Πρόσκληση σε Επιμορφωτικό Πρόγραμμα «Ψηφιακή Αφήγηση για την ανάπτυξη δεξιοτήτων παραγωγής λόγου και συνεργατικών δεξιοτήτων»»

Το Π.Ε.Κ Αλεξανδρούπολης προσκαλεί εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου και Ροδόπης να δηλώσουν συμμετοχή στο επιμορφωτικό πρόγραμμα «Ψηφιακή Αφήγηση για την ανάπτυξη
δεξιοτήτων παραγωγής λόγου και συνεργατικών δεξιοτήτων». Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Δημοσιεύθηκε στη Επιμόρφωση | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πρόσκληση σε Επιμορφωτικό Πρόγραμμα «Ψηφιακή Αφήγηση για την ανάπτυξη δεξιοτήτων παραγωγής λόγου και συνεργατικών δεξιοτήτων»»

Συμπληρωματικές οδηγίες για την επιμόρφωση εκπαιδευτικών των ΓΕ.Λ. στις δημιουργικές εργασίες

Συμπληρωματικές οδηγίες για την επιμόρφωση εκπαιδευτικών των ΓΕ.Λ. στις δημιουργικές εργασίες θα βρείτε εδώ.

Δημοσιεύθηκε στη Δευτεροβάθμια, Επιμόρφωση, Νέα/Ανακοινώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Συμπληρωματικές οδηγίες για την επιμόρφωση εκπαιδευτικών των ΓΕ.Λ. στις δημιουργικές εργασίες

Πρόγραμμα Επιμορφωτικών Ημερίδων με θέμα «Δημιουργικές Εργασίες στο Λύκειο» για εκπαιδευτικούς που υπηρετούν σε Γενικά Λύκεια.

Το ΠΕΚ Αλεξανδρούπολης οργανώνει και υλοποιεί επιμορφωτικά προγράμματα με θέμα «Δημιουργικές Εργασίες στο Γενικό Λύκειο», όπως ορίζει το έγγραφο του ΥΠΠΕΘ με αρ. 137554/Δ2/17-8-2017 με θέμα «Δημιουργικές Εργασίες στο Λύκειο». Οι Ημερίδες πραγματοποιούνται  στην περιοχή ευθύνης του ΠΕΚ Αλεξανδρούπλης, νομούς Έβρου και Ροδόπης. Αναλυτικές πληροφορίες, μαζί με το πρόγραμμα των επιμορφώσεων, θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

Πρόγραμμα Επιμορφώσεων Δημιουργικών Εργασιών

Δημοσιεύθηκε στη Δευτεροβάθμια, Επιμόρφωση, Νέα/Ανακοινώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πρόγραμμα Επιμορφωτικών Ημερίδων με θέμα «Δημιουργικές Εργασίες στο Λύκειο» για εκπαιδευτικούς που υπηρετούν σε Γενικά Λύκεια.

Αποτελέσματα Διερεύνησης Επιμορφωτικών Αναγκών

Το ΠΕΚ Αλεξανδρούπολης ευχαριστεί τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι πήραν μέρος στην έρευνα διερεύνησης των επιμορφωτικών αναγκών των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των Περιφερειακών Ενοτήτων Έβρου και Ροδόπης.

Εδώ θα βρείτε τα αποτελέσματα της έρευνας.

Δημοσιεύθηκε στη Νέα/Ανακοινώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αποτελέσματα Διερεύνησης Επιμορφωτικών Αναγκών

Διήμερα Προγράμματα Επιμόρφωσης στα Νέα ΠΣ του Μαθήματος των Θρησκευτικών

Το ΙΕΠ διοργανώνει προγράμματα επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών ΠΕ01 και των Σχολικών Συμβούλων Δημοτικής Εκπαίδευσης ανά νομό στα νέα Προγράμματα Σπουδών του Μαθήματος των Θρησκευτικών.

Για να δείτε το σχετικό έγγραφο πατήστε εδώ.

Για να δείτε τους πίνακες με τα επιμορφωτικά κέντρα, τις ημερομηνίες διεξαγωγής και τα ονόματα των επιμορφωτών πατείστε εδώ
Για να δείτε τα ονόματα των επιμορφούμενων στο ΠΕΚ Αλεξανδρούπολης πατήστε εδώ
Δημοσιεύθηκε στη Δευτεροβάθμια, Επιμόρφωση | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Διήμερα Προγράμματα Επιμόρφωσης στα Νέα ΠΣ του Μαθήματος των Θρησκευτικών

Συμμετέχοντες / συμμετέχουσες στη Β΄Φάση του Σεμιναρίου «Η Αξιολόγηση της Επίδοσης του Μαθητή – Περιγραφική Αξιολόγηση»

Σε συνέχεια των αιτήσεων που υποβλήθηκαν για συμμετοχή στο επιμορφωτικό σεμινάριο «Η Αξιολόγηση της Επίδοσης του Μαθητή – Περιγραφική Αξιολόγηση» , ανακοινώνονται τα ονόματα των συμμετεχόντων στη Β΄Φάση.  Ειδοποιήθηκαν με  e-mail όλοι/ες οι επιλαχόντες/ουσες της Α΄φάσης και συμμετέχοντες/ουσες  θεωρούνται όσοι/ες απάντησαν θετικά.

Τα ονόματα των συμμετεχόντων/ουσών βρίσκονται εδώ

Δημοσιεύθηκε στη Δευτεροβάθμια, Επιμόρφωση | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Συμμετέχοντες / συμμετέχουσες στη Β΄Φάση του Σεμιναρίου «Η Αξιολόγηση της Επίδοσης του Μαθητή – Περιγραφική Αξιολόγηση»

Διερεύνηση επιμορφωτικών αναγκών των εκπαιδευτικών

Το Περιφερειακό Επιμορφωτικό Κέντρο (ΠΕΚ) Αλεξανδρούπολης,  σκοπεύει να πραγματοποιήσει επιμορφωτικά προγράμματα για εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

      Προκειμένου να είναι αποτελεσματική και χρήσιμη η επιμορφωτική δραστηριότητα αποφασίστηκε να διερευνηθούν αρχικά οι επιμορφωτικές ανάγκες των εκπαιδευτικών που εργάζονται στην περιοχή ευθύνης του ΠΕΚ. Για το σκοπό αυτό σχεδιάστηκε  ένα ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο.

          Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που εργάζονται σε Σχολεία του έβρου και της Ροδόπης και θέλουν να βοηθήσουν στην προσπάθεια αυτή, να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο που ενεργοποιείται ακριβώς παρακάτω. Η συμμετοχή είναι ανώνυμη, εθελοντική και απαιτούνται περίπου 5’ για την ηλεκτρονική συμπλήρωση και υποβολή μέσου διαδικτύου.

Για να λάβετε μέρος στη διερεύνηση των επιμορφωτικών αναγκών παρακαλώ πατήστε εδώ.

Για το πλήρες  κείμενο της πρόσκλησης πατήστε  εδώ

Δημοσιεύθηκε στη Νέα/Ανακοινώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Διερεύνηση επιμορφωτικών αναγκών των εκπαιδευτικών

Επανάληψη Σεμιναρίου «Η Αξιολόγηση της Επίδοσης του Μαθητή – Περιγραφική Αξιολόγηση»

Το Περιφερειακό Επιμορφωτικό Κέντρο Αλεξανδρούπολης επαναλάμβάνει το σεμινάριο  με θέμα:  «Η Αξιολόγηση της Επίδοσης του Μαθητή: Περιγραφική Αξιολόγηση» για όσους/ες εκπαιδευτικούς είχαν δηλώσει ενδιαφέρον αλλά ήταν στη λίστα επιλαχόντων/ουσών.

Για το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης πατήστε εδώ.

Δημοσιεύθηκε στη Δευτεροβάθμια, Επιμόρφωση | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Επανάληψη Σεμιναρίου «Η Αξιολόγηση της Επίδοσης του Μαθητή – Περιγραφική Αξιολόγηση»

Ψηφιακή Αφήγηση για την ανάπτυξη δεξιοτήτων παραγωγής λόγου και συνεργατικών δεξιοτήτων – Πρόσκληση

Το ΠΕΚ Αλεξανδρούπολης απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής σε εκπαιδευτικούς Δ/θμιας Εκπαίδευσης Έβρου και Ροδόπης στο επιμορφωτικό πρόγραμμα μεικτής μάθησης με θέμα «Ψηφιακή Αφήγηση για την ανάπτυξη δεξιοτήτων παραγωγής λόγου και συνεργατικών δεξιοτήτων».

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ

Δημοσιεύθηκε στη Δευτεροβάθμια, Επιμόρφωση | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ψηφιακή Αφήγηση για την ανάπτυξη δεξιοτήτων παραγωγής λόγου και συνεργατικών δεξιοτήτων – Πρόσκληση

Λίστα Συμμετεχόντων στο Επιμορφωτικό Σεμινάριο «Η Αξιολόγηση της Επίδοσης του Μαθητή- Περιγραφική Αξιολόγηση»

Εδώ θα βρείτε τις  λίστες εκδήλωσης ενδιαφέροντος κι επιλογής για το επιμορφωτικό σεμινάριο «Η Αξιολόγηση της Επίδοσης του Μαθητή- Περιγραφική Αξιολόγηση».

Δημοσιεύθηκε στη Νέα/Ανακοινώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Λίστα Συμμετεχόντων στο Επιμορφωτικό Σεμινάριο «Η Αξιολόγηση της Επίδοσης του Μαθητή- Περιγραφική Αξιολόγηση»