«Πρόσκληση εκπαιδευτικών σε ενημερωτική συνάντηση για τα προγράμματα ODS και ISE στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση-Εργαστήριο για την προ-κοινωνικότητα και την εφαρμογή της στην εκπαιδευτική πράξη»

Σας ενημερώνουμε ότι το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Α΄/θμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας σε συνεργασία με την Πρεσβευτή των Ευρωπαϊκών Καινοτόμων Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων για τα Ιόνια Νησιά κα. Χαλιώτου Κατερίνα, θα πραγματοποιήσουν  την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 6ου Δημοτικού σχολείου, από τις 17.00 έως 19.00, ενημερωτική συνάντηση για τους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας με θέμα:

 

«Παρουσίαση των  προγραμμάτων Open Discovery Space και Inspiring Science Education και Εργαστήριο για την προ-κοινωνικότητα και την εφαρμογή της στην εκπαιδευτική πράξη».

 

Τα προγράμματα αυτά προωθούν την καινοτομία στην εκπαιδευτική πράξη και τελούν υπό την αιγίδα του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ:http://www.iep.edu.gr/). Στην κατηγορία των προγραμμάτων Open Discovery Space και Inspiring Science Education  μπορούν να ενταχθούν και τα ήδη υποβληθέντα προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων με σχετική θεματολογία.

Ομιλητές θα είναι οι ερευνητές στο Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης της Ελληνογερμανικής Αγωγής κ. Στέφανος Χερουβής και Νίκος Ζυγουρίτσας.

Η συμμετοχή των εκπαιδευτικών είναι προαιρετική.

Αφήστε μια απάντηση