Προβολή – Επικοινωνία


23/12/2015: ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΙΝΑΚΩΝ ΔΕΚΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΔΕΚΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ Δ/ΝΤΩΝ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ Δ/ΝΤΩΝ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΔΔΕ ΑITΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ , ΔΔΕ ΑΧΑΙΑ , ΔΔΕ ΗΛΕΙΑ , ΔΠΕ ΗΛΕΙΑ , ΔΠΕ ΑΧΑΙΑ , ΔΠΕ ΑITΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

 

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΙΝΑΚΩΝ ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ Δ/ΝΤΩΝ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ Δ/ΝΤΩΝ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

πίνακας μοριοδότησης Διευθυντών ΔΔΕ AXAIA , πίνακας μοριοδότησης Διευθυντών ΔΠΕ AXAIA , πίνακας μοριοδότησης Διευθυντών ΔΠΕ ΗΛΕΙΑΣ , πίνακας μοριοδότησης Διευθυντών ΔΔΕ ΗΛΕΙΑ , πίνακας μοριοδότησης Διευθυντών ΔΠΕ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

 

deadlineΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

 

1.Οι υποψήφιοι διευθυντές εκπαίδευσης δύνανται να υποβάλουν ενστάσεις κατά των πινάκων δεκτών και μη δεκτών υποψηφίων και κατά των πινάκων μοριοδοτούμενων κριτηρίων εντός αποκλειστικής προθεσμίας από 23-12-2015 έως 29-12-2015 στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας

(Ακτή Δυμαίων 25Α-ΤΚ 26222-ΠΑΤΡΑ).

Επειδή υφίσταται αυστηρό χρονοδιάγραμμα διαδικασίας οι ενδιαφερόμενοι καλούνται όπως με δική τους επιμέλεια φροντίσουν οι ενστάσεις να βρίσκονται στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας το αργότερο έως και την 29-12-2015 και ώρα 4.00μμ.

 

2. Οι υποψήφιοι διευθυντές εκπαίδευσης δύνανται να αποσύρουν την υποψηφιότητά τους το αργότερο δύο ημέρες πριν από την ημέρα της ψηφοφορίας (8-1-2016) με έγγραφη δήλωσή τους που κατατίθεται στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας (Ακτή Δυμαίων 25Α-ΤΚ 26222-ΠΑΤΡΑ). Στην περίπτωση αυτή ο υποψήφιος αποκλείεται από τη διαδικασία και τη συνέχιση της επιλογής στη συγκεκριμένη Διεύθυνση, διατηρεί όμως το δικαίωμα υποψηφιότητάς του σε άλλη Διεύθυνση, για την οποία έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον.

 

Για τα πρόσφατα Δελτία Τύπου της Περιφερειακής Δ/νσης Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Δυτικής Ελλάδας επισκεφθείτε τη σελίδα Γραφείο Τύπου ΔΤ

 

 

 

 

SchYear

 

Μήνυμα του Περιφερειακού Διευθυντή προς τους εκπαιδευτικούς της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Αγαπητοί Συνάδελφοι, Αγαπητές Συναδέλφισσες,

Είναι από όλους κατανοητό, και ελπίζουμε αποδεκτό, πως η εκπαίδευση δεν αποτελεί φυσικό φαινόμενο αλλά μια κοινωνική πραγματικότητα που διαμορφώνεται με βάση οικονομικές, πολιτικές και κοινωνικές προτεραιότητες.

Οι προτεραιότητες της εκπαιδευτικής πολιτικής, εντός της οποίας κινείται η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ορίζονται κυρίως από τη βασική θέση πως στόχος μας είναι η παροχή ίσης και ποιοτικής εκπαίδευσης σε όλα τα παιδιά που φοιτούν στο δημόσιο σχολείο. Η θέση αυτή μας οδηγεί σε μια διαφορετική θεώρηση βασικών ζητημάτων της εκπαιδευτικής πραγματικότητας:

 

Α) Κριτήριο για την ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης είναι η μείωση και, ει δυνατόν, η εξάλειψη της αποτυχίας και του αποκλεισμού των παιδιών των λαϊκών στρωμάτων στο σύνολο της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Άριστο σχολείο είναι εκείνο όπου όλοι οι μαθητές καταφέρνουν να κατακτήσουν τη σχολική γνώση.

Β) Η εκπαίδευση αποτελεί δημόσιο αγαθό και η Πολιτεία έχει την υποχρέωση να την παρέχει ισότιμα σε όλους. Η εκπαίδευση δεν αποτελεί εμπόρευμα ώστε να αγοράζεται από τον καθένα ανάλογα με τις οικονομικές του δυνατότητες. Η έμμεση και άμεση ιδιωτικοποίηση πλευρών της εκπαίδευσης που έχει γίνει όλα τα προηγούμενα χρόνια οδηγεί σε αυτό, μια εκπαίδευση δηλαδή με ταξικά κριτήρια, όπου τα παιδιά των φτωχών στρωμάτων στην καλύτερη περίπτωση θα περιορίζονται στα βασικά, ενώ τα παιδιά των ανώτερων κοινωνικών τάξεων θα απολαμβάνουν ανώτερης παιδείας.

 

Η προώθηση της νέας αντίληψης δε γίνεται φυσικά σε κοινωνικό κενό. Υπάρχει δηλαδή μια διαμορφωμένη πραγματικότητα, η οποία αφορά τόσο σε οικονομικά δεδομένα όσο και σε νομικούς περιορισμούς. Έχουμε δηλαδή μπροστά μας συγκεκριμένες οικονομικές δυνατότητες (π.χ. αριθμός πιστώσεων για διορισμούς εκπαιδευτικών, κονδύλια ή πιστώσεις σε σχολεία κλπ), όπως επίσης ορισμένο νομικό πλαίσιο που διέπει ως τώρα τις σχέσεις διοίκησης -εκπαιδευτικών και τη λειτουργία των σχολείων, παράγοντες που περιορίζουν την πλήρη εφαρμογή μιας διαφορετικής εκπαιδευτικής πολιτικής.

Θεωρούμε, όμως, πως οι όποιες δυσκολίες δεν μπορούν και δεν πρέπει να αποτελούν άλλοθι είτε για συμβιβασμό και αναβολή των εκπαιδευτικών αλλαγών είτε για απόδραση από την πραγματικότητα και αναζήτηση διαφορετικών συνθηκών που θα ευνοούν τις επιδιωκόμενες αλλαγές.

 

Στη σημερινή δύσκολη πραγματικότητα θεωρούμε υποχρέωσή μας και θα παλέψουμε για αυτά αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα για τα ακόλουθα:

  1. Να λειτουργήσουν όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με τις καλύτερες προϋποθέσεις που επιτρέπει η πραγματικότητα.
  2. Τόσο η λειτουργία των σχολείων όσο και οι σχέσεις των εκπαιδευτικών με τις αρχές και τα στελέχη της διοίκησης μέχρι την Περιφερειακή Διεύθυνση να είναι σχέσεις συναδελφικές που θα χαρακτηρίζονται τόσο από πνεύμα υπευθυνότητας όσο και από πνεύμα ελευθερίας.

 

Έτσι, καταλήγουμε να απαντήσουμε στο βασικό ερώτημα, από ποιους δηλαδή μπορούν να υλοποιηθούν οι αλλαγές που απαιτούνται στην εκπαίδευση. Η απάντηση είναι απλή και καθαρή: από τους εκπαιδευτικούς και μόνο τους εκπαιδευτικούς. Από τους εκπαιδευτικούς ως δασκάλους των παιδιών μας, από τους εκπαιδευτικούς ως συνδικαλιστές και πολίτες αυτής της χώρας, από τους εκπαιδευτικούς ως διανοούμενους και δημοκρατικά διαλογιζόμενους.

Η κατάργηση  του φόβου και της ανασφάλειας που κατ’ ευφημισμόν είχε ονομαστεί «αξιολόγηση» ήταν ένα πρώτο αναγκαίο βήμα. Φυσικά, δεν αρκεί για να λύσει τα προβλήματα. Μέσα σε ένα ήδη πιο δημοκρατικό περιβάλλον, πρέπει να αναμετρηθούμε όλοι και όλες με τα προβλήματα και τις δυνατότητές μας. Και εκεί θα κριθούμε!

 

Σας εύχομαι Καλή Σχολική Χρονιά!

Δρ. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος

Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας

 

ethnoshmo28/8/15 Το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, κατόπιν πρόσφατης σχετικής απόφασης του Τμήματος Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας, προέβη στη δημοσίευση σε Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως των Υπουργικών Αποφάσεων περί πρόσκλησης υποψηφίων για ένταξη στους πίνακες αναπληρωτών Γενικής Εκπ/σης, Μουσικών Σχολείων και Ειδικής Αγωγής σχολικού έτους 2015-2016. Ειδικότερα δημοσιεύτηκαν κατά περίπτωση:

Α) Η αριθμ. 132812/E2/25-08-2015 Υ.Α. (ΑΔΑ: 6ΖΣΑ465ΦΘ3-97Α) με θέμα «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος υποψήφιων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για ένταξη στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών σχολ. έτους 2015-2016, σύμφωνα με τις διατάξεις των παρ. 2, 3 και 4 του άρθρου 9 του ν.3848/2010 (ΦΕΚ 71/19.05.2010 τ.Α΄)» στο Φ.Ε.Κ. 1842/26.08.2015 τ.Β΄ (Ημερομηνία ψηφιακής υπογραφής Εθνικού Τυπογραφείου: 27-08-2015, ώρα 13:05:07),

Β) Η αριθμ. 132815/E2/25-08-2015 Υ.Α. (ΑΔΑ: 6ΕΙ5465ΦΘ3-Ξ93) με θέμα «α) Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος υποψήφιων εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κλάδων ΠΕ16.01, ΠΕ16.02, ΠΕ17.13, ΠΕ17.14 και ΤΕ16, για ένταξη στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών σχολ. έτους 2015−2016, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 9 παρ. 2, 3 και 4 του Ν. 3848/2010 (ΦΕΚ 71 Α΄). β) Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος εμπειροτεχνών ιδιωτών για την ένταξη σε πίνακα μουσικών ειδικεύσεων ωρομισθίων για πρόσληψη στα Μουσικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2015−2016» στο Φ.Ε.Κ. 1843/26.08.2015 τ.Β΄ (Ημερομηνία ψηφιακής υπογραφής Εθνικού Τυπογραφείου: 27-08-2015, ώρα 09:45:03) και

Γ) Η αριθμ. 132811/E1/25-08-2015 Υ.Α. (ΑΔΑ: 7ΓΖΩ465ΦΘ3-Ι6Χ) με θέμα «Πρόσκληση υποψήφιων αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ), Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για ένταξη στους πίνακες κατάταξης εκπαιδευτικών ΕΑΕ σχολ. έτους 2015−2016» στο Φ.Ε.Κ. 1844/26.08.2015 τ.Β΄ (Ημερομηνία ψηφιακής υπογραφής Εθνικού Τυπογραφείου: 27-08-2015, ώρα 09:46:59).

 

Εν όψει προκήρυξης βουλευτικών εκλογών, θα ζητηθεί, με την ορκωμοσία της Υπηρεσιακής Κυβέρνησης, η απαιτούμενη σχετική έγκριση από την Επιτροπή της παρ.4 του άρθρου 28 του Ν.2190/1994, όπως ισχύει, του Συμβουλίου της Επικρατείας για την ενεργοποίηση των εν λόγω διαδικασιών.

Σε περίπτωση θετικής εξέλιξης, θα ενεργοποιηθούν άμεσα οι σχετικές διαδικασίες υποβολής αιτήσεων αναπληρωτών και ωρομισθίων εκπ/κών και θα κληθούν οι υποψήφιοι εκπ/κοί να υποβάλουν τις αιτήσεις τους με νεότερο Δελτίο Τύπου του Υπουργείου, στο οποίο και θα ορίζεται η σχετική προθεσμία.

Yπόχρεοι υποβολής σχετικής αίτησης είναι και οι εκπ/κοί οι οποίοι έχουν ήδη υποβάλει αίτηση κατά περίπτωση  για ένταξη στους οικείους  πίνακες αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών σχολ. έτους 2015-2016 πριν από την έκδοση της σχετικής απόφασης του Τμήματος Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας, χωρίς να απαιτείται η εκ νέου κατάθεση ήδη προσκομισθέντων δικαιολογητικών. Οι αιτήσεις για το σύνολο των υποψηφίων θα υποβάλλονται σε οποιαδήποτε Δ/νση Εκπ/σης της οικείας βαθμίδας.

 

27/8/15 Από το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνονται οι μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης των κλάδων ΠΕ06, ΠΕ11 και ΠΕ16 Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2015.

 

Οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν για τις μεταθέσεις Γενικής Εκπαίδευσης από περιοχή σε περιοχή ανήλθαν σε 1442. Από τις παραπάνω αιτήσεις ικανοποιήθηκαν 946  (ποσοστό 65,60 %). Για μεταθέσεις σε ΣΜΕΑΕ, ΚΕΔΔΥ και ΕΕΕΕΚ οι αιτήσεις ανήλθαν σε 30 και ικανοποιήθηκαν 2 (ποσοστό 6,67 %). Σε σχολεία Κωφών – Τυφλών μετατέθηκε 1 εκπαιδευτικός.

 

Οι μετατιθέμενοι οφείλουν να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης στην οποία υπάγεται η περιοχή μετάθεσής τους προκειμένου να πληροφορηθούν τα κενά σε σχολικές μονάδες και την προθεσμία υποβολής δήλωσης τοποθέτησης σε αυτές. Οι εν λόγω εκπαιδευτικοί μετά την ανακοίνωση της τοποθέτησής τους παρουσιάζονται για ανάληψη υπηρεσίας στις νέες τους θέσεις από 27-8-2015 μέχρι 31-8-2015.

 

 

Οι Διευθυντές, Υποδιευθυντές σχολικών μονάδων, οι Διευθυντές Διευθύνσεων και οι Σχολικοί Σύμβουλοι αναλαμβάνουν υπηρεσία μετά τη λήξη της θητείας τους.

 

Oι εκπαιδευτικοί που υπέβαλαν αίτηση μετάθεσης και δεν περιλαμβάνονται στις καταστάσεις, δεν μετατίθενται είτε διότι δεν υπήρχαν κενές οργανικές θέσεις είτε διότι οι μετατιθέμενοι συγκεντρώνουν περισσότερες μονάδες μετάθεσης από αυτούς. Δείτε όλες τις μεταθέσεις στο site της ΠΔΕΔΕ

 

BA7C777124/8/15

Άρμα ΘέσπιδοςΕλιξίριον Τσέχωφ!  από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Πάτρας

 

 

Παράλληλα με την Ζωή του Γαλιλαίου σε σκηνοθεσία Κώστα Καζάκου και την Μόμο σε σκηνοθεσία Ρουμπίνης Μοσχοχωρίτη, ο Χρήστος Στρέπκος σκηνοθετεί το Ελιξίριον Τσέχωφ,  μία παράσταση που θεσμοθετεί το Άρμα Θέσπιδος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας.

 

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Θεάτρου Κώστας Καζάκος «πέντε ταλαντούχοι και ενθουσιώδεις νέοι ηθοποιοί, θα οργώνουν ολόκληρο το Νομό, από χωρίου εις χωρίον, και θα παίζουν τρείς σπαρταριστές κωμωδίες του Τσέχωφ. Η παράσταση αυτή θα παρέχει αληθινή ψυχαγωγία, υψηλού επιπέδου, για μικρούς και μεγάλους. Νομίζουμε ότι μόνο με τη συνεχή παρουσία του σ’ ολόκληρη την περιφέρεια δικαιώνεται ο θεσμός του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου…»

 

Το «Ελιξίριον Τσέχωφ!» είναι  μια  παράσταση «θεραπευτική» .   Βασίζεται στις ευεργετικές ιδιότητες του γέλιου  από το  γιατρό της ψυχής  Άντον Τσέχωφ.  Το «Ελιξίριον Τσέχωφ!» αποτελούν οι τρεις  κωμωδίες: η Πρόταση Γάμου,  η Αρκούδα   και  η Επέτειος.

 

Η ιστορία

Μια  Πρόταση γάμου καταλήγει σε έναν τρικούβερτο καβγά για αγελαδοβοσκές,   με λιποθυμίες και φιλιά.

Μια όμορφη χήρα  ταράζεται  όταν στο σπίτι της  μπαίνει  θυμωμένος   ένας  χωριάτης  που μοιάζει με Αρκούδα  και ζητάει τα χρέη του μακαρίτη άντρας της.  Οι δυο  τους  μαλώνουν   τόσο έντονα  που καταλήγουν σε μονομαχία .  Και τότε  ερωτεύονται παράφορα.

Ο  πρόεδρος του  διοικητικού συμβουλίου  μαζί  με τον λογιστή  του, προσπαθούν  να γράψουν  ένα λόγο για την Επέτειο της τράπεζας στο γραφείο τους  και  ξαφνικά εισβάλει μια ανήμπορη  γυναίκα  που  ζητάει  τους μισθούς του άντρα της από την Νομαρχία. Μετά από διάφορα ευτράπελα  η γιορτή  για την Επέτειο καταστρέφεται.

 

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Χρήστος Στρέπκος

Μετάφραση: Λυκούργος Καλλέργης

Σκηνικά  – Κοστούμια : Θάλεια Ιστικοπούλου

 

Παίζουν οι ηθοποιοί: Ελένη Καλαντζοπούλου, Κατερίνα Κολλυροπούλου, Βασίλης Κόκκαλης, Γιάννης Τσάκωνας.

 

20/8/15 Η Μόμο του Μίχαελ Έντε στην Παιδική Σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Πάτρας

BA7C1369 copy

 

Τη Μόμο του Μίχαελ Έντε, μία τρυφερή ιστορία που διαδραματίζεται στη χώρα της φαντασίας σκηνοθετεί η Ρουμπίνη  Μοσχοχωρίτη στην Παιδική Σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Πάτρας
Η ιστορία:

Πρόκειται για μία συναρπαστική παραβολή για την ανήσυχη εποχή μας.

Μέσα από τα μάτια της τρυφερής, γενναίας αλλά και αποφασιστικής Μόμο, ο κόσμος μας φαίνεται και σήμερα πλούσιος σε θαύματα και μυστήρια όσο και σε περασμένες εποχές. Ο χρόνος που κυλά, είναι ο μεγαλύτερος πλούτος, είναι η ζωή και η ζωή ζει μέσα στην καρδιά. Είναι το ζωντανό σύμβολο που επικυρώνει την ανάγκη του ανθρώπου να αγωνιστεί για ό,τι ανθρώπινο υπάρχει μέσα του…

Συντελεστές:
Μουσική: Γιώργος Δίπλας, Χορογραφία: Κάλια Θεοδοσιάδη, Σκηνικά- Κοστούμια: Θάλια Ιστικοπούλου, Β.σκηνοθέτη: Χρύσα Παπαδημητρίου

Παίζουν οι ηθοποιοί:
Νάντια  Ανθοπούλου , Ηλίας Γιαννάκης, Έφη Κεραμίδα, Γιάννης Κοτσαρίνης, Γιώργος Μάρκου, Πέτρα Μαυρίδη, Κωνσταντίνος Μητρόπουλος ,  Ιωάννα Στεφανάτου, Γιώργος Τσάμης

 

Η Μόμο θα παίζεται στο Δημοτικό θέατρο Απόλλων από τις 25 Οκτωβρίου 2015.

 

 

Από το Γραφείο Τύπου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Πάτρας

 

8N2W095318/8/15: Στη θεατρική Σκηνή του Εκπαιδευτικού Χώρου Μπάρι ξεκίνησαν οι πρόβες του έργου Η ζωή του Γαλιλαίου του Μπρεχτ , που θα είναι το εναρκτήριο έργο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Πάτρας για τη νέα θεατρική περίοδο 2015-2016.

 

«Η Ζωή του Γαλιλαίου» ανεβαίνει σε μετάφραση Οδυσσέα Νικάκη, σκηνοθεσία Κώστα Καζάκου , σκηνικά-κοστούμια Θάλειας Ιστικοπούλου, μουσική Διονύση Τσακνή , χορογραφία Μάρως Γαλάνη.

Στο ρόλο του Γαλιλαίου ο Κώστας Καζάκος.

 

Παίζουν οι ηθοποιοί: Διονύσης Βούλτσος, Ηλίας Γιαννάκης, Φάνης Δίπλας, Θανασούλας Αντρέας,  Καλαντζής Δημήτρης, Κουβαρδάς Σπύρος, Μάρκου Γιώργος, Μαυρίδη Πέτρα, Ντάβαρης Γεράσιμος, Σαράντος Θανάσης, Στεργιώτη Δωροθέα.

 

Συμμετέχουν οι μικροί: Λεωνίδας Καραπατάκης, Μάνος Μπαλασκάκης , Παπαδημητρόπουλος Σπύρος, Παπούλιας Αλέξανδρος.

 

16/4/15: Από το Αυτοτελές Τμήμα Στελεχών Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπαίδευσης, σάς ενημερώνουμε για την Φ.350.2/10/5888/Ε3/9-4-2015 Υπουργική Απόφαση με θέμα:

«Διορισμός Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης
– Παύση των μέχρι σήμερα υπηρετούντων«.

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π.ΘΜΙΑΣ & Δ.ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ταχ.Διεύθυνση : Ακτή Δυμαίων 25Α

Ταχ.Κώδικας : 262 22 ΠΑΤΡΑ

Ταχ.Θυρίδα : 2540

Τηλέφωνο : 2610-362.401

Fax : 2610-362.410

e-mail : pdede@sch.gr


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

 

 

Διαγραμματική ροή και υποδείγματα αιτήσεων για μετακινήσεις στο εξωτερικό