Πρόσκληση για Επιμόρφωση «Ζώντας μαζί»- Κιλκίς

Νοέ 201722

«Ζώντας μαζί»

Συνημμένα:

[…]

Το Γραφείο Συντονισμού και Παρακολούθησης Εκπαίδευσης Προσφύγων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Unicef διοργανώνει σεμινάριο στις 29/11/2017 και στις 30/11/2017 (16:00 – 20:00 μ.μ.), το οποίο θα φιλοξενηθεί στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς, με τίτλο «Ζώντας μαζί».

Το σεμινάριο αποσκοπεί στην ενδυνάμωση και επιμόρφωση εκπαιδευτικών οι οποίοι έχουν διδάξει ή μπορεί να κληθούν να διδάξουν σε τάξεις με πρόσφυγες μαθητές.

Η θεματολογία του σεμιναρίου αφορά την ανάδειξη καλών εκπαιδευτικών πρακτικών σε συνάρτηση με το πολιτισμικό υπόβαθρο των προσφυγικών πληθυσμών, πρακτικών θετικής πειθαρχίας, διαχείρισης παιδικού τραύματος, παρεμβάσεων για την προώθηση της μη – βίας και βιωματικές δραστηριότητες ψυχοσυναισθηματικής προσέγγισης των παιδιών αυτών των ομάδων.

Το σεμινάριο θα ολοκληρωθεί με υποβολή ερωτημάτων και συζήτηση ενώ στους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς θα δοθούν δύο εγχειρίδια και συμπληρωματικά φυλλάδια, σχετικά με τις εισηγήσεις.

Δεδομένου ότι ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων στο σεμινάριο θα είναι 35 άτομα, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας με βάση τον χρόνο εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος να αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα με τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, ειδικότητα, σχολείο όπου υπηρετείτε, mail και τηλέφωνο επικοινωνίας) στην παρακάτω διεύθυνση:  dsalmatzidis@unicef.org

 

   

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης

Κεντρικής Μακεδονίας

 

Παναγιώτης Ζ. Ανανιάδης

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Ιστορικό

Σαν σήμερα

29/3/1896: Ο Σπύρος Λούης ο πρώτος Έλληνας Ολυμπιονίκης στο μαραθώνιο των πρώτων σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων.
Ο Λούης έτρεξε τον μαραθώνιο σε χρόνο 2 ώρες, 58 λεπτά και 50 δεύτερα.
   - Σχετικές αναρτήσεις

Τί ώρα είναι;

European Radio Logo

RSS Ενημέρωση απο e-SOS



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων