Επαναλειτουργία ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Φωκίδας για το σχολ. έτος 2017-2018

Μετά την επαναστελέχωσή του, ξεκίνησε από τις αρχές Φεβρουαρίου την λειτουργία του το Κέντρο Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών (ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ.) Φωκίδας.

Το ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Φωκίδας στεγάζεται στης Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φωκίδας στην στην Άμφισσα. Για την επικοινωνία σας με το Κέντρο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

  • με email στη διεύθυνση  plinet@dide.fok.sch.gr
  • τηλεφωνικά στα 2265072343
  • ταχυδρομικά, στη διεύθυνση Ι. Γιδογιάννου 31, 33100 Άμφισσα.

Στις αρμοδιότητές του ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται η διοργάνωση επιμορφωτικών σεμιναρίων, η παροχή τεχνικής υποστήριξης στα εργαστήρια Πληροφορικής των σχολείων της Α/βάθμιας και β/βάθμιας Εκπαίδευσης του Ν. Φωκίδας, η ενημέρωση και συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς Πληροφορικής των σχολείων ευθύνης του για την υποστήριξη του εργαστηριακού του έργου και την εύρυθμη λειτουργία της πληροφοριακής υποδομής των σχολείων τους.

Για το τρέχον σχολικό έτος στο ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Φωκίδας υπηρετούν οι εκπαιδευτικοί

  1. Ρέτσας Χρήστος κλ. ΠΕ19 Πληροφορικής, ως Υπεύθυνος και
  2. Σιδηρόπουλος Ασημάκης, κλ. ΠΕ19 Πληροφορικής, ως Τεχνικός Υπεύθυνος.

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σε θέματα αρμοδιότητας του Κέντρου μπορείτε να επισκέπτεστε το ιστολόγιό (blog) του στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://blogs.sch.gr/plinetfk

Σχετικά με Χρήστος Ρέτσας

Πτυχιούχος του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Kάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (MSc) από το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης στις θεματικές περιοχές α) Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων και β) Πληροφοριακών Συστημάτων και Τεχνολογίας Λογισμικού. Εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κλ. ΠΕ 19 Πληροφορικής. Εκπαιδευτής προγραμμάτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.). Εκπαιδευτής Ενηλίκων (Ιδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, πρώην Ι.Δ.ΕΚ.Ε.). Εργαστηριακός Συνεργάτης Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας).


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση