Πρόσκληση συμμετοχής εκπαιδευτικών σε Ημερίδα με θέμα: «Μουσική και συναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας»

Σας ενημερώνουμε ότι το Τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας σε συνεργασία με το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου Κέρκυρας και την Ιατροχειρουργική Εταιρία Κέρκυρας συνδιοργανώνουν Ημερίδα για  τους νηπιαγωγούς και δασκάλους Α΄και Β΄τάξης με θέμα «Μουσική και συναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας».

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Απριλίου 2018 στην αίθουσα του Ιατρείου Κέρκυρας και θα έχει  βιωματικό χαρακτήρα. Προτείνουμε οι συμμετέχοντες να φορούν άνετα ρούχα, και αν διαθέτουν να φέρουν κιθάρα, γιουκαλίλι ή μπαγλαμά.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους   ηλεκτρονικά στον σύνδεσμο:  https://goo.gl/forms/RRFrlwvRpXwj29Py1 έως την Τετάρτη 18 Απριλίου 2018. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς στην Ημερίδα θα πάρουν μέρος 35 εκπαιδευτικοί.

Στους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της Ημερίδας:Πρόγραμμα

Αφήστε μια απάντηση