιμορφωτικά προγράμματα ανά επιμορφωτική περίοδο (Σεπτέμβριος-Δεκέμβριος και Ιανουάριος-Ιούλιος),που θα σχετίζονται με τα καθήκοντα και αρμοδιότητες της θέσης του ή με τα καθήκοντα που του έχουν ανατεθεί.

Μετά το πέρας της εκπαίδευσής του, ο κάθε εκπαιδευόμενος υποβάλλει Έκθεση για την αποτελεσματικότητα της εκπαίδευσής του

Καθιερώνεται από 01/01/2011 μόνο  η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων  των ενδιαφερομένων, με σκοπό τη μείωση της γραφειοκρατίας και την ταχύτερη εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων.

Σημειώνεται ότι πριν την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης θα πρέπει απαραιτήτως ο ενδιαφερόμενος να έχει λάβει την έγκριση της υπηρεσίας του, η οποία θα αποτυπώνεται στην αίτηση με την αναγραφή αριθμού πρωτ. έγκρισης. Οι υπάλληλοι που επιλέγονται στα επιμορφωτικά προγράμματα την πρώτη μέρα παρακολούθησης θα φέρουν την αίτησή τους  σε έντυπη μορφή συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από τον προϊστάμενό τους. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα γίνονται δεκτοί στο επιμορφωτικό πρόγραμμα.

Η αίτηση συμμετοχής θα πρέπει να αποσταλεί το αργότερο 40 ημερολογιακές ημέρες πριν από την έναρξη κάθε προγράμματος. Η ημερομηνία αποστολής θα συνεκτιμάται στα κριτήρια επιλογής για συμμετοχή σε επιμορφωτικά προγράμματα.

Οι υποψήφιοι που επιλέγονται, ειδοποιούνται κατ’ αρχήν  ηλεκτρονικά στην προσωπική τους διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με μήνυμα SMS στο κινητό τηλέφωνο που έχει δηλωθεί και μέσω της ιστοσελίδας του Ε.Κ.Δ.Δ.Α., ώστε να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα μπορείτε να επικοινωνείτε με τον εκάστοτε Επιστημονικά Υπεύθυνο που αναφέρεται στον αναρτημένο στον ιστότοπο του Ε.Κ.Δ.Δ.Α.  προγραμματισμό, ενώ για προβλήματα καταχώρησης των ηλεκτρονικών αιτήσεων μπορείτε να στείλετε e-mail στο onlineseminars@ekdd.gr

 Για πληροφορίες αναφορικά με τα προγράμματα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τους εκάστοτε Επιστημονικά Υπεύθυνους, που αναφέρονται στο αντίστοιχο πρόγραμμα, ενώ για οποιοδήποτε πρόβλημα στη χρήση του συνδέσμου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το  E.K.Δ.Δ.Α. στο τηλ. 213 130 6236, στο fax 213 130 6441 ή στο email  στο onlineseminars@ekdd.gr .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *