ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ

Just another Blogs.sch.gr site

Pavement Art

Φεβ 201411

Αυτό που στα αγγλικά ονομάζεται pavement art στα ελληνικά αν μεταφραστεί αυτολεξεί είναι η τέχνη του πεζοδρομίου. Το pavement art είναι μια τέχνη άγνωστη στην Ελλάδα αλλά ευρέως διαδεδομένη στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στη Μεγάλη Βρετανία. Το pavement art είναι μια τέχνη η οποία θέλει μεγάλη επιδεξιότητα και αρκετές γνώσεις σχετικά με τις διάφορες τεχνικές που χρειάζεται να ακολουθήσει ο καλλιτέχνης (street artist) έτσι ώστε να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όμως επειδή μια εικόνα ισοδυναμή με χίλιες λέξεις να μερικές ιστοσελίδες με φωτογραφίες που δείχνουν τα έργα των street artists.

 http://www.buzzfeed.com/ariellecalderon/brain-melting-works-of-3-d-sidewalk-chalk-art

http://julianbeever.net/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=2&Itemid=8

http://joehill-art.com/page5.htm

http://www.metanamorph.com/index.php?site=projects

http://www.streetpainting3d.com/category/3d-streetpaintings

LOVE KNOWS NO LIMITS

Νοέ 201330

Τα χειρότερα 32 κατασκευαστικά λάθη που έγιναν ποτέ!

Νοέ 201313

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΣΤΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΜΙΑΣ… ΣΚΑΛΑΣ.

ΔΕΞΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ

Σεπ 201324

Αυτό είναι ένα πολύ απλό πείραμα που θα σας δείξει πότε λειτουργεί το αριστερό σας ημισφαίριο και πότε το δεξί.. Αν βλέπετε την εικόνα ακριβώς όπως είναι, τότε χρησιμοποιείτε το αριστερό σας ημισφαίριο.

Καθώς θα την κοιτάζετε τότε η εικόνα θα στρίψει, σηματοδοτόντας ότι τώρα η συνείδησή σας μετατοπίστηκε στο δεξί σας ημισφαίριο. Μπορείτε να πηγαίνετε μπρος πίσω, αλλάζοντας την κατεύθυνση της εικόνας.

Για να μετατοπίσετε λοιπόν τη συνείδησή σας στο δεξί σας ημισφαίριο, το μόνο που χρειάζεται είναι να κοιτάξετε για λίγη ώρα την εικόνα (δημιουργείται έτσι  μια κατάσταση μη σκέψης).

Αρχίστε να σκέφτεστε λογικά και θα μετατοπιστείτε στο αριστερό σας ημισφαίριο με αποτέλεσμα η εικόνα να επανέλθει στη θέση της.

Η ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σεπ 201324

¨ΒΟΥΤΗΞΤΕ¨ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΓΗ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ…

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΟΥ

Σεπ 201323

ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΩΣ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ

20gym-athin.att.sch.gr

Ξεκίνα να ζεις

Σεπ 201319
Η εκπληκτική στατιστική του «National Geographic» για τον άνθρωπο. Το «National Geographic» μας δίνει κάποια στατιστικά στοιχεία για το πώς περνάμε τη ζωή μας εμείς οι άνθρωποι . Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του…
Όταν γεννιέσαι, θα μοιραστείς τα γενέθλιά σου με 17 εκατομμύρια ανθρώπους
Στα 12 χρόνια σου στο σχολείο θα έχεις κατά μέσο όρο 17 φίλους
Με το που φτάσεις τα 40, ο αριθμός αυτός θα έχει πέσει στους 2 (λυπηρό)
Θα βγάλεις 950 χιλιόμετρα μαλλιών
Θα γελάς περίπου 18 φορές την ημέρα
Θα περπατήσεις το ανάλογο με 3 φορές την περιφέρεια της Γης
Θα φας 30 τόνους φαγητό
Θα πιεις πάνω από 9.000 κούπες καφέ
Θα έχεις 1 πιθανότητα στις 10 να πάθεις ηλεκτροπληξία
Θα περάσεις, κατά μέσο όρο
10 χρόνια της ζωής σου στη δουλειά
20 χρόνια στον ύπνο
7 μήνες στην κίνηση
2 μήνες στην αναμονή του τηλεφώνου
12 χρόνια θα βλέπεις τηλεόραση
…και 19 μέρες θα ψάχνεις το τηλεκοντρόλ
Αυτό σου αφήνει το 1/5 της ζωής σου για να ζήσεις πραγματικά.
Δηλαδή περίπου 15 χρόνια…

Αντίο… Μίκυ Μάους

Σεπ 20133

Μετά από σχεδόν 48 χρόνια, όταν ο Ευάγγελος Τερζόπουλος κατάφερε να                                        εξασφαλίσει την

129199-Μίκυ Μάουςάδεια και να φέρει ξανά τον Μίκυ Μάους στην Ελλάδα(είχαν προηγηθεί εκδόσεις τη δεκαετία του ’50 χωρίς άδεια με αποτέλεσμα τη δικαστική παρέμβαση της Αμερικανικής εταιρείας που κατείχε τα πνευματικά δικαιώματα), αλλά και γενικά να δημοσιεύει κόμικς με τους ήρωες του Ντίσνεϋ, η κρίση «διώχνει» τον Μίκυ από την Ελλάδα και δίνει (ένα ακόμη) τέλος στην εποχή της αθωότητας. Ο Χρήστος Τερζόπουλος, ιδιοκτήτης της Τερζόπουλος – Νέα Ακτίνα, ανακοίνωσε ότι διακόπτει την έκδοση των περιοδικών λόγω χαμηλών πωλήσεων, ή ίσως απλά… βρήκε ευκαιρία να αποχωρήσει από το «χώρο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ…

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΛΦΙΝΙΟΥ

Μαΐ 201329

ΛΙΜΝΗ SACURA

Μαρ 201312

Η λέξη «sacura» σημαίνει στα ιαπωνικά «κερασιά» και καθώς ολόκληρη η περιοχή της λίμνης είναι γεμάτη από τα συγκεκριμένα δέντρα ονομάστηκε λίμνη Sacura ή αλλιώς «λίμνη με τις κερασιές»!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ…

« Παλιότερα άρθρα
Τελευταία ενημέρωση: 17/03/2015
Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή

Γεια σας. Με λένε Παναγιώτη Κλουκίνα και πάω στο 20ο ΓΕΛ Αθηνών. Είμαι μαθητής της Α’ Λυκείου. Κάνω αγγλικά και Γερμανικά και τα ενδιαφέροντά μου είναι η τεχνολογία, τα τραίνα, οι φωτογραφίες.Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων