Οκτ 16 2017

Άρθρα του/της Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Κέρκυρας

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Άνθρωποι και ζώα συγκάτοικοι στον ίδιο πλανήτη»

 ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΖΩΑ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Οκτ 16 2017

Άρθρα του/της Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Κέρκυρας

ΔΙΕΘΝΗΣ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΑΚ

Κάτω από: Γενικά

aed8197d-6068-4b11-91e9-79f5ccc73282

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ
Το σκεπτικό:
Η μετανάστευση και η φυγή είναι μοτίβα που επανέρχονται στην Ιστορία της Ελλάδας και η θεματική αυτή έχει απασχολήσει επανειλημμένα την ελληνική λογοτεχνική παραγωγή παιδικών βιβλίων. Τα τελευταία χρόνια, τα βιβλία αυτής της κατηγορίας έχουν εστιάσει στα παιδιά πρόσφυγες, ευαισθητοποιώντας τους αναγνώστες σε έννοιες όπως η ανεκτικότητα, η αποδοχή και η ενσωμάτωση. Η ιστορία του Μελάκ δεν αποτελεί εξαίρεση. Ο Μελάκ είναι μόνος, φοβάται. Έχασε την πατρίδα του εξαιτίας του πολέμου και αναγκάστηκε να φύγει, παρέα με την μικρότερή του αδελφή. Η καταξιωμένη συγγραφέας Αργυρώ Πιπίνη ενεργοποιεί την ενσυναίσθηση των αναγνωστών εξοικειώνοντας με την εμπειρία του Μελάκ και τις απελπιστικές συνθήκες που αντιμετωπίζει, μέσα από μία ξεκάθαρη, καθηλωτική εξιστόρηση γεγονότων, την καίρια, γεμάτη αποχρώσεις χρήση της γλώσσας και το ευφυές εύρημα της συχνής εναλλαγής αφήγησης από πρώτο σε τρίτο πρόσωπο. Τα εκφραστικά εικαστικά πλάνα του Αχιλλέα Ραζή χρησιμοποιούν έντονα χρώματα και σύνθετες φωτοσκιάσεις ακολουθώντας το ξετύλιγμα του κειμένου – από την απελπισία και τον τρόμο στο λαμπύρισμα της ελπίδας. Το ασυνήθιστο μέγεθος του βιβλίου και η εξαιρετική ποιότητα του χαρτιού συμπληρώνουν την αισθητική αρτιότητα αυτού του ξεχωριστού εικονογραφημένου βιβλίου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Οκτ 16 2017

Άρθρα του/της Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Κέρκυρας

Εκπαιδευτικά Προγράμματα της Εταιρείας SAPT Hellas –ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ-ΣΚΥΛΟΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ SAPT HELLAS ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΟΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Οκτ 16 2017

Άρθρα του/της Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Κέρκυρας

Εκπαιδευτικά Προγράμματα του Ιδρύματος Αικατερίνη Λασκαρίδη

 ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2017-18

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Οκτ 16 2017

Άρθρα του/της Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Κέρκυρας

«Υγιή παιδιά, υγιής πλανήτης»

Το WWF Ελλάς ξεκινά φέτος το πρόγραμμα «Υγιή παιδιά, υγιής πλανήτης» για την βιώσιμη και υγιεινή διατροφή. Είναι αλήθεια ότι υπάρχει πληθώρα εκπαιδευτικού υλικού για το θέμα της διατροφής αλλά το μεγαλύτερο μέρος του εστιάζει στο θέμα της υγείας. Το εκπαιδευτικό  υλικό «Υγιή παιδιά, υγιής πλανήτης» έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Παιδείας (ΑΠ ΙΕΠ 3 0/27-7-2017) και έτρεξε πέρυσι πιλοτικά σε τρία σχολεία της Αθήνας .

Το υλικό στο σύνολο του θα το βρείτε στην ιστοσελίδα http://food.wwf.gr/schools . Εδώ μπορείτε να δείτε μια πρώτη προσπάθεια σύνδεσης με το αναλυτικό πρόγραμμα http://www.wwf.gr/images/pdfs/pe/YgiiPaidiaSyndesiAnalytiko.pdf</ a> . 

Μπορείτε επίσης να δείτε εδώ τις επιμέρους δραστηριότητες.

Οδηγός Δραστηριοτήτων:

 Εισαγωγικές δραστηριότητες/ βασικές έννοιες http://www.wwf.gr/images/pdfs/pe/YgiiPaidia/Actions1to3EisagogikesVasikesArxes.pdf

Πρωινό http://www.wwf.gr/images/pdfs/pe/YgiiPaidia/Actions4Proino.pdf

Δεκατιανό http://www.wwf.gr/images/pdfs/pe/YgiiPaidia/Actions5Dekatiano.pdf

Μεσημεριανό http://www.wwf.gr/images/pdfs/pe/YgiiPaidia/Actions6Mesimeriano.pdf

Απογευματινό http://www.wwf.gr/images/pdfs/pe/YgiiPaidia/Actions7apogevmatino.pdf

Βραδινό http://www.wwf.gr/images/pdfs/pe/YgiiPaidia/Actions8Vradyno.pdf

Λαϊκή/Σουπερ Μαρκετ/Πάρτυ http://www.wwf.gr/images/pdfs/pe/YgiiPaidia/Actions9to11LaikiSuperParty.pdf

Οδηγός Εκπαιδευτικού http://www.wwf.gr/images/pdfs/pe/YgiiPaidia/TeachersView.pdf

Αφίσες http://www.wwf.gr/images/pdfs/pe/YgiiPaidia/5poster.pdf

Τα σχολεία που ενδιαφέρονται να δουλέψουν το υλικό  θα εγγράφονται στην ιστοσελίδα http://food.wwf.gr/schools και εφόσον το επιθυμούν θα μπορούν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό Πρωταθλητές Βιώσιμης Διατροφής όπου τα σχολεία που θα ολοκληρώσουν τις περισσότερες δραστηριότητες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μια πρότυπη εγκατάσταση κουζίνας και λαχανόκηπου από τα Praktiker, μετά από κλήρωση. Διευκρινίζουμε ότι το σχολείο λαμβάνει μέρος σε αυτόν τον «διαγωνισμό» ως σχολείο στο σύνολό του.Οι δραστηριότητες που πραγματοποιούνται πιστώνονται στο σχολείο.

Ταυτόχρονα το WWF ξεκινά μια πανελλαδική εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού με τίτλο «Μαγειρεύουμε έναν καλύτερο κόσμο για τα παιδιά μας» , με έμφαση σε γονείς, παιδιά και εκπαιδευτικούς. Στο πλαίσιο της εκστρατείας το WWF έχει ετοιμάσει κινητή έκθεση που απευθύνεται κυρίως σε παιδιά και θα γυρίσει 20 πόλεις σε όλη την Ελλάδα.  Η κινητή έκθεση αποτελείται από 5 περίπτερα που προσομοιάζουν πραγματικούς χώρους που σχετίζονται με τις διατροφικές μας συνήθειες. Όλα τα περίπτερα έχουν σχεδιαστεί με τρόπο φιλικό στα παιδιά και με βιωματικές απλές και ελπίζουμε διασκεδαστικές δραστηριότητες.

Το ακριβές πρόγραμμα της κινητής έκθεσης μπορείτε να το βρείτε στο http://food.wwf.gr/roadtrip. Την έκθεση θα μπορούν να την επισκεφθούν  τα σχολεία που το επιθυμούν κατά τις πρωινές ώρες μετά από προκράτηση με τις οικείες διευθύνσεις πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ενώ το απόγευμα θα είναι ανοιχτή στο κοινό. Σε κάθε πόλη θα διοργανώνεται και σεμινάριο εκπαιδευτικών σε συνεργασία με την οικεία διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Οκτ 16 2017

Άρθρα του/της Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Κέρκυρας

«Ομάδα Εποπτείας Ομοτίμων για εκπαιδευτικούς Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης»

Σας ενημερώνουμε ότι το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Κέρκυρας – ΔΗ.ΜΟ.Π. «Ν. ΜΩΡΟΣ»,  ανταποκρινόμενο στα αιτήματα υποστήριξης του ρόλου του εκπαιδευτικού και ανατροφοδότησης του έργου  πρόκειται να ξεκινήσει εκ νέου μια ομάδα εποπτείας ομοτίμων.

Θα προηγηθεί εκπαιδευτικό σεμινάριο, όπου οι εκπαιδευτικοί θα έχουν τη δυνατότητα μέσα από τη συμμετοχή τους στη βιωματική διαδικασία, να εκπαιδευτούν στις ακόλουθες μεθόδους βάσει των οποίων μπορούν να λειτουργήσουν οι ομάδες εποπτείας ομοτίμων:

  • Η ομάδα ως τόπος συνάντησης των συνηχήσεων, των συναισθημάτων και των κοινών εμπειριών. Η χρήση συμβολικών στοιχείων (ζωγραφική, δημιουργική γραφή, μεταφορές και παρομοιώσεις). Το σώμα σαν τόπος διαλόγου και μνήμης, σαν «εργαλείο» αντανάκλασης.
  • Η ομάδα ως τόπος συνάντησης «φωνών» και «εσωτερικών» πλευρών. Ο επαγγελματίας και οι εσωτερικές φωνές του, το «πρόβλημα», το πλαίσιο και οι σημαντικοί άλλοι. Η σημασία των πεδίων δράσης και οργάνωσης της ανθρώπινης εμπειρίας – η «αντικειμενική» και η «υποκειμενική» πραγματικότητα.

Οι συμμετέχοντες θα δουλέψουν σε μικρές ομάδες, θα κληθούν να συνεισφέρουν με την εμπειρία τους στον εμπλουτισμό  της γνωστικής διαδικασίας και θα μοιραστούν στιγμές και εμπειρίες από την επαγγελματική τους ιστορία με στόχο την ενδυνάμωση και υποστήριξη στον επαγγελματικό τους ρόλο.

Το σεμινάριο βασίζεται στις αρχές της συνεργατικής μη καθοδηγητικής προσέγγισης και θα πραγματοποιηθεί κατά τις εξής ημερομηνίες:

Τετάρτη    1/11/2017

Τετάρτη  15/11/2017

Τετάρτη 29/11/2017

Τετάρτη 13/12/2017

Τετάρτη 10/1/2018

 και ώρες 18:00 – 21:00 στα γραφεία του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Κέρκυρας – ΔΗ.ΜΟ.Π. «Ν. ΜΩΡΟΣ», Βράιλα Αρμένη 6 (περιοχή τένις).

Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν 5 εποπτικές συναντήσεις διάρκειας 2,5 ωρών η κάθε μια με συχνότητα 1 φορά το μήνα.

Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή αποστέλλοντας  τη συνημμένη φόρμα εγκαίρως  μέχρι και την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017, στο e-mail: dimopker@otenet.gr ή με fax στο 2661036327. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής με το πέρας των συναντήσεων.

ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Οκτ 16 2017

Άρθρα του/της Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Κέρκυρας

Πρόγραμμα «Βιβλία σε ρόδες®» – ενημέρωση για το δανεισμό των εκπαιδευτικών σάκων σε σχολικές μονάδες για το σχολικό έτος 2017/2018

Κάτω από: ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΡΟΔΕΣ

DSC_1506-169x300

Το πρόγραμμα «Βιβλία σε ρόδες®» μετά την επιτυχημένη εφαρμογή του κατά τη σχολική χρονιά 2016/2017 στα σχολεία του νομού μας συνεχίζει τη λειτουργία του και για το τρέχον σχολικό έτος στη Δ/νση Π.Ε. Κέρκυρας μέσω της Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα φιλαναγνωσίας, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του ΥΠΠΕΘ. Αποτελείται από μικρές, κινητές, θεματικές βιβλιοθήκες, που φθάνουν στην σχολική τάξη μέσα σε ένα σάκο με ρόδες. Σε κάθε σάκο περιέχονται 20-30 βιβλία γνώσεων και μυθοπλασίας, που καλύπτουν διαφορετικά επίπεδα αναγνωστικής ικανότητας και ενδεικτικές προτάσεις δραστηριοτήτων. Οι σάκοι παραμένουν στο σχολείο για τέσσερεις εβδομάδες και δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά, όχι μόνο να διαβάσουν ή να ακούσουν τα βιβλία στο σχολείο, αλλά και να τα δανειστούν στο σπίτι.

Οι θεματικές ενότητες (1 σάκος/ενότητα), που φιλοξενούνται την τρέχουσα σχολική χρονιά στις σχολικές μονάδες της Διεύθυνσής μας είναι: «Δέντρα και Δάση», «Νερό», « Μυθολογία» και «Οικογένεια». Οι τρεις πρώτοι σάκοι καλύπτουν τις αναγνωστικές ικανότητες των μαθητών του Δημοτικού ενώ ο σάκος «Οικογένεια» απευθύνεται σε μαθητές του Νηπιαγωγείου. Στον υπερσύνδεσμο  http://www.vivliaserodes.gr/themata είναι αναρτημένες περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο των θεματικών ενοτήτων.

Οι εκπαιδευτικοί, που ενδιαφέρονται να φιλοξενήσουν κάποιον από τους θεματικούς σάκους του Προγράμματος στη τάξη τους ως υποστηρικτική δομή των Προγραμμάτων και των Τοπικών ή/και Περιφερειακών Δικτύων Σχολικών Δραστηριοτήτων, μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα. Σωτηρία Γεωργοτά στο τηλέφωνο 6981687742.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Οκτ 15 2017

Άρθρα του/της Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Κέρκυρας

«Πρόσκληση για συμμετοχή σε τριήμερο επιμορφωτικό-βιωματικό σεμινάριο στο πλαίσιο του Εθνικού θεματικού δικτύου Ελιά στις 1,2,3 Δεκεμβρίου 2017»

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί  στο  ΚΠΕ Άμφισσας και στον ελαιώνα της Άμφισσας  σε συνδιοργάνωση με το ΚΠΕ Μολάων και το ΚΠΕ Καλαμάτας ως συντονιστικός φορέας του Εθνικού Θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Ελιά» στις 1,2,3 Δεκεμβρίου 2017 με θέμα:

 

«Αειφορική διαχείριση του βιοφυσικού και ανθρωπογενούς οικοσυστήματος ελαιώνα.

Η περίπτωση της Άμφισσας- Δελφικό τοπίο»

 

Οι επιμορφούμενοι εκπαιδευτικοί θα μετακινηθούν με δικές τους δαπάνες στο ΚΠΕ  Άμφισσας.

Τα ΚΠΕ Άμφισσας, Καλαμάτας  και Μολάων  θα καλύψουν τις δαπάνες, πρωινού, διατροφής, καφέ-σνακ , μεταφοράς στο πεδίο και δεκατιανού, σύμφωνα με το επισυναπτόμενο πρόγραμμα. Οι επιμορφούμενοι εκπαιδευτικοί θα φιλοξενηθούν στους κοιτώνες του ξενώνα του ΚΠΕ Άμφισσας (Οι συμμετέχοντες παρακαλούνται  να έχουν  δύο σεντόνια, μια μαξιλαροθήκη, πετσέτες και προσωπικά είδη καθαριότητας κ.ά.)

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά αίτηση δήλωσης ενδιαφέροντος μέχρι τις 23 Οκτωβρίου 2017.

(Σύνδεσμος: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdW1J9u0cGE15tFIKbfUeD7FapVW1KF1toO71UON9lF7wbXNg/viewform)

Πρόσκληση ΚΠΕ ΑΜΦΙΣΣΑΣ

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Οκτ 11 2017

Άρθρα του/της Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Κέρκυρας

«Υλοποίηση επιμορφωτικού σεμιναρίου των ΚΠΕ Σουφλίου και Καστοριάς με θέμα: Λίμνες και ποτάμια στις άκρες της Β. Ελλάδας – Προστασία και Αξιοποίηση»

Το ΚΠΕ Σουφλίου, σε συνεργασία με το ΚΠΕ Καστοριάς οργανώνει τριήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο στο Σουφλί για εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης, την Παρασκευή 10, το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017.

Το θέμα του σεμιναρίου είναι: «Λίμνες και Ποτάμια στις άκρες της Β. Ελλάδας – Προστασία και Αξιοποίηση».

Το σεμινάριο έχει έναρξη στις 17:00 της Παρασκευής και λήξη στις 14:00 της Κυριακής.

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να πάρουν μέρος μπορούν να συμπληρώσουν την αίτησή τους στον σύνδεσμο https://goo.gl/forms/596mSmsEkwDBzXpF2 μέχρι την Τετάρτη 18/10/2017.

ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΙΚΟ ΕΒΡΟΥ 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Οκτ 11 2017

Άρθρα του/της Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Κέρκυρας

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε Δίκτυα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), εγκεκριμένα από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Σας ενημερώνουμε ότι η ΕΕΠΦ συντονίζει 5 Προγράμματα-Δίκτυα Π.Ε., τα οποία σας παρουσιάζουμε και σας καλούμε να συμμετάσχετε.

 

Α) «Οικολογικά Σχολεία» (Διεθνές Θεματικό Δίκτυο)

Β) «Μαθαίνω για τα Δάση» (Διεθνές Θεματικό Δίκτυο)

Γ) «Νέοι Δημοσιογράφοι για το Περιβάλλον» (Διεθνές Θεματικό Δίκτυο)

Δ) «Οι Πράσινες Γωνιές της Γειτονιάς μου» (Εθνικό Θεματικό Δίκτυο)

Ε) «Φύση Χωρίς Σκουπίδια» (Εθνικό Θεματικό Δίκτυο)

 

Πρόκειται για εκπαιδευτικά προγράμματα τα οποία διαρκούν από μία έως τρεις σχολικές χρονιές, με δυνατότητα ανανέωσης. Οι μαθητές/τριες ενημερώνονται διαρκώς και μέσα από βιωματικές δράσεις μαθαίνουν να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες, να αγωνίζονται για το περιβάλλον και να διεκδικούν το δικαίωμα να ζήσουν σε ένα καλύτερο κόσμο. Οι δράσεις που αναπτύσσονται μέσα στα εκπαιδευτικά μας προγράμματα ενεργοποιούν όλη τη σχολική κοινότητα, καθώς και την τοπική κοινωνία.

Εφόσον επιλέξετε να συμμετάσχετε σε ένα ή περισσότερα από τα Δίκτυά της ΕΕΠΦ θα πρέπει να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής για κάθε Δίκτυο στους υπερσυνδέσμους (links) που θα βρείτε παρακάτω. Περισσότερες πληροφορίες για τα Δίκτυα θα βρείτε στην ιστοσελίδα της ΕΕΠΦ (www.eepf.gr )πατώντας πάνω στην κατηγορία «Εκπαίδευση» και μετά αντίστοιχα σε κάθε Δίκτυο. Τις ηλεκτρονικές αιτήσεις θα βρείτε πατώντας πάνω στους παρακάτω συνδέσμους:

 

ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΣΗ (http://www.eepf.gr/el/drasi/dasi) : https://goo.gl/forms/LUklHnZv24ZKNtOx1

ΝΕΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ( https://eepf.gr/el/young-reporters) : https://goo.gl/forms/gnZFRkwCjC0UIv2C3

ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΟΥ ( https://eepf.gr/el/drasi/prasines-gonies) : https://goo.gl/forms/Sv8th3KPwzdPb9uz2

ΦΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ (http://www.eepf.gr/el/drasi/fysi-xwris-skoupidia ) : https://goo.gl/forms/hU1pUP5akyNZ1JYW2

Για τα ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ακολουθείτε την εξής διαδικασία: ξεκινάτε με την εγγραφή σας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα http://www.ecoschools.gr/user/register και στη συνέχεια ακολουθείτε τις οδηγίες. Αν είστε ήδη εγγεγραμμένος χρήστης μπαίνετε στην πλατφόρμα κάνοντας login στο http://www.ecoschools.gr/user/login.

 

Όταν η ΕΕΠΦ παραλάβει την αίτησή σας θα σας αποστείλει ταχυδρομικά, έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό ευαισθητοποίησης με οδηγίες και προτάσεις για την υλοποίηση του προγράμματος που θα επιλέξετε. Τα στελέχη της Εταιρίας, μαζί με το εκτεταμένο δίκτυο των εθελοντών της ΕΕΠΦ, που είναι καταξιωμένοι εκπαιδευτικοί, πανεπιστημιακοί και άλλοι ειδικοί επιστήμονες, θα βρίσκονται στο πλευρό σας για να στηρίξουν τα βήματά σας.

 

Για καλύτερο συντονισμό και διευκόλυνση της συνεργασίας, παρακαλούμε να κοινοποιήσετε την/τις αίτηση/σεις σας στην Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δ/νσης.

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Παλιότερα Άρθρα »