Ιαν 15
20

Ενημερωτική ημερίδα Erasmus+, Πύργος 28 Ιανουαρίου

afisa28_01Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής  Ελλάδας  (ΠΔΕΔΕ) και η Ομάδα Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων της ΠΔΕΔΕ (ΟΕΠ- ΠΔΕΔΕ) διοργανώνουν ημερίδα ενημέρωσης για τη συμμετοχή των σχολικών μονάδων της Ηλείας στο νέο πρόγραμμα ERASMUS+ για το σχολικό έτος 2015-2016 την Τετάρτη, 28/1/2015 και ώρες 8:30-13:30 στο ισόγειο του Διοικητηρίου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων (είσοδος 28ης Οκτωβρίου ή/ και Μανωλοπούλου, έναντι Ι.Ν. Αγίου Διονυσίου)

Η ημερίδα αποσκοπεί αφενός,  στην ενημέρωση των συμμετεχόντων αναφορικά με την οργάνωση, το σκοπό και τους στόχους του νέου ευρωπαϊκού προγράμματος, αφετέρου, στην παροχή χρήσιμων πληροφοριών για την υποβολή αιτήσεων.

Στην ημερίδα καλούνται να συμμετάσχουν οι Διευθυντές/ τριες των σχολικών μονάδων της Ηλείας καθώς και ένας εκπαιδευτικός από την κάθε σχολική μονάδα ο οποίος ενδιαφέρεται να εμπλακεί ενεργά. Όσον αφορά τα 2/θ και 3/θ Δημοτικά Σχολεία και τα Νηπιαγωγεία στην ημερίδα μπορεί να συμμετάσχει ο Προϊστάμενος/νη της σχολικής μονάδας αρκεί να μην παρακωλύεται η εύρυθμη λειτουργία της.

Επίσης, στην ημερίδα καλούνται να συμμετάσχουν και οι Σχολικοί Σύμβουλοι και οι Διευθυντές Εκπαίδευσης της περιφερειακής ενότητας της Ηλείας προκειμένου αφενός να συνδράμουν στην διάχυση της ενημέρωσης και αφετέρου να ενημερωθούν για τις δυνατότητες συμμετοχής τους στο νέο ευρωπαϊκό πρόγραμμα.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν βεβαίωση παρακολούθησης

Παρακαλούνται όπως οι Διευθυντές Εκπαίδευσης και οι Διευθυντές/ τριες των σχολικών μονάδων διευκολύνουν τη συμμετοχή των προαναφερόμενων εκπαιδευτικών.

Τις ερχόμενες ημέρες θα ανακοινώσουμε τις ακριβείς ημερομηνίες και τους τόπους διεξαγωγής των ενημερωτικών ημερίδων σε Αιτωλοακαρνανία και Αχαΐα.Αφήστε μια απάντηση