Δεν έχει οριστεί χαρακτηριστική εικόνα για το άρθρο.
Δεν έχει οριστεί χαρακτηριστική εικόνα για το άρθρο.
Δεν έχει οριστεί χαρακτηριστική εικόνα για το άρθρο.
Δεν έχει οριστεί χαρακτηριστική εικόνα για το άρθρο.
Δεν έχει οριστεί χαρακτηριστική εικόνα για το άρθρο.
Δεν έχει οριστεί χαρακτηριστική εικόνα για το άρθρο.
Δεν έχει οριστεί χαρακτηριστική εικόνα για το άρθρο.

Σεμινάριο «Η Δημιουργική γραφή στο Νηπιαγωγείο»

Με επιτυχία υλοποιήθηκε το επιμορφωτικό σεμινάριο με τίτλο «Η Δημιουργική γραφή στο Νηπιαγωγείο» που πραγματοποιήθηκε στο 4ο Νηπιαγωγείο Κέρκυρας την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021.

Στο σεμινάριο διάρκειας τριών ωρών εισηγήθηκε η φιλόλογος-ποιήτρια Γεωργοτά Αγγελική όπου παρουσίασε το θεωρητικό κομμάτι της Δημιουργικής γραφής, δραστηριότητες δημιουργικής γραφής στο Νηπιαγωγείο καθώς επίσης ανέπτυξε και βιωματικές δραστηριότητες με τους/τις εκπαιδευτικούς.

Το επιμορφωτικό σεμινάριο διοργανώθηκε από την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας σε συνεργασία με το 4ο , 7ο, 8ο και 12ο Νηπιαγωγείο Κέρκυρας.

Δημοτικό Σχολείο Αγίου Μάρκου-παρουσίαση Πολιτιστικού Προγράμματος

Στα πλαίσια του Πολιτιστικού προγράμματος «Γνωρίζω τα μουσικά όργανα και δημιουργώ» με τους μαθητές της Γ’ και Δ’ τάξης του δημοτικού σχολείου Αγίου Μάρκου και υπεύθυνη εκπαιδευτικό την κ. Λίζα Γιαννακοπούλου δημιουργήθηκε  ένα ηλεκτρονικό βιβλίο με τίτλο » ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΗΧΟΙΣΤΟΡΙΕΣ».

Τα παιδιά έψαξαν , βρήκαν πληροφορίες , βιντεάκια για τα όργανα και δημιούργησαν ηχοιστορίες. Μ αυτό τον τρόπο έμαθαν και διασκέδασαν…

Ο  εκπαιδευτικός θεατρικής αγωγής Ανδρέας Στούπας δημιούργησε με τα παιδιά τις ηχοιστορίες…

ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΗΧΟΙΣΤΟΡΙΕΣ

https://read.bookcreator.com/gKA5ofBJI6RPCxOHWoyNSgY7LM42/mwXeFtY6TGOU6pYaB97KoQ?fbclid=IwAR3o607MInRS-ja38C1LhsxFarv8mIZFmCAbPun6rk4q-WWXbtvaKHja_TE

Με τα παιδιά της Ε’ και ΣΤ’ τάξηςτου δημοτικού σχολείου Αγίου Μάρκου δημιουργήθηκε  ένα ηλεκτρονικό βιβλίο για την Ποπ μουσική κυρίως με τίτλο » ΠΟΠ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ» με διάφορες πληροφορίες, βιντεάκια που διάλεξαν και με συνέντευξη από τον Κύριο Μπάμπη , δάσκαλο του σχολείου που είναι μέλος σε συγκρότημα… ώστε να πάρουν διάφορες πληροφορίες…

ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΠ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

https://read.bookcreator.com/gKA5ofBJI6RPCxOHWoyNSgY7LM42/9fHc1WaeRT6o38l8Gtir9A?fbclid=IwAR1Hs14iPTaz9y9ASoXEHIhI_TjjYlx1nrJguTEEVwPk3QXtxd8SjUx9AIE

Δημοτικό Σχολείο Άφρας- παρουσίαση Πολιτιστικού Προγράμματος

Οι μαθητές της Γ’ & Δ’ τάξης του δημοτικού σχολείου Άφρας  και η υπεύθυνη εκπαιδευτικός Λίζα Γιαννακοπούλου παρουσιάζουν το  ηλεκτρονικό βιβλίο  «Άρχισαν τα όργανα» στα πλαίσια Πολιτιστικού προγράμματος:

ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ

https://read.bookcreator.com/gKA5ofBJI6RPCxOHWoyNSgY7LM42/fJi9gJ8UTMmBuo9TmBXG1g?fbclid=IwAR10yH0zQUMJ7GsjOd9ffdnd3U3gGqfqiaBEbJL5kCqPm89zVRMtJMIKeVs

Πρόσκληση στα Σχολεία της Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας για συμμετοχή σε Υποστηρικτικά Προγράμματα του ΚΠΕ Κέρκυρας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στις Σχολικές Μονάδες Αθμιας για συμμετοχή σε Προγράμματα ΚΠΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 2021

Αίτηση συμμετοχής σε Πρόγραμμα του ΚΠΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 2021

Εκπαιδευτικές δράσεις για μαθητές/τριες Α/θμιας

Σας ενημερώνουμε ότι το Πανεπιστημιακό Μουσεο Ιονίου Πανεπιστημίου σε συνεργασία με την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας θα υλοποιήσει τα παρακάτω εκπαιδευτικά προγράμματα:

1.Εμείς οι τυπογράφοι

Θεματολογία: Τυπογραφία και παιχνίδι

Στόχος: Γνωριμία με την τυπογραφία αλλά και με το μουσείο

Κοινό αναφοράς: Μαθητές Δημοτικού Δ και Ε

Χώρος διεξαγωγής: Συλλογή Τυπογραφίας, Ιωάννη Θεοτόκη 72( 2ος όροφος)

Διάρκεια:60΄

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Εμείς οι τυπογράφοι» απευθύνεται σε μαθητές/τριες Δημοτικού και στοχεύει στη γνωριμία των συμμετεχόντων/ουσών με την γέννηση της τυπογραφίας μέσω του παιχνιδιού και άλλων βιωματικών μεθόδων. Στη πρώτη δραστηριότητα, οι συμμετέχοντες καλούνται να υποδυθούν τους/τις εργαζόμενους/νες σε ένα τυπογραφείο σύμφωνα με μια ιστορία που περιγράφει μια μέρα στην δουλειά του τυπογράφου. Και στην δεύτερη, οι μαθητές/τριες θα δημιουργήσουν τη δική τους ιστορία για το τυπογραφείο και θα την τυπώσουν με πραγματικά τυπογραφικά μηχανήματα και τη βοήθεια των εμψυχωτών στο Μουσείο.

2.Αναπτύσσοντας την ενσυναίσθηση μέσω της τέχνης

Θεματολογία: Ενσυναίσθηση

Στόχοι:

 • Η ανάπτυξη της ενσυναίσθησης
 • Η γνωριμία με την τυπογραφία και το Μουσείο.

Κοινό αναφοράς: Μαθητές Α΄ και Β΄ δημοτικού

Χώρος διεξαγωγής: Συλλογή Τυπογραφίας, Ιωάννη Θεοτόκη 72( 2ος όροφος)

Διάρκεια: 60΄

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Αναπτύσσοντας την ενσυναίσθηση μέσω της τέχνης» απευθύνεται σε παιδιά Α΄ και Β΄ τάξης.  Στόχος είναι η ανάπτυξη της ενσυναίσθησης μέσα από διαδραστικές δραστηριότητες και η γνωριμία των μαθητών/τριών με την τυπογραφία. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την αφήγηση ενός ψηφιακού βιβλίου με τίτλο «Η παλέτα των συναισθημάτων» και διαδραστικά παιχνίδια που θα χρειαστούν τον αυθορμητισμό και τη φαντασία των παιδιών.

3.Η συνωμοσία των γραμμάτων

Θεματολογία: Τυπογραφία

Στόχος: Η γνωριμία των μαθητών/τριών με την παραδοσιακή μέθοδο της τυπογραφίας

Κοινό αναφοράς: Μαθητές/τριες Α΄ και Β΄ Δημοτικού

Χώρος διεξαγωγής: Συλλογή Τυπογραφίας, Ιωάννη Θεοτόκη 72( 2ος όροφος)

Διάρκεια: 60΄

Η εκπαιδευτική δράση «Η συνωμοσία των γραμμάτων» απευθύνεται σε μαθητές/τριες Α΄ και Β΄ τάξης. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Γνωριμία με το χώρο- ξενάγηση, αφήγηση παραμυθιού, συζήτηση, δημιουργία βιβλίου και παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού.

4.Κρατάμε το σπίτι μας καθαρό

Θεματολογία: Ανακύκλωση

Στόχοι: Καλλιέργεια οικολογικής συνείδησης

Κοινό αναφοράς: Μαθητές/τριες Γ΄- Δ΄ Δημοτικού

Χώρος διεξαγωγής: Συλλογή Ιστορίας του σχολείου και της εκπαίδευσης (Σχολικό Μουσείο Κέρκυρας), Σκριπερό

Διάρκεια: 80΄

Η δράση «Κρατάμε το σπίτι μας καθαρό» απευθύνεται σε μαθητές/τριες Γ΄- Δ΄  Δημοτικού. Μέσα από τη συζήτηση και το παιχνίδι στόχος είναι η ανάπτυξη της οικολογικής συνείδησης των συμμετεχόντων. Αρχικά θα γίνει μια ξενάγηση στο χώρο του Μουσείου και στη συνέχεια συζήτηση για την αναγκαιότητα της ανακύκλωσης. Έπειτα θα ακολουθήσει ένα ομαδικό παιχνίδι «κρυμμένης ανακύκλωσης». Στο τέλος θα δοθεί στα παιδιά ενθύμιο, ένας σπόρος για να τον φυτέψουν στο μπαλκόνι του σπιτιού τους.

5.Γίνε Μουσειολόγος/ Curatingforkids

Θεματολογία: Μουσειολογία, Επιμέλεια εκθέσεων

Στόχοι:

 • Γνωριμία με τον κλάδο της Μουσειολογίας
 • Διαμόρφωση σκεπτικού επάνω στο πως στήνεται μια έκθεση

Κοινό αναφοράς: Μαθητές/τριες Δημοτικού (προσαρμόζεται αναλόγως την τάξη)

Χώρος διεξαγωγής: Συλλογή Ιστορίας του σχολείου και της εκπαίδευσης (Σχολικό Μουσείο Κέρκυρας), Σκριπερό

Συνολική διάρκεια δράσης: 60΄

Διαθέσιμη από τον Νοέμβριο 2021

Μέσα από τη δράση θα επιχειρηθεί η γνωριμία των συμμετεχόντων με τον κλάδο της Μουσειολογίας και της Επιμέλειας εκθέσεων. Με βιωματικές προσεγγίσεις οι μαθητές θα κατανοήσουν τι περιλαμβάνει η διαδικασία μέσω της οποίας στήνεται η έκθεση ενός μουσείου, ποια είναι τα στάδια και πως το κάθε αντικείμενο έχει πολλές «αναγνώσεις». Στο τέλος θα δημιουργήσουν και την δική τους έκθεση με τα αντικείμενα που θα τους έχει ζητηθεί να φέρουν μαζί τους στο Μουσείο.

 

 Προγραμματισμός δράσεων 2021 -2022

Κάθε Δευτέρα και κάθε Παρασκευή από την 1η Οκτωβρίου και ως 20 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιούνται οι δράσεις που αφορούν στο χώρο «Συλλογή Τυπογραφίας, Ιωάννη Θεοτόκη 72( 2ος όροφος)»

 

Κάθε Τρίτη και Πέμπτη από την 1η Οκτωβρίου και ως 20 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιούνται οι δράσεις που αφορούν στη  «Συλλογή Ιστορίας του σχολείου και της εκπαίδευσης (Σχολικό Μουσείο Κέρκυρας), Σκριπερό»

 

Οι επισκέψεις θα γίνονται ΜΟΝΟ ανά τμήμα. Πριν την επίσκεψη απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επικοινωνία με την Υπεύθυνη των προγραμμάτων του μουσείου κ. Τσούκα Μαρία, τηλ. 2661087439

 

Όσοι εκπαιδευτικοί ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους τηλεφωνικά στην Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης.

 

Μέτρα υγειονομικής προστασίας στο Μουσείο

Σύμφωνα με τo ΦΕΚ 4187/Β/10-9-2021 για τη λειτουργία των εκπαιδευτικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και το ΦΕΚ 4206/Β/12-9-2021 για τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας:

 

 

Οι μαθητές/τριες κάτω των 12 ετών θα πρέπει να φέρουν μαζί τους:

 • Βεβαίωση νόσησης εντός του τελευταίου εξαμήνου ή
 • Δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου νόσησης (self-test)-Σχολική Κάρτα αρνητικού αποτελέσματος 24 ωρών.

 

Οι εκπαιδευτικοί-συνοδοί θα πρέπει να φέρουν μαζί τους:

 • Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή
 • Βεβαίωση νόσησης εντός του τελευταίου εξαμήνου ή
 • Βεβαίωση εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου (rapid test ή PCR test).

 

Η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους καθ’ όλη τη διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος, καθώς και η υγιεινή των χεριών με τη χρήση υγρού αντισηπτικού.

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Χάρτινο νόμισμα-το ελληνικό χαρτονόμισμα» για μαθητές/τριες Δ, Ε και ΣΤ Δημοτικού

Στο πλαίσιο της μόνιμης έκθεσης “Ελληνικό Χαρτονόμισμα. Ιστορικές Μαρτυρίες” που παρουσιάζεται στο Μουσείο Χαρτονομισμάτων Ιονικής Τραπέζης στην Κέρκυρα, διεξάγεται το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα με τίτλο:

“Χάρτινο νόμισμα-το ελληνικό χαρτονόμισμα”

Κύριος στόχος του Εκπαιδευτικού Προγράμματος είναι να γνωρίσουν οι μαθητές/τριες την ιστορία του νομίσματος, με έμφαση στα ελληνικά χαρτονομίσματα, που κυκλοφόρησαν από την ίδρυση του Ελληνικού Κράτους (1830) έως την έλευση του Ευρώ (2002).

Η συμμετοχή στο Πρόγραμμα είναι δωρεάν

Διάρκεια Προγράμματος: 1 ώρα

Αριθμός παιδιών: ένα μόνο τμήμα έως 20 μαθητές/τριες

Ημέρες διεξαγωγής: Τετάρτη – Παρασκευή

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:

Υπεύθυνος Προγραμμάτων: Κωνσταντίνος Χριστόπουλος

ΜΟΥΣΕΙΟ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ΙΟΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ

Πλατεία Αγίου Σπυρίδωνος (Ηρώων Κυπριακού Αγώνα), 491 00 ΚΕΡΚΥΡΑ

Tηλέφωνο: 266 104 1552

Μέτρα υγειονομικής προστασίας στο Μουσείο

Σύμφωνα με τo ΦΕΚ 4187/Β/10-9-2021 για τη λειτουργία των εκπαιδευτικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και το ΦΕΚ 4206/Β/12-9-2021 για τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας:

Οι μαθητές/τριες κάτω των 12 ετών θα πρέπει να φέρουν μαζί τους:

 • Βεβαίωση νόσησης εντός του τελευταίου εξαμήνου ή
 • Δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου νόσησης (self-test)-Σχολική Κάρτα αρνητικού αποτελέσματος 24 ωρών.

Οι εκπαιδευτικοί-συνοδοί θα πρέπει να φέρουν μαζί τους:

 • Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή
 • Βεβαίωση νόσησης εντός του τελευταίου εξαμήνου ή
 • Βεβαίωση εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου (rapid test ή PCR test).

Η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους καθ’ όλη τη διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος, καθώς και η υγιεινή των χεριών με τη χρήση υγρού αντισηπτικού.

Συνημμένα, σας αποστέλλουμε την έγκριση του Υπουργείου και την αναλυτική παρουσίαση του Εκπαιδευτικού Προγράμματος.

ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΧΑΡΤΙΝΟ 2021-2022

ΧΑΡΤΙΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ. ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ_ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Νόμος-Νομίζω -Νόμισμα

 

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων μας, το Μουσείο Χαρτονομισμάτων της Ιονικής Τραπέζης σε συνεργασία με το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων, διαθέτει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο: Νόμος-Νομίζω-Νόμισμα το οποίο για 5η συνεχή χρονιά ταξιδεύει στα σχολεία όλης της χώρας μέσα σε μία ειδικά σχεδιασμένη βαλίτσα.   Το Πρόγραμμα φέρει την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για το σχολικό έτος 2021-2022 (2.9.2021-Φ.1/ΔΝ/53169/107035/Δ7) και απευθύνεται σε μαθητές/τριες των Δ, Ε, ΣΤ τάξεων του Δημοτικού Σχολείου.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα μπορεί να λειτουργήσει υποστηρικτικά στα Εργαστήρια Δεξιοτήτων και συγκεκριμένα κατά την υλοποίηση προγραμμάτων που εντάσσονται στο θεματικό κύκλο «Φροντίζω το περιβάλλον» και την θεματική ενότητα «Παγκόσμια και τοπική Πολιτιστική κληρονομιά» (ΣΤ τάξη).

Εφόσον οι Εκπαιδευτικοί επιθυμούν να παραλάβουν τη μουσειοβαλίτσα στο σχολείο τους, καλούνται να αποστείλουν συμπληρωμένη την συνημμένη αίτηση, ηλεκτρονικά στη διεύθυνση numismatic1@alpha.gr ή με φαξ στον αριθμό 210 7206662 (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

Συνημμένα, σας αποστέλλουμε, την έγκριση του Υπουργείου για το σχολικό έτος 2021-2022, την αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος και την αίτηση συμμετοχής.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

ΕΓΚΡΙΣΗ 2021-2022

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Απολογισμός Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων για το σχολικό έτος 2020/2021

Με την επερχόμενη λήξη της σχολικής χρονιάς αρχικά ευχαριστούμε τους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για τη συνεργασία τους κατά την υλοποίηση των Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων, καθώς και για τη συμμετοχή τους στα επιμορφωτικά σεμινάρια και τις δράσεις που διοργανώθηκαν από το γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Α΄/θμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας.

Σχετικά με τον απολογισμό των Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων που εγκρίθηκαν (υπ’ αριθμ. 3041/09.11.2020 έγγραφο της Διεύθυνσης) και υλοποιήθηκαν για τη φετινή σχολική χρονιά σας επισημαίνουμε τα εξής:

 

Ολοκλήρωση προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων – Βεβαιώσεις Υλοποίησης Προγράμματος

 

Για τις Βεβαιώσεις Υλοποίησης των εγκεκριμένων Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων ισχύουν όσα αναφέρονται στην Εγκύκλιο 137053/ΓΔ4/09.10.2020 του ΥΠΠΕΘ παρ. 6.

 

Οι απαραίτητες προϋποθέσεις για την έκδοση των σχετικών Βεβαιώσεων Υλοποίησης των Προγραμμάτων είναι:

 1. Η εμπρόθεσμη υποβολή του Έντυπου Υλοποίησης των προγραμμάτων έως την  Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021.
 2. 2. Η ηλεκτρονική υποβολή της έκθεσης απολογισμού από τον/την Συντονιστή/ρια του κάθε προγράμματος έως την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021 .

 

Ακολουθούν οι φόρμες για την έκθεση απολογισμού τις οποίες συμπληρώνεται ξεχωριστά για κάθε κατηγορία προγράμματος:

 

Περιβαλλοντικά προγράμματα:   https://forms.gle/1V6miJrbbvS2iMnc9

 

Προγράμματα Αγωγής Υγείας:   https://forms.gle/1nUBbsistok9c46T7

 

Προγράμματα Πολιτιστικών θεμάτων: https://forms.gle/kVsSPT32AYxpkJqs5

 

Τελικά:

Θα πρέπει να προβείτε σε:

 1. Ηλεκτρονική υποβολή έκθεσης απολογισμού
 2. Αποστολή με email του εντύπου υλοποίησης στο sxolikesdr2016@gmail.com

 

 

Οι  βεβαιώσεις των υλοποιηθέντων προγραμμάτων θα τοποθετηθούν σε έντυπη μορφή στις θυρίδες της Διεύθυνσης.

 

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στην κα. Γεωργοτά και στα τηλέφωνα 2661081027 και  6981687742.

 

Επισυνάπτονται:

ΕΝΤΥΠΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Πρόσκληση εκπαιδευτικών για δήλωση συμμετοχής σε δράση του ΚΠΕ Κέρκυρας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2021

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ εκπαιδευτικών για συμμετοχή σε δράση για Παγκ_ Ημ_ Περιβ_ 27_5_2021__