Παιδικό βιβλίο για την σωστή συμπεριφορά στο Διαδίκτυο.

Το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου SaferInternet4Kids.gr του ΙΤΕ προχώρησε στη μετάφραση του γνωστού παιδικού βιβλίου «Η Μεγάλη Απόφαση του @Παπάκη» από το αντίστοιχο παιδικό βιβλίο «DigiducksBig Decision” του Βρετανικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου.

Το βιβλίο απευθύνεται σε παιδιά των πρώτων τάξεων του Δημοτικού. Πραγματεύεται τα συναισθήματα των μικρών παιδιών στο διαδίκτυο και πόσο εύκολα μπορεί κάτι το οποίο εμείς θεωρούμε αστείο τελικά να πληγώσει τους φίλους μας. Το ηλεκτρονικό αρχείο του βιβλίου διατίθεται στην ιστοσελίδα του SaferInternet4Kids (https://saferinternet4kids.gr/digiduck) από όπου μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν, να το τυπώσετε και να το διαβάσετε ή να το διανέμετε στους μαθητές σας.

Σχετικά με Χρήστος Ρέτσας

Πτυχιούχος του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Kάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (MSc) από το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης στις θεματικές περιοχές α) Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων και β) Πληροφοριακών Συστημάτων και Τεχνολογίας Λογισμικού. Εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κλ. ΠΕ 19 Πληροφορικής. Εκπαιδευτής προγραμμάτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.). Εκπαιδευτής Ενηλίκων (Ιδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, πρώην Ι.Δ.ΕΚ.Ε.). Εργαστηριακός Συνεργάτης Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας).


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Ασφάλεια, Διαδίκτυο, Ηλεκτρονικός Εκφοβισμός. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση