ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΕΤΗΣΙΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ 2013 ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΗΝΑ

forologia1-612x300

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΣΠΑ 2012-2013 και 2013-2014: Οι ετήσιες βεβαιώσεις αποδοχών  τους θα παραληφτούν από το Διεύθυνση Δ.Ε. Αχαΐας, Γραφείο Α1 (ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗ- ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ)

 ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ: Όσοι εργαζόμενοι είχαν το 2013, αποδοχές ή αποζημίωση από  ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ  ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, τη βεβαίωση για το ποσό αυτό θα την πάρουν από το Διεύθυνση Δ.Ε. Αχαΐας, Γραφείο Α1 (ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ)

ΜΟΝΙΜΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ και ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΙ (ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ – ΟΧΙ ΕΣΠΑ): Φέτος  η εκτύπωση των ΕΤΗΣΙΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ  θα μπορεί να γίνει μέσω των σχολείων από το σύστημα ΑΘΗΝΑ ή να την εκτυπώσει μόνος του ο κάθε εργαζόμενος αν έχει λογαριασμό στο PERSONAL INFO του ΑΘΗΝΑ.

 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ 1 (ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ)

  1. Σύνδεση με το ΑΘΗΝΑ
  2. Από την ομάδα « ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ» επιλέξτε το είδος των απασχολούμενων π.χ. (Μόνιμοι Εκπαιδευτικοί ή Μόνιμοι Διοικητικοί ή Διοικητικοί ΙΔΑΧ, Αναπληρωτές) που θέλετε να εκτυπώσετε  την  Ετήσια βεβαίωση αποδοχών
  3. Από τη πίνακα των εργαζομένων που εμφανίζεται πατήστε το εικονίδιο  people-16x16 «ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΙΣΘΩΤΟΥ»
  4. Στο κάτω μέρος των στοιχείων υπάρχει  η «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΘΥΡΙΔΑ»  όπου εκεί υπάρχει LinkΒεβαίωση Αποδοχών Έτους 2013

 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ 2 (ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ)
Την  ΕΤΗΣΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΩΝ   για το έτους 2013 έχει τη δυνατότητα να την εκτύπωση κάθε εργαζόμενος μόνος του, αν έχει εγγραφεί στο ΑΘΗΝΑ.(ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΑΘΗΝΑ ΤΩΡΑ)

  1. Σύνδεση στο PERSONAL INFO
  2. Στη καρτέλα e-ΘΥΡΙΔΑ,  στην ομάδα Διάφορα θα βρείτε το σύνδεσμο: Βεβαίωση Αποδοχών Έτους 2013

Προσοχή !!!:  Σε περίπτωση που κάποιους εργαζόμενους μόνιμους ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ή ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ δεν τους βλέπετε στη λίστα,  θα πρέπει να προσέξετε το σχολικό έτος να είναι στη χρονιά που εργάσθηκαν στο σχολείο σας  (π.χ 2012-2013) για να