Φεβ 16 2018

Άρθρα του/της Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Κέρκυρας

«Πρόσκληση συμμετοχής σε δράσεις Ενάντια στην Ενδοσχολική Βία και Εκφοβισμό»

Κάτω από: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Σας ενημερώνουμε ότι «Το Χαμόγελο του Παιδιού» εν όψει της 6ης Μαρτίου Σχολικής Ημέρας Ενάντια στην Ενδοσχολική Βία και Εκφοβισμό θα πραγματοποιήσει για 5η συνεχή χρονιά μια σειρά δράσεων και εκδηλώσεων για την ευαισθητοποίηση του κοινού. Η σημαντικότερη δράση είναι η ίδια η φωνή των παιδιών και τα μηνύματα τους ενάντια σε αυτό το φαινόμενο.

Με βασικό μήνυμα το «ΜΙΛΑ ΤΩΡΑ» καλούμε όλα τα σχολεία και τα παιδιά να συμμετέχουν και να δημιουργήσουν το δικό τους μήνυμα.

Ενδεικτικές ενέργειες που μπορείτε να πραγματοποιήσετε είναι:

– Να γράψουν ή να ζωγραφίσουν το σύνθημα ΜΙΛΑ ΤΩΡΑ και να φωτογραφηθούν κρατώντας το, δείχνοντάς το ή όπως αλλιώς επιθυμούν.

–  Μπορούν να δημιουργήσουν το σύνθημα ΜΙΛΑ ΤΩΡΑ με τα σώματά τους ή με τις τσάντες τους στην αυλή του σχολείου τους.

– Να δώσουν τα δικά τους μηνύματα μέσα από ένα βιντεάκι (σε οποιαδήποτε μορφή, με οποιοδήποτε μέσο)

-Κάνοντας κάποιο χορευτικό, flashmob ή τραγουδώντας για αυτό το σκοπό.

 

Περισσότερες ενέργειες που πραγματοποίησαν σχολεία κατά την περσινή χρονιά μπορείτε να δείτε εδώ.

 

Όλες οι δράσεις θα γίνουν στο πλαίσιο της θεσμοθετημένης συνεργασίας του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και θα προβάλλονται αντίστοιχα από τα Social media του Οργανισμού και το site milatora.gr .

.

Όσοι εκπαιδευτικοί μαζί με τους μαθητές τους επιθυμούν να πάρουν μέρος μπορούν να υποβάλουν τις προτάσεις τους έως την Πέμπτη 1η Μαρτίου 2018 στο yousmile@hamogelo.gr

Για την κατάθεση των συμμετοχών και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να απευθυνθείτε στην κυρία Ράνια Παπαδοπούλου στο 2107609550 ή μέσω email στο yousmile@hamogelo.gr

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Φεβ 14 2018

Άρθρα του/της Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Κέρκυρας

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε θεματικό σεμινάριο του Εθνικού Θεματικού Δικτύου «Γεωργία και Περιβάλλον»

Σας ενημερώνουμε ότι το ΚΠΕ Νάουσας προγραμματίζει τριήμερο θεματικό σεμινάριο 27-29 Απριλίου 2018 στο πλαίσιο των δράσεων που αναπτύσσει για το εθνικό θεματικό δίκτυο σχολείων «Γεωργία και Περιβάλλον»  το οποίο και συντονίζει.

Σκοπός του θεματικού σεμιναρίου η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών και των δύο βαθμίδων εκπαίδευσης σχετικά με την παιδαγωγική και περιβαλλοντική διάσταση των  προγραμμάτων που υλοποιούν.

Το ΚΠΕ Νάουσας  προσκαλεί τους εκπαιδευτικούς που είναι ενταγμένοι στο εθνικό θεματικό δίκτυο «Γεωργία και Περιβάλλον» ή επιθυμούν ενταχθούν στο δίκτυο το τρέχων ή το επόμενο σχολικό έτος να συμμετάσχουν στις εργασίες του σεμιναρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, εκπαιδευτικό υλικό και προτεινόμενα θέματα υλοποίησης προγραμμάτων θα βρείτε  στην ιστοσελίδα του Δικτύου www.geoperi.gr.

Το ΚΠΕ θα δέχεται αιτήσεις ηλεκτρονικά  https://goo.gl/forms/RSPhmPhDdMIe6xaq1 έως την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018 και σε συνεργασία με το γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων θα επιλέξει τους εκπαιδευτικούς που θα συμμετάσχουν.

Ο κατάλογος των συμμετεχόντων θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΚΠΕ www.kpenaousas.gr  έως την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018.

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να παρουσιάσουν το πρόγραμμα που υλοποιούν είτε με τη μορφή εισήγησης, είτε με τη μορφή πόστερ παρακαλούμε να αποστείλουν την πρόταση τους στο mail : arapitsa@otenet.gr του ΚΠΕ Νάουσας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Φεβ 14 2018

Άρθρα του/της Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Κέρκυρας

«ΒΡΑΒΕΙΑ YouSmile από το Χαμόγελο του Παιδιού»

 

Σας ενημερώνουμε ότι το «Χαμόγελο του Παιδιού» και το Ευρωπαϊκό Μαθητικό Εθελοντικό Δίκτυο «YouSmile»  σας καλούν να συμμετάσχετε στα 2α Ετήσια Βραβεία «YouSmile».

Στόχος του «YouSmile» είναι τα ίδια τα παιδιά να ενημερώνουν και να ενημερώνονται για τα δικαιώματά τους, να συμμετέχουν σε δράσεις με στόχο την προάσπιση αυτών, έχοντας στη διάθεσή τους όλα τα κατάλληλα «εργαλεία». Το «YouSmile» δίνει στα παιδιά το βήμα να μιλήσουν και να δράσουν για όλα όσα τα απασχολούν, χωρίς καμιά παρέμβαση από τους μεγάλους.

Τον Ιούνιο του 2017 διοργανώθηκαν τα πρώτα βραβεία «YouSmile» στα οποία τιμήθηκαν πάνω από 1800 μαθητές από 51 σχολεία από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι σε ατομικό ή ομαδικό επίπεδο έκαναν τη διαφορά σε κάποιον τομέα.

Οι μαθητές μπορούν να πάρουν μέρος με δράσεις στους παρακάτω άξονες:

  • Αθλητισμός
  • Τεχνολογία-Επιστήμες
  • Τέχνη
  • Περιβάλλον
  • Δικαιώματα
  • Σχολείο που βοηθάει παιδιά
  • Παιδιά που βοηθούν παιδιά
  • Ενήλικας που ενέπνευσε παιδιά

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο

https://www.hamogelo.gr/gr/el/ta-nea-mas/yousmile-awards/

Όσοι εκπαιδευτικοί μαζί με τους μαθητές τους επιθυμούν να πάρουν μέρος μπορούν να υποβάλουν τις προτάσεις τους ως τις 31/03/2018 στην κα. Ράνια Παπαδοπούλου στο 210 7609550 ή μέσω e-mail στο yousmile@hamogelo.gr.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Ιαν 29 2018

Άρθρα του/της Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Κέρκυρας

Πρόσκληση συμμετοχής εκπαιδευτικών στο τριήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο του ΚΠΕ Χίου με θέμα: «H Παραδοσιακή κοινωνία και ο πολιτισμός της, ως μοντέλο αειφορίας στη σύγχρονη εποχή».

Αιτήσεις: https://goo.gl/forms/4hvzC6oIZV2TMHly2

Προθεσμία υποβολής: Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018.

 

 

Το ΚΠΕ Ομηρούπολης Χίου, διοργανώνει τριήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο  του  ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.Ε. «ΟΤΑΝ Η ΦΥΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ … ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ»  με θέμα

«H Παραδοσιακή κοινωνία και ο πολιτισμός της, ως μοντέλο αειφορίας στη σύγχρονη εποχή».

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30, το Σάββατο 31 Μαρτίου και την Κυριακή 01 Απριλίου2018, στις εγκαταστάσεις του  Κ.Π.Ε Ομηρούπολης στο Βροντάδο της Χίου, στο Μουσείο Μαστίχας Χίου και στο Ξενοδοχείο CHANDRIS Χίου.

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να πάρουν μέρος μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους στον παρακάτω σύνδεσμο: https://goo.gl/forms/4hvzC6oIZV2TMHly2 ως την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες επισυνάπτεται το έγγραφο του ΚΠΕ ΧΙΟΥ.ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Ιαν 24 2018

Άρθρα του/της Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Κέρκυρας

Πρόσκληση συμμετοχής εκπαιδευτικών στο τριήμερο σεμινάριο του Εθνικού Δικτύου Π.Ε. «Τουρισμός και Περιβάλλον»

Αιτήσεις: https://goo.gl/forms/jZGY3CpXhcZSC0yB3

Προθεσμία υποβολής: Τετάρτη 31/1/2018

 

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αρχανών-Ρούβα-Γουβών, συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Κρήτης και με τον Δήμο Αρχανών – Αστερουσίων, τριήμερο Επιμορφωτικό Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς όλης της χώρας που συμμετέχουν στο Εθνικό Δίκτυο «Τουρισμός και Περιβάλλον», με τίτλο:

«Τουρισμός και Περιβάλλον: Εκπαίδευση για τη διατήρηση και προστασία του φυσικού περιβάλλοντος».

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Μαρτίου, το Σάββατο 17 Μαρτίου και την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Αρχανών (Παλιό Κτήριο Δίας, Αρχάνες) και στην ευρύτερη περιοχή των Αρχανών.

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να πάρουν μέρος μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους στον παρακάτω σύνδεσμο: https://goo.gl/forms/jZGY3CpXhcZSC0yB3

ως την Τετάρτη 31/1/2018.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισυνάπτεται το έγγραφο του ΚΠΕ AΡΧΑΝΩΝ-ΡΟΥΒΑ-ΓΟΥΒΩΝ.

Πρόσκληση ΣεμιναρίουΤουρισμούΚΠΕ Αρχανών 2018

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Ιαν 22 2018

Άρθρα του/της Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Κέρκυρας

«Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε ημερίδα με θέμα: Ακουστική Οικολογία-Δυνατότητες και προοπτικές στην εκπαίδευση»

Κάτω από: Ημερίδες

Αιτήσεις συμμετοχής: https://goo.gl/forms/uCUBu2Y94VK0qdIG2

Προθεσμία Υποβολής: 26/1/2018

 

Το τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων Α΄/θμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα του Ιονίου Πανεπιστημίου που συμμετέχει στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ «Το ηχοτοπίο στο οποίο ζούμε» και το ΚΠΕ Κέρκυρας συνδιοργανώνουν Ημερίδα για τους εκπαιδευτικούς της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας με τίτλο: «Ακουστική Οικολογία-Δυνατότητες και προοπτικές στην εκπαίδευση».

Η Ημερίδα θα διεξαχθεί στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κέρκυρας το Σάββατο 3/3/2018 από τις 10 π.μ. έως τις 16.45 μ.μ.

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτησή τους στον παρακάτω ηλεκτρονικό σύνδεσμο: https://goo.gl/forms/uCUBu2Y94VK0qdIG2 έως τις 26/1/2018.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι εκπαιδευτικοί που θα επιλεγούν για την Ημερίδα θα ενημερωθούν μέσω email.

 

Λίγα λόγια για την Ημερίδα:

 

Στα τέλη της δεκαετίας του 1960 στον Καναδά, μία ομάδα του πανεπιστημίου »Simon Fraser» προσπαθεί να δώσει λύσεις ώστε η ανθρώπινη δραστηριότητα να εναρμονίζεται ηχητικά με το περιβάλλον. Ο όρος Ακουστική Οικολογία προτάθηκε από τον R. Murray Schafer για να περιγράψει τη διαδικασία μελέτης των σχέσεων των ήχων στο ηχητικό περιβάλλον (ηχοτοπίο). Από τότε, όλο και περισσότεροι ερευνητές προσεγγίζουν με ιδιαίτερη ευαισθησία τον ήχο και τις πηγές του, όπως και τους ήχους που προέρχονται από διάφορα ζώα, έντομα, γεωφυσικά φαινόμενα και στοιχεία της φύσης. Το ενδιαφέρον βέβαια δεν περιορίζεται στο πλαίσιο της παρατήρησης, αλλά περιλαμβάνει την ανάλυση, μελέτη, κατανόηση των ήχων καθώς και τη δημιουργία μουσικών συνθέσεων που προέρχονται από τους ήχους του περιβάλλοντος. Ο Murray Schafer παράλληλα δίδαξε σε σχολεία ακουστική οικολογία και μουσική μέσω ευφάνταστων και δημιουργικών δραστηριοτήτων οδηγώντας τη μουσική εκπαίδευση σε μία δημιουργική ζύμωση (new sounds in the classroom), που ακολούθως σφράγισε την απομάκρυνσή της από την ηγεμονία της δυτικής μουσικής.

Ο επιστημονικός χώρος της Ακουστικής Οικολογίας συνδυάζει κομμάτια από τη φυσική, ακουστική, βιολογία, οικολογία, και μουσική. Το επίκεντρο του κύκλου παραμένει το ενδιαφέρον για το ηχοτοπίο και το σεβασμό του. Σημαντικό είναι ότι όλοι οι επιστήμονες συνεργάζονται για την καλύτερη κατανόηση και ανάλυση του ηχοτοπίου. Οι ερευνητές μελετούν, οι μουσικοί θέτουν της αρχές της δημιουργικής μουσικής εκπαίδευσης στο χώρο της ακουστικής οικολογίας, οι εκπαιδευτικοί μπορούν ο καθένας από το μάθημά του και την ειδικότητά του να προσεγγίσουν τα θέματα που προκύπτουν και να δημιουργήσουν μία οικολογική συνείδηση στους μαθητές.

Στόχος της ημερίδας είναι να ενημερώσει το κοινό για την ακουστική οικολογία, για τις δυνατότητες εκπαιδευτικών εφαρμογών που σχετίζονται με αυτή, καθώς και για το πρόγραμμα Erasmus+ (2016-2019) «Το ηχοτοπίο στο οποίο ζούμε» στο οποίο συμμετέχει το Ιόνιο Πανεπιστήμιο.

 

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της Ημερίδας: Πρόγραμμα

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Ιαν 21 2018

Άρθρα του/της Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Κέρκυρας

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε βιωματικό θεατρικό εργαστήριο με τίτλο: «Ακολουθώντας το αγόρι με τη βαλίτσα»

Ημερομηνία Διεξαγωγής: Κέρκυρα, Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018, 17:00-21.00                         Χώρος: Στούντιο Δημοτικού Θεάτρου Κέρκυρας

Στο πλαίσιο του Προγράμματος «κι αν ήσουν εσύ;» το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση σε συνεργασία με την  Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, οργανώνουν το βιωματικό επιμορφωτικό εργαστήριο για εκπαιδευτικούς με τίτλο «Ακολουθώντας το αγόρι με τη βαλίτσα».

Το εργαστήριο πραγματοποιείται σε συνεργασία με τα Τμήματα Σχολικών Δραστηριοτήτων των Δ/νσεων Α/βάθμιας και Β/βαθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς και των δυο βαθμίδων, καθώς και σε εμψυχωτές νεανικών ομάδων.

Συμμετέχοντες: Το βιωματικό εργαστήριο μπορούν να το παρακολουθήσουν εκπαιδευτικοί από την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και εμψυχωτές νεανικών ομάδων. Προτεραιότητα  για  να  παρακολουθήσουν  το  εργαστήριο  θα  έχουν  οι  εκπαιδευτικοί  που παρακολούθησαν το πρόγραμμα: “κι αν ήσουν εσύ;”, τα μέλη του Πανελληνίου Δικτύου για το Θέατρο στην Εκπαίδευση, καθώς και εκπαιδευτικοί που προτίθενται να αξιοποιήσουν το συγκεκριμένο υλικό στις τάξεις τους. Θα επιλεγούν συνολικά 25 εκπαιδευτικοί από τη Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και εμψυχωτές νεανικών ομάδων. Σε περίπτωση που υπάρχουν περισσότερες αιτήσεις συμμετοχής θα γίνει κλήρωση. Οι συμμετέχοντες πρέπει να φορούν άνετα ρούχα και παπούτσια για κίνηση στο χώρο και ασκήσεις στο έδαφος.

Επιμορφωτής: Μπεκιάρης Γιώργος

Αιτήσεις συμμετοχήςhttps://goo.gl/forms/AycJJx44CLpYJcL83

 

Η δήλωση συμμετοχής γίνεται στη φόρμα  μέχρι την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018.

Οι εκπαιδευτικοί που θα επιλέγουν για το συγκεκριμένο εργαστήριο θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά στο email τους μέχρι 25/1/2018.

Πληροφορίες:

Α/θμια Εκπαίδευση: Σωτηρία Γεωργοτά τηλ. :2661081027

Β/θμια Εκπαίδευση: Παρασκευή Γκανάτσιου τηλ.: 2661031395

Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο για την Εκπαίδευση: Ζάγουρα Ευγενία τηλ.:6937087685

 

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Ιαν 21 2018

Άρθρα του/της Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Κέρκυρας

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Δεξιότητες Ζωής»

Το γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων σε συνεργασία με το Βρετανικό Συμβούλιο συνδιοργανώνουν Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα με τίτλο «Δεξιότητες Ζωής» ( Life Skills).

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές της Ε΄ και Στ΄ Δημοτικού, εφαρμόζεται σε κάθε τμήμα ξεχωριστά και ολοκληρώνεται σε 6 εβδομάδες (1 διδακτική ώρα ανά εβδομάδα).

Οι δεξιότητες ζωής δεν είναι κάτι καινούριο, είναι ένα σύνολο βασικών δεξιοτήτων που μας καθιστούν ικανούς να αντεπεξέλθουμε σε ζητήματα και ερωτήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά. Στις δεξιότητες αυτές συμπεριλαμβάνονται η εμπιστοσύνη, η αυτοπεποίθηση, η λήψη αποφάσεων, η ικανότητα να παραμένουμε ασφαλείς και υγιείς. Τα σχολεία παίζουν καθοριστικό ρόλο στην προώθηση και διατήρηση της συναισθηματικής και κοινωνικής υγείας των νέων στο πλαίσιο του ρόλου τους για παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης που βοηθά τους νέους να αποκτήσουν την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται για να εξελιχθούν σε επιτυχημένους ενήλικες.

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να εφαρμόσουν το πρόγραμμα στην τάξη τους μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην κα. Σωτηρία Γεωργοτά, στο τηλέφωνο 2661081027.

Διαθέσιμες μέρες: Κάθε Τετάρτη (ξεκινώντας από την Τετάρτη 21/2/2018) μία από τις δύο πρώτες διδακτικές ώρες.

Το πρόγραμμα θα συντονίσει η εκπαιδευτικός  κα. Ράνια Ντανάκα.

Επισυνάπτεται η έγκριση του ΥΠ.Π.Ε.Θ.

«LIFE-SKILLS-Ι-ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Ιαν 18 2018

Άρθρα του/της Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Κέρκυρας

Διαγωνισμός συγγραφής περιβαλλοντικής ιστορίας 2018

Κάτω από: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

 Διαγωνισμός συγγραφής περιβαλλοντικής ιστορίας 2018

Πρότυπο για το Διαγωνισμό συγγραφής περιβαλλοντικής ιστορίας 2018

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Ιαν 18 2018

Άρθρα του/της Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Κέρκυρας

Απάντηση σε αίτημα έγκρισης του εκπαιδευτικού προγράμματος DAS(+) Το Χοροθέατρο στην Εκπαίδευση

 ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΙΤΗΜΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ DAS(-) ΤΟ ΧΟΡΟΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Παλιότερα Άρθρα »