Live Desktop

Aποκτήστε μία δικτυακή επιφάνεια εργασίας!

Το live mesh beta της microsoft προσφέρει 25 gb σε live desktop!

Χρειάζεται να διαθέτετε λογαριασμό σε hotmail, msn, windowslive ή live. Επισκευθείτε τη σελίδα https://www.mesh.com, εγγραφτείτε χρησιμοποιώντας το windows live id σας και αποκτάτε πρόσβαση στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Είναι βολικό να εγκαταστήσετε την εφαρμογή live mesh στον υπολογιστή, από όπου θα ανεβάζετε περιεχόμενο προς το live desktop. Η εφαρμογή αυτή είναι διαθέσιμη και από το blog μας, στη σελίδα “Λογισμικό”. Να θυμάστε σε τακτά χρονικά διαστήματα να αναβαθμίζετε αυτό το λογισμικό, για να ξεπερνάτε προβλήματα σύνδεσης (είναι ακόμη σε beta εκδόσεις).

Τα live desktops παρέχουν τη δυνατότητα αποστολής αρχείων στην δικτυακή επιφάνεια εργασίας και είναι διαθέσιμα όχι μόνο στον κάτοχό της, αλλά και σε όποιον άλλο διαθέτει windows live id, κατόπιν πρόσκλησης του ιδιοκτήτη. Επίσης μπορεί κανείς να δημιουργήσει εικονικές μηχανές xp & vista.

Βασικό μειονέκτημα είναι ότι η λήψη των αρχείων από το live desktop γίνεται ένα – ένα, και όχι σε ομάδες αρχείων… Αυτό μπορούμε να το αποφύγουμε, ομαδοποιώντας τα αρχεία σε zip.

Επειδή η λειτουργία είναι δοκιμαστική, παρουσιάστηκε δυσλειτουργία σε χρήση μέσω ie7 & 8. Ο firefox λειτούργησε κανονικά (τί πρωτότυπο…).

Κατηγορίες: Δίκτυα, Ελεύθερο λογισμικό, Λογισμικό. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση