ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2016: ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ

 

  1. Η πληρωμή των αμοιβών για όσους απασχοληθούν στα ΕΚ (επιτροπή, βαθμολογητές, βοηθητικό προσωπικό κ.α.) θα γίνει από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών του Δημοσίου μέσω της Υπηρεσίας Δημοσιοοικονομικού Ελέγχου (ΥΔΕ Αχαΐας). Η καταβολή των αμοιβών θα γίνει στους λογαριασμούς ΙΒΑΝ που γίνεται η καταβολή της μισθοδοσίας. Για όσους δεν μισθοδοτούνται από τη ΔΕ Αχαΐας η καταβολή της αμοιβής τους θα γίνει στο λογαριασμό  ΙΒΑΝ που θα δηλώσουν στο έντυπο «ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ» στο οποίο είναι υποχρεωμένοι να συμπληρώσουν.
  2. Σε περίπτωση που έχει εργασθεί κάποιο αναπληρωματικό μέλος αντικαθιστώντας κάποια από τα τακτικά μέλη της επιτροπής, κάποια ή κάποιες ημέρες, παρακαλούμε να γίνει καταχώρηση και του αναπληρωματικού μέλους δηλώνοντας ημέρες εργασίας αυτές που εργάσθηκε αλλά θα πρέπει να τις αφαιρέσετε από το τακτικό μέλος έτσι ώστε το άθροισμα των ημερών που εργάσθηκαν και οι δυο να είναι το σύνολο των ημερών των πανελλαδικών.
  3. Οι ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ή ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ  ΕΣΠΑ θα πρέπει να συμπληρώσουν το έντυπο «ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ» και να επισυνάψουν πρόσφατη βεβαίωση αποδοχών μήνα (Απριλίου ή Μάιου).
  4. Οι απασχολούμενοι στα ΕΚ των οποίων η μισθοδοσία τους δεν εκδίδεται από τη Διεύθυνση Δ.Ε Ν. Αχαΐας και μόνο αυτοί (αποσπασμένοι από άλλο ΠΥΣΔΕ, ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί, καθαρίστριες με σύμβαση έργου κ.τ.λ.), πρέπει: Να συμπληρώσουν υποχρεωτικά το έντυπο «ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ» και να επισυνάψουν πρόσφατη βεβαίωση αποδοχών μήνα (Μάιου ή Ιουνίου) από την υπηρεσία τους.

Προσοχή!!:

  1. Θα πρέπει να γίνει έλεγχος στο έντυπο «ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ» έτσι ώστε να μην λείπει κανένα στοιχείο (επανειλημμένως παραλαμβάνονται έντυπα με ελλιπή στοιχεία και δυσκολεύουν το έργο μας).
  2. Θα πρέπει να γίνει αντιπαραβολή των εργαζομένων που υπάρχουν στην απόφαση ορισμού επιτροπής και επιτηρητών με αυτούς που υπάρχουν καταχωρισμένοι στο ΑΘΗΝΑ. Σε περίπτωση που λείπει κάποιος θα πρέπει να καταχωριστεί.

pdf_button    ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚ 2016

pdf_buttonΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΑΘΗΝΑ 2016

pdf_buttonΈντυπο «ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ»