Εκπαιδευτικό σεμινάριο για Νηπιαγωγούς

Σας ενημερώνουμε ότι η ΔΗ.ΜΟ.Π. « Νίκος Μώρος» θα διοργανώσει εκπαιδευτικό σεμινάριο για Νηπιαγωγούς με θέμα «Δημιουργώντας κλίμα σεβασμού και εμπιστοσύνης στο Νηπιαγωγείο», που θα ολοκληρωθεί σε 10 εβδομαδιαίες συναντήσεις 2,5 ωρών η κάθε μία.

Στο σεμινάριο αξιοποιούνται οι αρχές της συστημικής προσέγγισης και της βιωματικής μάθησης. Γι΄αυτό είναι σημαντική η ενεργητική συμμετοχή όλων των συμμετεχόντων και η σταθερή παρουσία τους καθ΄όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί απογευματινές ώρες 18.30- 21.00 στα γραφεία του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Κέρκυρας, ΔΗ.ΜΟ.Π. « Ν. ΜΩΡΟΣ» ( οδός Βράιλα Αρμένη 6, περιοχή τένις) και ημέρα Τετάρτη  εφόσον συμπληρωθεί ένας ελάχιστος αριθμός 14 συμμετεχόντων ( Μέγιστος αριθμός 18 άτομα).

Έναρξη: Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017.

Όσοι εκπαιδευτικοί ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας τη συνημμένη φόρμα και αποστέλλοντάς την απευθείας στη ΔΗ.ΜΟ.Π. « Νίκος Μώρος» με fax στο 2661036327 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση : dimopker@otenet.gr έως την Πέμπτη 26/1/2017. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής με το πέρας του σεμιναρίου.

Το έγγραφο

Αίτηση συμμετοχής

Αφήστε μια απάντηση