ΕΛΙΝΑ ΜΑΝΩΛΗ

ιστότοπος ενημέρωσης δράσεων του μαθήματος της φυσικής αγωγής

Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού <>

Την περασμένη Τετάρτη πραγματοποιήθηκαν μετά από αναβολή λόγω καιρικών συνθηκών με απόλυτη επιτυχία οι δράσεις που αφορούσαν την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού με τίτλο <<Αθλούμαι-ΧαράΖΩ το μέλλον>>.

Όλοι οι μαθητές του σχολείου έλαβαν μέρος με μεγάλη χαρά και διάθεση τόσο στις καλλιτεχνικές δημιουργίες που με τη βοήθεια και την συνδρομή των εκπαιδευτικών του κάθε τμήματος κατάφεραν αληθινά αριστουργήματα όσο και στις αθλητικές δραστηριότητες οι οποίες περιελάμβαναν ομαδικά, παιδαγωγικά παιχνίδια καθώς και αθλοπαιδειές.Η ημέρα ξεκίνησε με διαλογική συζήτηση και προβολή βίντεο με συναφή θεματολογία με τον τίτλο της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού όπου οι μαθητές εξέθεσαν τις απορίες τους και τους προβληματισμούς τους.

IMG_2481, IMG_2484

IMG_2493 IMG_2495

IMG_2498 IMG_2530

IMG_2506 IMG_2540

IMG_2539 IMG_2535

IMG_2531

 

Κατηγορία Χωρίς κατηγορία

4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Δεν υπάρχουν σχόλια »

ΜΑΝΩΛΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ | 27 Σεπτεμβρίου 2017 στις 09:47

Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού ορίζεται η πρώτη Δευτέρα του Οκτώβρη σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας. Εκείνη την ημέρα δεν πραγματοποιούνται μαθήματα και όλα τα σχολεία αναλαμβάνουν δράσεις αθλητικού περιεχομένου, ανάλογα με την ηλικία και τις συμβουλές του γυμναστή.

Φέτος λοιπόν, στην 4η Πανελλήνια Ημέρα σχολικού Αθλητισμού που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017 και έχει ως κεντρικό σύνθημα: «ΑΘΛΟΥΜΑΙ –ΧΑΡΑΖΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», οι μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας θα συμμετάσχουν σε οργανωμένες αθλητικές δράσεις και δραστηριότητες οι οποίες θα συνδυαστούν με προβολές ταινιών – βίντεο σχετικής θεματολογίας και συζήτηση.

Κατηγορία Χωρίς κατηγορία

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια »

ΜΑΝΩΛΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ | 6 Σεπτεμβρίου 2017 στις 08:53

Κατηγορία Χωρίς κατηγορία

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων